Venus Natural - Beige

Toimitusaika 8-15 arkipäivää
Jäykkyys Lue lisää
Jäykkyys Lue lisää
Jalat
+
Sängynpääty Lue lisää
+
 • 100 päivän kokeiluaika  Lue lisää

  100 päivän kokeiluaika

  Kun ostat meiltä, sinulla on aina 100 päivän kokeiluaika sängylle. HUOM! Koskee joustinpatjoja, jenkkisänkyjä, moottorisänkyjä, runkosänkyjä ja vuodesohvia!

  Tottuminen uuteen sänkyyn kestää viikkoja. Tästä syystä voit kokeilla sänkyäsi 100 päivän ajan kotonasi normaalisti - ilman paperia tai muovia.

  Jos et nuku hyvin sängyssäsi ennen kokeiluajan loppumista, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Vaihtaa patjan jäykkyyttä ilmaiseksi - jos patjasi on liian pehmeä tai kova, voit vaihtaa patjan maksutta. HUOM! Vuodesohvien jäykkyyttä ei voi vaihtaa.
  2. Palauta sänky ja saat rahasi takaisin.

  Voit lukea lisää 100 päivän kokeiluajasta täällä.

 • 30 päivän avoin kauppa Lue lisää

  30 päivän avoin kauppa

  Asiakkaana sinulla on aina 30 päivän avoin kauppa avaamattomille tuotteille siitä päivästä kun olet vastaanottanut tilauksen. Jotta voit saada maksuttoman palautuksen, tulee tuotteen olla avaamaton ja vahingoittumaton.

  Tuotteet, jotka on valmistettu tilajaan erityisiä toiveita mukaan tai ovat muotoutuneet käyttäjän muotoihin, eivät ole palautettavissa.

 • Ilmainen toimitus Lue lisää

  Ilmainen toimitus

  Tilauksen yhteydessä saat ilmaisen toimituksen.

  Jos asut saaressa johon ei pääse sillalla, maksat kuljetuksesta itse. Suurempien tuotteiden, kuten sänkyjen ja vuodesohvien kohdalla, kuljetusfirma ottaa sinuun yhteyttä kun he ovat saaneet tuotteen meiltä. Saat ilmaisen toimituksen mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen (koskee sänkyjä ja vuodehvia). Pienemmät tuotteet kuten sijauspatjat ja peitot toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

 • Henkilökohtaista neuvonantoa Lue lisää

  Henkilökohtaista neuvonantoa

  Paremmat Unet on ainoastaan nettikauppa, mutta opastamme sinua mielellämme. Olemme valmiita auttamaan jos sinulla on kysymyksiä meille, tuotteistamme tai jostain muusta.

  Ota yhteyttä

  Puhelinnumeromme on 0248091233 ja voit olla yhteydessä meihin joka päivä klo 9-24. Suomenkielinen asiakaspalvelu on auki arkipäivisin klo 9-17. Iltaisin klo 17-24 ja viikonloppuisin klo 10-24 on mahdollista saada asiakaspalvelua englanniksi.

  Jos mieluummin käytät sähköpostia, voit käyttää tätä yhteydenottolomaketta tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@paremmatunet.fi

  Voit olla meihin yhteydessä myös chatissa. Löydät sen tämän sivun alalaidasta.

Venus Natural: Kahden maailman parhaat puolet

Venus Natural: Kahden maailman parhaat puolet

Venus Naturalissa yhdistyvät parhaiten myyty Venus-sänkymme sekä 100% luonnonlateksista valmistettu Mayan Pulse -sijauspatja. Olemme valinneet sängyn komponentit huolella, jotta voit olla varma että sänkysi on niin mukava kuin mahdollista. Venus Naturalissa on suunnittelemamme, 7 bedre™ -mukavuusvyöhykkeisiin jaetut pocket-jouset. Jos valitset Venus Naturalin, et saa vain uutta sänkyä, vaan uuden lempihuonekalusi – sillä hyvällä unella on väliä päivin ja öin.

Luonnollinen sijauspatja

Luonnollinen sijauspatja

Mayan Pulse on valmistettu 100% luonnollisesta lateksista. Pulse-käsittely tekee lateksista erityisen vahvan, joustavan ja hengittävän verrattuna tavallisiin lateksipatjoihin. Mayan Pulse -patjan valmistamiseen kuluu myös kolme kertaa vähemmän energiaa, joten se on hyvä valinta niin luonnon kuin mukavuutesikin kannalta.
Mukava joustinpatja

Mukava joustinpatja

Venus Naturalin joustinpatjassa on meidän suunnittelemamme tuki, jota tuhannet pohjoismaalaiset rakastavat. Painerasitusta vähentävässä joustinpatjassa on 7 bedre™ -mukavuusvyöhykkeisiin jaetut pocket-jouset, joita ympäröi vielä kerros hengittävää lateksia. Tämä tekee patjasta terveellisemmän ja paremman unellesi.
Vahva runkopatja

Vahva runkopatja

Runkopatja on jenkkisängyn perusta. Venus Naturalin runkopatjassa on kerros pocket-jousia, jotka sängyn muiden patjakerrosten kanssa takaavat erinomaisen tuen kehollesi. Patjaa ympäröi ruotsalaisesta massiivimännystä valmistettu, 14 senttimetriä korkea puukehys, joka takaa paremmat unet sängyssä vuosiksi eteenpäin.

Sulje silmät hyvällä omallatunnolla

Mayan Pulse on markkinoiden ympäristöystävällisin sijauspatja. Luonnonlateksi kerätään Hevea Brasiliensis puusta, joka on maailman tärkein uusiutuva luonnonvara.Jos valitset Venus Naturalin, et saa pelkästään sänkyä vaan saat myös suosikkimallin kotiin - sillä hyvä uni on kaikki arjessa.

350

kg CO2 poistuu ilmakehästä uutettaessa yhden 180x200 kokoisen Mayan Pulse sijauspatjan

30

vuotta voi kumipuuta Hevea Brasiliensista käyttää kestävästi

Joutsenmerkki - sinun terveydellesi

Joutsenmerkki - sinun terveydellesi

Paremmat Unet on sinun takuusi hyvästä sängystä. Tähän sänkyyn olemme valinneet Joutsenmerkityn sijauspatjan. Hyvä ja terveellinen uni vaikuttaa jokaiseen päivääsi, siksi Joutsenmerkillä on väliä – sinulle ja luonnolle.
Mayan – Luonnollinen valinta

Mayan – Luonnollinen valinta

Mayan takaa 100% luonnollisen tuotteen. Jos tuote on Mayan-merkitty, on siinä käytetty lateksi otettu talteen brasilialaisesta kumipuusta. Tuloksena on yhtenäinen patja, joka on samalla allergiaystävällinen ja terveellinen nukkua.

Usein kysytyt kysymykset Venus Naturaliin liittyen

Onko sinulla kysymyksiä? Olemme koonneet vastauksemme useiten kysyttyihin kysymyksiin Venus Natural -sänkyyn liittyen. Jos sinulla on muita kysymyksiä, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Kysy isoa, kysy pientä ja kysy mielellään paljon kerralla. On turvallista ostaa Paremmat Unet -sänkykaupasta.

 • Venus Natural -sängyssä on Mayan Pulse -sijauspatja. Sijauspatja on tehty Pulse-lateksista, joka on kaikkein kestävin, vahvin ja hengittävin lateksi.

 • Sijauspatjan päällisen voi pestä 60 asteessa.

 • Jousia on joustinpatjassa 220 per m2.

 • Suosittelemme jäykkyyttä painosi perusteella. Jos mietit kahden eri jäykkyyden välillä, ota huomioon myös henkilökohtaiset mieltymyksesi. Jos pidät kovemmasta sängystä, valitse jäykempi jäykkyys, ja jos pidät pehmeästä sängystä, valitse alempi jäykkyys.

Suomenkielinen asiakaspalvelumme on auki arkipäivisin klo 9-17. Arkipäivisin klo 17-24 ja viikonloppuisin klo 10-24 on mahdollista saada palvelua englanniksi.

asiakaspalvelu@paremmatunet.fi 0248091233
100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

Teemme sängyn ostamisen netistä turvalliseksi. Kun ostat sängyn meiltä, voit kokeilla sitä 100 päivän ajan. Toisin sanoen, sinun makuuhuoneesi on meidän showroom. Jos et nuku hyvin, voit vaihtaa jäykkyyttä ilmaiseksi tai palauttaa sängyn ja saat rahasi takaisin.

Yksityiskohdat tuotteesta Venus Natural

 • Koko
  Koko 160x200 cm.
 • Korkeus
  Korkeus Yhteensä: 63 cm.
 • Paino
  Paino 0 kg
Kollien määrä 7 kpl
Liukueste Liukuesteellä
Jalkojen kiinnikkeet Esiasennettu
Toimitusaika 8-15 arkipäivää
Korkeus 63 cm (10 cm jalat 28 cm pohja, 18 cm patja, 7 cm sijauspatja)
Jousityyppi Pocket
Mukavuusvyöhykkeet 7 bedre™ -vyöhykkeet
Joustinpatjan pehmuste 25 mm Lateksi
Kehys 14cm Puukehys
Takuu 25 vuoden takuu kehikolle ja jousille
Malli Jenkkisänky 160x200

Onko jenkkisänky oikea valinta sinulle?

Meidän jenkkisänkymme on varma valinta upeisiin uniin ja levänneisiin aamuihin. Saat hyväksi todettua mukavuutta ja hieman enemmän.

Ylimääräinen patjakerros

Ylimääräinen patjakerros

Kolme patjakerrosta tuovat erinomaista mukavuutta, pidentävät käyttöikää ja antavat hieman lisää korkeutta sängylle.

Oikeanlainen tuki

Oikeanlainen tuki

Pocket-jouset ja mukavuusmyöhykkeet antavat optimaalista tukea joka yö..

ÖKO-TEX® 100 -standardi

ÖKO-TEX® 100 -standardi

Sängylla on ÖKO-TEX® 100 -merkintä eikä se täten sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja.

Näin toimitus tapahtuu

Tilaus vastaanotettu
1

Tilaus vastaanotettu

Tuote pakataan varastollamme Tanskassa, jonka jälkeen se lähetetään Suomeen. Saat ilmaisen toimituksen kaikille tuotteillemme. Tuote toimitetaan mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen. HUOM! Pienemmät tuotteet, kuten sijauspatjat ja peitot, toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

Kuljetusyhtiöllä
2

Kuljetusyhtiöllä

Heti kun tuote on paikallisen kuljetusyhtiön varastossa, ottavat he sinuun yhteyttä sopiakseen toimituspäivän ja arvioidun kellonajan.

Sovi toimitus
3

Sovi toimitus

Toimituspäivänä kuljettaja soittaa n. tuntia ennen toimitusta. Tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen.

 • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
 • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
 • Levering til hoveddørIlmainen toimitus