Venus Motion - Vaaleanharmaa

FI - Kampagne
Ale

1 698,00 €

As low as 1 698,00 € Normaali hinta 3 399,00 €

Toimitusaika 8-15 arkipäivää Lue lisää

Toimitusaika

Varastomme sijaitsee Tanskassa. Paikallinen kuljetusyhtiö ottaa teihin yhteyttä kun tilauksenn saapuneet heidän varastoon. Sovitte yhdessä kuljetusyhtiön kanssa toimitusajankohdan. Jos toivot myöhäisempää toimitusajankohtaa, ole yhteydessä meihin sähköpostitse asiakaspalvelu@paremmatunet.fi. HUOM! Pienemmät tuotteet kuten sijauspatjat ja peitot toimitetaan lähimpään postitoimistoon mistä ne noudetaan.
Customize Venus Motion - Vaaleanharmaa
Lisää toivelistaan
Toimitusaika 8-15 arkipäivää Lue lisää

Toimitusaika

Varastomme sijaitsee Tanskassa. Paikallinen kuljetusyhtiö ottaa teihin yhteyttä kun tilauksenn saapuneet heidän varastoon. Sovitte yhdessä kuljetusyhtiön kanssa toimitusajankohdan. Jos toivot myöhäisempää toimitusajankohtaa, ole yhteydessä meihin sähköpostitse asiakaspalvelu@paremmatunet.fi. HUOM! Pienemmät tuotteet kuten sijauspatjat ja peitot toimitetaan lähimpään postitoimistoon mistä ne noudetaan.
 • 100 päivän kokeiluaika  Lue lisää

  100 päivän kokeiluaika

  Kun ostat meiltä, sinulla on aina 100 päivän kokeiluaika sängylle. HUOM! Koskee joustinpatjoja. jenkkisänkyjä, moottorisänkyjä ja runkosänkyjä!

  Tottuminen uuteen sänkyyn kestää viikkoja. Tästä syystä voit kokeilla sänkyäsi 100 päivän ajan kotonasi normaalisti - ilman paperia tai muovia.

  Jos et nuku hyvin sängyssäsi ennen kokeiluajan loppumista, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Vaihtaa jäykkyyttä ilmaiseksi - jos patjasi on liian pehmeä tai kova, voit vaihtaa patjan maksutta.
  2. Palauta sänky ja saa rahat takaisin - voit palauttaa sänkysi, saat rahasi takaisin, 200 euron käsittelymaksua lukuunottamatta.

 • 30 päivän avoin kauppa Lue lisää

  30 päivän avoin kauppa

  Asiakkaana sinulla on aina 30 päivän avoin kauppa avaamattomille tuotteille siitä päivästä kun olet vastaanottanut tilauksen. Jotta voit saada maksuttoman palautuksen, tulee tuotteen olla avaamaton ja vahingoittumaton.

  Tuotteet, jotka on valmistettu tilajaan erityisiä toiveita mukaan tai ovat muotoutuneet käyttäjän muotoihin eivät ole palautettavissa.

 • Ilmainen toimitus Lue lisää

  Ilmainen toimitus

  Tilauksen yhteydessä saat ilmaisen toimituksen.

  Jos asut saaressa johon ei pääse sillalla, maksat kuljetuksesta itse. Suurempien tuotteiden, kuten sänkyjen ja vuodesohvien kohdalla, kuljetusfirma ottaa sinuun yhteyttä kun he ovat saaneet tuotteen meiltä. Saat ilmaisen toimituksen mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen (koskee sänkyjä ja vuodehvia). Pienemmät tuotteet kuten sijauspatjat ja peitot toimitetaan lähimpään postitoimistoon.

 • Henkilökohtaista neuvonantoa Lue lisää

  Henkilökohtaista neuvonantoa

  Paremmat Unet on ainoastaan nettikauppa, mutta opastamme sinua mielellämme. Olemme valmiita auttamaan jos sinulla on kysymyksiä meille, tuotteistamme tai jostain muusta.

  Ota yhteyttä

  Puhelinnumeromme on 0248091233 ja voit olla yhteydessä meihin joka päivä klo 9-24. Suomenkielinen asiakaspalvelu on auki arkipäivisin klo 9-17. Iltaisin klo 17-24 ja viikonloppuisin klo 10-24 on mahdollista saada asiakaspalvelua englanniksi.

  Jos mieluummin käytät sähköpostia, voit käyttää tätä yhteydenottolomaketta tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@paremmatunet.fi

  Voit olla meihin yhteydessä myös chatissa. Löydät sen tämän sivun alalaidasta.

Tanskalainen design
100 päivän kokeiluaika
Joutsenmerkitty
100 päivän patjan vaihto-oikeus
Sängynpääty kuulu hintaan

Varma valinta

Hyvin levänneenä ja pirteänä herääminen ei ole itsestäänselvyys. Monille se itse asiassa on hankalaa. Onneksi voit itse tehdä jotain vähentääksesi etäisyyttä unten maasta. Voit aloittaa matkan unten maille Venus Motionista. Se täyttää kaikki tarpeet mitä unelmasänky voi tarjota. Tästä sängystä saat varman yhdistelmän meidän parhaiten myydyintä mallista ja sijauspatjasta, joka ei pidä lämpöä sisällään. Voimme sanoa, että voit odottaa meidän hyvin tunnettua mukavuutta ilman, että sinulla on liian lämmin öisin. Venus Motion vie sinut nopeasti ja tehokkaasti uneen, missä voit rauhoittua ja puhdistautua.

Erityinen sijauspatja

Yön aikana olet kosketuksissa sijauspatjan kanssa. Koska se on ylimpänä, on sillä suuri merkitys unellesi. Venus Motionin sijauspatja on kehitetty erityisesti sinulle, joka ei viihdy liian lämpimässä ympäristössä. Tämä sijauspatja varmistaa, että se ei kerää itseensä lämpöä yön aikana. Kun asetut makuulle tähän patjaan, laskeudut ihanaa pehmeyteen ja kehosi saa samalla paineenpoistoa, mitä se tarvitsee. Patja on kuusi senttimetriä korkea. Kirsikkana kakun päälle, sijauspatja on joutsenmerkitty ja se alleviivaa patjan hyvää sekä terveellistä laatua.
Erityinen sijauspatja
Huomioiva joustinpatja

Huomioiva joustinpatja

Meidän valinnat vaikuttavat uneemme vuosia eteenpäin. Samasta syystä olemme kiinnittäneet erityistä huomiota sängyn joustinpatjaan. Sängyn mukavuus on paketoitu joustinpatjaan ja siksi me olemme keränneet siihen kaikki oikeat komponentit. Pocket-jouset työskentelevät joustavasti ja tukevat kehoasi samalla kun viisi mukavuusvyöhykettä mukautuvat kehoosi. Tästä sängystä saat oikeat lähtökohdat unelle.

Kestävät säätökomponentit

Moottorisänky tarjoaa ylimääräistä luksusta arkeen. Siksi on tärkeää, että kaikki säätökomponentit ovat oikeanlaiset. Tästä syystä teemme yhteistyössä tanskalaisen Linakin kanssa, joka on johtava moottereiden valmistaja - ei pelkästää Tanskassa vaan koko maailmassa. Moottori on hiljainen, kestävä ja pitää sänkysi täydellisenä vuodesta toiseen. Vahva puukehys muodostaa perustan hyville kokemuksille ja takaa, että unesi lepää vahvalla perustalla.
Kestävät säätökomponentit

Todellinen unelmatilanne

Hyvä uni ei tule pelkästään neljän jalan avulla. Ne tulevat hyvän työskentelyn jatkeena. Me olemme opiskelleet unta vuosia ja olemme laittaneet suuren tietomme Venus Motioniin. Tässä sängyssä yhdistyy meidän bestseller Venus sänky yhdessä Motion sijauspatjan kanssa. Lyhyesti sanottuna, saat kaiken mitä tarvitset, jos jaat meidän tavoitteemme : saada maksimaalista hyötyä tärkeistä yöunista. Sänky tarjoaa tutun mukavuudemme ja on sinulle, jolla on usein lämmin öisin.

121

kokonaista päivää vietämme sängyssä vuoden aikana. Tee siis olosi mukavaksi

3

mukavuustasoa syleilee sinua joka yö

Joutsenmerkki - sinun terveydellesi

Paremmat Unet on sinun takuusi hyvästä sängystä. Tähän sänkyyn olemme valinneet Joutsenmerkityn sijauspatjan. Hyvä yöuni vaikuttaa jokaiseen päivään, siksi Joutsenmerkillä on merkitys sinulle ja meille.
Joutsenmerkki - sinun terveydellesi

Usein kysytyt kysymykset Venus Motioniin liittyen

Onko sinulla kysymyksiä? Olemme koonneet vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin Venus Motion sänkyyn liittyen. Jos sinulla on muita kysymyksiä, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Kysy isoa, kysy pientä ja kysy mielellään paljon kerralla. On turvallista ostaa Paremmat Unet sänkykaupasta.

Voit olla meihin yhteydessä joka päivä klo 9-23 sähköpostitse, puhelimitse tai chatin kautta.

asiakaspalvelu@paremmatunet.fi 0248091233
 • Meillä ei ole kauppaa, mutta sinun makuuhuoneesi on showroom. Kun ostat sängyn meiltä, voit kokeilla sitä 100 päivän ajan. Jos et nuku hyvin, voit vaihtaa jäykkyyttä ilmaiseksi tai palauttaa sängyn pientä käsittelymaksua vastaan.

 • Voit maksaa osamaksulla. Meillä on käytössä kaksi osamaksu mahdollisuutta, Collector ja Jousto. Voit valita näiden vaihtoehtojen väliltä. Voit maksaa laskuna tai osamaksulla.

 • Kyllä, voit ostaa sängyn huoletta meiltä. Olemme unen asiantuntijoita ja meidän omat kokemuksemme näyttävät, että fyysisiin kauppoihin palautetaan tuotteita enemmän kuin nettikauppoihin. Ymmärrämme kuitenkin, että voi olla vaikeaa olla täysin varma kun ostaa netistä. Tästä syystä tarjoamme 100 päivän kokeiluajan sinulle kotona. Jos et nuku hyvin sängyssäsi, voit vaihtaa patjan jäykkyyttä 100 päivän ajan ilmaiseksi tai voit palauttaa sängyn 200 euron käsittelymaksua vastaan. Katso mitä muut ajattelevat heidän sängyistään Trustpilossa.

 • Kyllä voit. Yritämme ottaa toiveesi huomioon, mutta emme voi luvata sen onnistumista. Tilauksen yhteydessä voit esittää toiveesi kommenttikenttään. Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@paremmatunet.fi, niin lisäämme toiveesi tilaukseesi.

100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

Teemme sängyn ostamisen netistä turvalliseksi. Kun ostat sängyn meiltä, voit kokeilla sitä 100 päivän ajan. Toisin sanoen, sinun makuuhuoneesi on meidän showroom. Jos et nuku hyvin, voit vaihtaa jäykkyyttä ilmaiseksi tai palauttaa sängyn pientä käsittelymaksua vastaan
100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

Yksityiskohdat tuotteesta Venus Motion

 • Koko 120x200 cm
 • Korkeus Yhteensä: 66 cm.
Enemmän tietoa
Liukueste Liukuesteellä
Jalkojen kiinnikkeet Esiasennettu
Liikkuvuus Etu -ja jalkopää
Patjan liukueste Jalkopään ja sivujen liukueste sisältyy
Kaukosäädin HB10 Langaton
Korkeus 66 cm. (19 cm jalat, 21 cm pohja, 17 cm patja, 9 cm sijauspatja)
Jouset Pocket
Mukavuusvyöhykkeet 5 vyöhykettä
Päällinen 25mm Hybridivaahtomuovia
Kehys 20cm Puukehys
Takuu 25 vuoden takuu kehikolle ja jousille
Moottorin takuu 5 vuoden takuu
Toimitusaika 8-15 arkipäivää
Kolli 4 kpl
Malli Moottorisängyt 120x200
Downloads että Venus Motion
Linak app TD4.pdf

Onko moottorisänky oikea valinta sinulle??

Meidän moottorisängyt on tie upeisiin uniin ja levättyihin aamuihin. Saat hyväksi todettua mukavuutta ja mahdollisuuden asettua sänkyyn miten toivot.

Maailmanluokan moottori

Moottorin on kehittänyt markkinoiden johtava valmistaja.

Oikeanlainen mukavuus

Useat asentovaihtoehdot, pocket-jouset ja mukavuusvyöhykkeet antavat mahdollisuuden yksilölliseen tukeen.

Merkki

Sänky on OEKO-TEX - sertifioitu ja kemikaalivapaa.

Näin toimitus tapahtuu

1

Tilaus vastaanotettu

Tuote pakataan meidän varastossamme Tanskassa, jonka jälkeen se lähetetään Suomeen. Meillä on ilmainen kuljetus koko maahan. Saat ilmaisen toimituksen mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen. HUOM! Pienemmät tuotteet kuten sijauspatjat ja peitot toimitetaan lähimpään postitoimistoon.

2

Kuljetusyhtiöllä

Heti kun tuote on paikallisen kuljetusyhtiön varastossa, kuljetusyhtiö on sinuun yhteyttä sopiakseen toimituspäivän ja arvioidun kellonajan.

3

Sovi toimitus

Toimituspäivänä kuljettaja soittaa tuntia ennen tuontia. Tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen.