Venus - Musta

Ale
Toimitusaika 16-24 arkipäivää
Jäykkyys Lue lisää
Jalat
+
Sängynpääty Lue lisää
+
 • 100 päivän kokeiluaika  Lue lisää

  100 päivän kokeiluaika

  Kun ostat meiltä, sinulla on aina 100 päivän kokeiluaika sängylle. HUOM! Koskee joustinpatjoja, jenkkisänkyjä, moottorisänkyjä, runkosänkyjä ja vuodesohvia!

  Tottuminen uuteen sänkyyn kestää viikkoja. Tästä syystä voit kokeilla sänkyäsi 100 päivän ajan kotonasi normaalisti - ilman paperia tai muovia.

  Jos et nuku hyvin sängyssäsi ennen kokeiluajan loppumista, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Vaihtaa patjan jäykkyyttä ilmaiseksi - jos patjasi on liian pehmeä tai kova, voit vaihtaa patjan maksutta. HUOM! Vuodesohvien jäykkyyttä ei voi vaihtaa.
  2. Palauta sänky ja saat rahasi takaisin.

  Voit lukea lisää 100 päivän kokeiluajasta täällä.

 • 30 päivän avoin kauppa Lue lisää

  30 päivän avoin kauppa

  Asiakkaana sinulla on aina 30 päivän avoin kauppa avaamattomille tuotteille siitä päivästä kun olet vastaanottanut tilauksen. Jotta voit saada maksuttoman palautuksen, tulee tuotteen olla avaamaton ja vahingoittumaton.

  Tuotteet, jotka on valmistettu tilajaan erityisiä toiveita mukaan tai ovat muotoutuneet käyttäjän muotoihin, eivät ole palautettavissa.

 • Ilmainen toimitus Lue lisää

  Ilmainen toimitus

  Tilauksen yhteydessä saat ilmaisen toimituksen.

  Jos asut saaressa johon ei pääse sillalla, maksat kuljetuksesta itse. Suurempien tuotteiden, kuten sänkyjen ja vuodesohvien kohdalla, kuljetusfirma ottaa sinuun yhteyttä kun he ovat saaneet tuotteen meiltä. Saat ilmaisen toimituksen mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen (koskee sänkyjä ja vuodehvia). Pienemmät tuotteet kuten sijauspatjat ja peitot toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

 • Henkilökohtaista neuvonantoa Lue lisää

  Henkilökohtaista neuvonantoa

  Paremmat Unet on ainoastaan nettikauppa, mutta opastamme sinua mielellämme. Olemme valmiita auttamaan jos sinulla on kysymyksiä meille, tuotteistamme tai jostain muusta.

  Ota yhteyttä

  Puhelinnumeromme on 0248091233 ja voit olla yhteydessä meihin joka päivä klo 9-24. Suomenkielinen asiakaspalvelu on auki arkipäivisin klo 9-17. Iltaisin klo 17-24 ja viikonloppuisin klo 10-24 on mahdollista saada asiakaspalvelua englanniksi.

  Jos mieluummin käytät sähköpostia, voit käyttää tätä yhteydenottolomaketta tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@paremmatunet.fi

  Voit olla meihin yhteydessä myös chatissa. Löydät sen tämän sivun alalaidasta.

Venus: Uusi standardi unelle

Venus: Uusi standardi unelle

Venus on Paremmat Unet -sänkyperheen esikoinen, ja yksi parhaiten myytyjä sänkyjämme. Eikä syyttä, sillä tässä sängyssä yhdistyy kaikki, mitä odotat laatusängyltä: se valmistetaan Tanskassa ja kaikki sängyn osat on valittu huolella, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme paremmat unet. Kuten kaikki sänkymme, on myös Venus ÖKO-TEX® -sertifioitu, ja sen sijauspatjalla on lisäksi Joutsenmerkki. Näiden ominaisuuksiensa ansiosta Venus on oiva valinta makuuhuoneeseen, kun haluat enemmän irti yöunistasi – sillä hyvällä unella on väliä.

Sijauspatja, joka eroaa joukosta

Sijauspatja, joka eroaa joukosta

Yhdessä Venus-sängyn kanssa saat luksusluokan sijauspatjan. Patjalle on myönnetty Joutsenmerkki ja siinä on paksu Pulse Latex -ydin. Pulse Latex on valmistettu uusimmalla teknologialla, mikä tekee patjasta vahvemman, joustavamman sekä erittäin hengittävän. Sijauspatjan Rönd-päällinen on saanut luonnollisen, antibakteerisen käsittelyn, joka on hellä iholle mutta tehokas ei-toivottuja bakteereja vastaan. Jos kaipaat sekä mukavaa että ympäristöystävällisempää patjaa, on Venus-sänky oikea valinta sinulle; sen sijauspatja parantaa yöuntasi ja nukkumisympäristöäsi monien vuosien ajan.
Mukava runkopatja

Mukava runkopatja

Runkopatjasängyn tärkein mukavuuskerros löytyy itse runkopatjasta; tästä syystä Venuksen runkopatjassa on kaksi kerrosta pocket-jousia, jotka on vielä jaettu 7 bedre™ -mukavuusvyöhykkeisiin. Näin kehosi eri kohdat saavat varmasti juuri oikeanlaista tukea. Jousien ympärillä on lisäksi kerros hengittävää lateksia. Olemme valinneet tämän yhdistelmän, sillä se parantaa sängyn tukea ja tarjoaa terveellisemmän nukkumisympäristön.
Vahva puukehys

Vahva puukehys

Hyvän runkopatjan perusta on vahva puukehys, sillä se luo pohjan sängyn mukavuudelle ja kestävyydelle. Kehyksen on oltava tukeva, jotta se voi kannatella sekä sinua että sängyn muita osia. Tästä syystä Venuksen runkopatjassa on paksu ja 20 senttimetriä korkea, ruotsalaisesta massiivimännystä valmistettu puukehys, joka viimeistelee sängyn vankan muotoilun.

Meidän tiimi kehittänyt, asiakkaat hyväksyneet

Venus on meidän parhaiten myydyin sänky ja tästä syystä asiakkaidemme suosikki. Voit odottaa erinomaista mukavuutta jousien, vaahtomuovin ja mukavuusvyöhykkeiden yhteistyön ansiosta. Meidän mielestämme sängyn täytyy olla laadukas riippumatta nukutko paljon vai vähän - tästä syystä suosittelemme Venusta.

10.000

enemmän kuin 10.000 pohjoismaalaista nukkuu Venus-sängyssä.

100

päivää voit kokeilla meidän hyvin tunnettua mukavuutta.

Joutsenmerkki - sinun terveydellesi

Joutsenmerkki - sinun terveydellesi

Paremmat Unet on sinun takuusi hyvästä sängystä. Tähän sänkyyn olemme valinneet Joutsenmerkityn sijauspatjan. Hyvä ja terveellinen uni vaikuttaa jokaiseen päivääsi, siksi Joutsenmerkillä on väliä – sinulle ja meille.

Usein kysytyt kysymykset Venukseen liittyen

Onko sinulla kysymyksiä? Olemme koonneet vastauksemme usein kysyttyihin kysymyksiin Venus-sänkyyn liittyen. Jos sinulla on muita kysymyksiä, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Kysy isoa, kysy pientä ja kysy mielellään paljon kerralla. On turvallista ostaa Paremmat Unet -sänkykaupasta.

 • Runkopatjan verhoilukangas ei ole irrotettava. Voit puhdistaa sen kostealla liinalla tai huonekaluille tarkoitetulla puhdistusaineella.

 • Voit valita joko tammi- tai samppanja-jalat sänkyysi.

 • Venus-sängyssä jousien ympärillä oleva pehmuste on lateksia, Senseksessä vaahtomuovia. Lisäksi Venuksessa on premium-luokan sijauspatja, joka on valmistettu Pulse-lateksista. Pulse on kaikkein kestävin, joustavin ja hengittävin lateksi. Venuksen sijauspatjassa on myös allergiaystävällinen päällinen.

 • Suosittelemme jäykkyyttä painosi perusteella. Jos mietit kahden eri jäykkyyden välillä, ota huomioon myös henkilökohtaiset mieltymyksesi. Jos pidät kovemmasta sängystä, valitse jäykempi jäykkyys, ja jos pidät pehmeästä sängystä, valitse alempi jäykkyys.

Meidän englanninkielinen asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin klo 10:00-00:00 ja viikonloppuisin klo 10:00-00:00.

asiakaspalvelu@paremmatunet.fi 0248091233
100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

Teemme sängyn ostamisen netistä turvalliseksi. Kun ostat sängyn meiltä, voit kokeilla sitä 100 päivän ajan. Toisin sanoen, sinun makuuhuoneesi on meidän showroom. Jos et nuku hyvin, voit vaihtaa jäykkyyttä ilmaiseksi tai palauttaa sängyn ja saat rahasi takaisin.

Yksityiskohdat tuotteesta Venus

 • Koko
  Koko 140x200 cm.
 • Korkeus
  Korkeus Yhteensä: 64 cm.
Korkeus 64 cm (19 cm jalat, 38 cm patja, 7 cm sijauspatja)
Jalkojen kiinnikkeet Esiasennettu
Liukueste Liukuesteellä
Jousityyppi Pocket
Kollien määrä 5 kpl
Takuu 25 vuoden takuu kehikolle ja jousille
Mukavuusvyöhykkeet 7 bedre™ -vyöhykkeet
Joustinpatjan pehmuste 25 mm Lateksi
Kehys 20cm Puukehys
Toimitusaika 16-24 arkipäivää
Malli Runkopatja 140x200

Onko runkopatja oikea valinta sinulle?

Runkopatjamme on hyvä valinta parempiin uniin ja levättyihin aamuihin. Saat kokonaisen sängyn, jotta voit nauttia mukavuudesta samantien.

Vahva pohja

Vahva pohja

Erittäin vahva puukehys patjan ympärillä takaa vankan perustan unellesi.

Oikea tunne

Oikea tunne

Kaksi patjakerrosta, pocket-jouset ja mukavuusvyöhykkeet antavat tukea ja mukavuutta.

ÖKO-TEX® 100 -standardi

ÖKO-TEX® 100 -standardi

Sängylla on ÖKO-TEX® 100 -merkintä eikä se täten sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja.

Näin toimitus tapahtuu

Tilaus vastaanotettu
1

Tilaus vastaanotettu

Tuote pakataan varastollamme Tanskassa, jonka jälkeen se lähetetään Suomeen. Saat ilmaisen toimituksen kaikille tuotteillemme. Tuote toimitetaan mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen. HUOM! Pienemmät tuotteet, kuten sijauspatjat ja peitot, toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

Kuljetusyhtiöllä
2

Kuljetusyhtiöllä

Heti kun tuote on paikallisen kuljetusyhtiön varastossa, ottavat he sinuun yhteyttä sopiakseen toimituspäivän ja arvioidun kellonajan.

Sovi toimitus
3

Sovi toimitus

Toimituspäivänä kuljettaja soittaa n. tuntia ennen toimitusta. Tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen.

 • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
 • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
 • Levering til hoveddørIlmainen toimitus