Vuodesohvat

Vuodesohvat

3 tuotetta

 1. Edvard

  5 väriä

  FI - Fast Lav Pris
  Edvard - 150x200 cm.

  As low as 949,00 €

  Toimitusaika 24-36 arkipäivää
 2. Recast - Soft Pacific Pearl

  3 väriä

  Recast - Soft Pacific Pearl - 140x200 cm.

  As low as 999,00 €

  Toimitusaika 8-15 arkipäivää
 3. Recast Saksanpähkinä - Nist Blue

  3 väriä

  Recast Saksanpähkinä - Nist Blue - 140x200 cm.

  As low as 1 199,00 €

  Toimitusaika 24-36 arkipäivää

3 tuotetta

Vuodesohvat

Vuodesohva on erittäin monikäyttöinen kaluste. Haluamme tarjota muutakin kuin ”kaksi yhdessä pakkauksessa”-ratkaisun; meidän tavoitteenamme on antaa sinulle hyvä nukkumiskokemus. Teemme töitä sen eteen, että voimme tarjota vuodesohvia, jotka eivät ole vain puoliksi sänkyjä ja puoliksi sohvia, vaan molempia täydellisesti. Siksi vuodesohvissamme on sama pocket-jousitus, joka löytyy sängyistämme. Tarjoamme vuodesohvia, jotka ovat mukavia nukkuessa ja miellyttäviä istuttaessa.

Valikoimamme vuodesohvat sopivat sekä olohuoneeseen, vierashuoneeseen että lastenhuoneeseen. Valikoimastamme löydät jotain jokaiseen tilanteeseen ja toiveeseen. Vuodesohvan tilankäyttö on optimaalinen, eikä sinun täydy karsia unenlaadustasi.

Huonekalumerkki: Innovation

Vuodesohvamme valmistaa tanskalainen yritys nimeltään Innovation. Innovation on vuodesta 1971 lähtien valmistanut korkealaatuisia kalusteita. Korkea laatu näkyy ensiluokkaisena käsityönä sekä tyylikkäänä ulkonäkönä.

Innovation on eksklusiivinen merkki, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme parasta mitä markkinoilta löytyy. Yritys toimii Tanskan Jyllannissa ja on saanut kansainvälistä tunnustusta laadustaan ja tanskalaisesta muotoilusta. Monikäyttöisyys ja laatu ovat merkin tärkeimmät kriteerit, ja tavoitteena on sisällyttää tämä jokaiseen tuotteeseen. Valikoimamme vuodesohvat ovat tarkkaan suunniteltuja; yksinkertaisia ja tyylikkäitä.

Vuodesohvien käsintehdyt patjat valmistetaan yrityksen tehtaalla Tanskassa, mikä takaa korkean laadun. Valikoimamme on laaja ja meiltä löytyy sekä perinteistä retromuotoilua että nykyaikaisempaa ja innovatiivisempaa muotoilua. Muotoilu on tärkeä osa tuotteita, mutta myös laadukkaiden materiaalien käyttö ja sängyn mukavuus ovat isossa roolissa.

Vuodesohva antaa sinulle monia mahdollisuuksia. Toimitamme sinulle kestävän ja laadukkaan tuotteen. Paremmat Unet toimii ainoastaan verkkokauppana, ja siksi voimme tarjota nämä eksklusiiviset Innovationin vuodesohvat parhaaseen hintaan.

Miksi valita vuodesohva?

Vuodesohva on ennen kaikkea erinomainen tapa optimoida tilankäyttösi. Vuodesohva on käytännöllinen, sillä saat sekä sohvan että sängyn yhdessä ja samassa huonekalussa. Kun käsityön laatu on korkea, voi vuodesohvan ostaminen osoittautua todella hyväksi valinnaksi.

Voit lukea lisää eri tuotteiden koosta jokaisen tuotteen omalta sivulta. Tarjoamme lisäksi useita erilaisia kankaita joka sohvalle. Vuodesohvamme valmistetaan kuvissa näkyvässä tyylikkäässä standardimallissa, mutta voit tehdä sohvastasi persoonallisemman valitsemalla siihen erilaisen kangaspäällisen. Pidätämme itsellämme oikeuden peruuttaa tilauksesi, jos jokin tietty kangas on loppunut.

Vuodesohvissamme on sama pocket-jousitus kuin runkopatjasängyissämme. Meidän vuodesohvissamme ei siis ole vain vaahtomuovipatjaa, kuten monissa muiden jälleenmyyjien vuodesohvissa on. Tämä tekee sohvasta luonnollisesti paljon mukavamman nukuttaessa, erityisesti jos vuodesohvaa käytetään usein.

Kaikki valikoimamme vuodesohvat ovat helposti muokattavissa sängyksi ja takaisin sohvaksi. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä koskien vuodesohvia tai muita tuotteitamme.

Paremmat Unet tarjoaa aina

tuotteita, jotka on kehitetty parempiin uniin ja valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka sopivat kaikille kehoille. Meille Paremmat Unet ei ole pelkästään nimi, vaan myös lupaus asiakkaillemme.

 • 100 päivän kokeiluaika

  Kokeile sänkyä kotona 100 päivän ajan. Jos et rakasta sänkyäsi, saat rahat takaisin*. Ei sen vaikeampaa. *Lue lisää täältä.

 • Suunniteltu Tanskassa

  Kaikki sänkymme on kehittänyt suunnittelutiimimme Tanskassa. Tuotantoa on tarkkaan valituissa tehtaissa Tanskassa ja Belgiassa.

 • Nuku hyvin ja vihreästi

  Kestävä kehitys ja luonnolliset materiaalit ovat meille tärkeitä. Siksi sänkymme ovat hyviä – sekä sinulle että luonnolle.

 • Ilmainen patjan jäykkyyden vaihto

  Voit vaihtaa patjan jäykkyyttä 100 päivän ajan vastaanottamisesta.

 • Mahtava asiakaspalvelu

  Kysymyksiä tai mietteitä? Hankaluuksia valita tuote? Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua joka arkipäivä.

 • Ilmainen toimitus

  Toimitamme ilmaiseksi kotiosoitteeseesi. Lue lisää ilmaisesta toimituksesta täältä.

 • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
 • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
 • Levering til hoveddørIlmainen toimitus