Venus - Vaaleanharmaa

Toimitusaika 12-20 arkipäivää
Jäykkyys Lue lisää
Jalat
+
 • 100 päivän kokeiluaika  Lue lisää

  100 päivän kokeiluaika

  Kun ostat meiltä, sinulla on aina 100 päivän kokeiluaika sängylle. HUOM! Koskee joustinpatjoja, jenkkisänkyjä, moottorisänkyjä, runkosänkyjä ja vuodesohvia!

  Tottuminen uuteen sänkyyn kestää viikkoja. Tästä syystä voit kokeilla sänkyäsi 100 päivän ajan kotonasi normaalisti - ilman paperia tai muovia.

  Jos et nuku hyvin sängyssäsi ennen kokeiluajan loppumista, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Vaihtaa patjan jäykkyyttä ilmaiseksi - jos patjasi on liian pehmeä tai kova, voit vaihtaa patjan maksutta. HUOM! Vuodesohvien jäykkyyttä ei voi vaihtaa.
  2. Palauta sänky ja saat rahasi takaisin.

  Voit lukea lisää 100 päivän kokeiluajasta täällä.

 • 30 päivän avoin kauppa Lue lisää

  30 päivän avoin kauppa

  Asiakkaana sinulla on aina 30 päivän avoin kauppa avaamattomille tuotteille siitä päivästä kun olet vastaanottanut tilauksen. Jotta voit saada maksuttoman palautuksen, tulee tuotteen olla avaamaton ja vahingoittumaton.

  Tuotteet, jotka on valmistettu tilajaan erityisiä toiveita mukaan tai ovat muotoutuneet käyttäjän muotoihin, eivät ole palautettavissa.

 • Ilmainen toimitus Lue lisää

  Ilmainen toimitus

  Tilauksen yhteydessä saat ilmaisen toimituksen.

  Jos asut saaressa johon ei pääse sillalla, maksat kuljetuksesta itse. Suurempien tuotteiden, kuten sänkyjen ja vuodesohvien kohdalla, kuljetusfirma ottaa sinuun yhteyttä kun he ovat saaneet tuotteen meiltä. Saat ilmaisen toimituksen mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen (koskee sänkyjä ja vuodehvia). Pienemmät tuotteet kuten sijauspatjat ja peitot toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

 • Henkilökohtaista neuvonantoa Lue lisää

  Henkilökohtaista neuvonantoa

  Paremmat Unet on ainoastaan nettikauppa, mutta opastamme sinua mielellämme. Olemme valmiita auttamaan jos sinulla on kysymyksiä meille, tuotteistamme tai jostain muusta.

  Ota yhteyttä

  Puhelinnumeromme on 0248091233 ja voit olla yhteydessä meihin joka päivä klo 9-24. Suomenkielinen asiakaspalvelu on auki arkipäivisin klo 9-17. Iltaisin klo 17-24 ja viikonloppuisin klo 10-24 on mahdollista saada asiakaspalvelua englanniksi.

  Jos mieluummin käytät sähköpostia, voit käyttää tätä yhteydenottolomaketta tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@paremmatunet.fi

  Voit olla meihin yhteydessä myös chatissa. Löydät sen tämän sivun alalaidasta.

Venus: Uusi standardi unelle

Venus: Uusi standardi unelle

Venus on varma valinta makuuhuoneeseen, sillä siinä yhdistyy kaikki, mitä voit toivoa laatusängyltä. Venus on Paremmat Unet -sänkyperheen esikoinen ja yksi myydyimmistä sängyistämme, eikä suotta: se valmistetaan Tanskassa huolella valituista komponenteista, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme sekä paremman sängyn, että paremmat yöunet. Kuten kaikki sänkymme, on myös Venus Öko-Tex®-sertifioitu, ja lisäksi sängyn sijauspatjalle on myönnetty Joutsenmerkki – sillä hyvällä unella on väliä.

Sijauspatja, joka erottuu joukosta

Sijauspatja, joka erottuu joukosta

Sijauspatja on sängyn ylin patjakerros, joka viimeistelee sängyn mukavuuden – siksi olemme valinneet Venukseen erittäin korkealaatuisen sijauspatjan. Patja on Joutsenmerkitty, ja siinä on kuusi senttimetriä paksu Pulse Latex -ydin. Lateksi on valmistettu erityisellä SonoCore-menetelmällä, joka tekee patjasta erittäin joustavan, hengittävän sekä pitkäikäisen. Patjan Rönd-päällisessä on luonnollinen antibakteerinen käsittely, joka on tehokas ei-toivottuja bakteereja vastaan, mutta hellä iholle. Jos mukavuus ja ympäristöystävälllisyys ovat sinulle tärkeitä, on Venus oiva valinta. Tämä sijauspatja parantaa untasi ja nukkumisympäristöäsi monien vuosien ajan.
Mukava joustinpatja

Mukava joustinpatja

Joustinpatjalla on tärkein rooli moottorisängyn mukavuuden kannalta, ja siksi Venus-moottorisängyn joustinpatjassa onkin kehittämiimme, 7 bedre™ -mukavuusvyöhykkeisiin jaetut pocket-jouset. Tällä tavoin takaamme, että saat juuri oikeanlaista tukea kehollesi, koko yön. Jousia ympäröi lisäksi kerros hengittävää lateksia, joka parantaa mukavuutta ja pidentää patjan käyttöikää. Joustava lateksi on erityisen hyvä valinta moottorisänkyihin, joiden asentoa säädetään usein.
Vahva säätömekanismi

Vahva säätömekanismi

Jokainen laadukas moottorisänky vaatii luotettavan säätömekanismin, ja tällainen löytyy myös Venuksesta. Jotta voisit huoletta lepuuttaa jalkojasi, syödä aamupalaa tai lukea sängyssä, olemme valinneet Venukseen hiljaisen ja tehokkaan moottorin tanskalaiselta Linakilta. Säätömekanismia ympäröi ruotsalaisesta massiivimännystä valmistettu, 20 senttimetriä korkea puukehys, joka takaa sängyn tukevuuden ja kestävyyden.

Meidän tiimi kehittänyt, asiakkaat hyväksyneet

Venus on meidän parhaiten myydyin sänky ja tästä syystä asiakkaidemme suosikki. Voit odottaa erinomaista mukavuutta jousien, vaahtomuovin ja mukavuusvyöhykkeiden yhteistyön ansiosta. Meidän mielestämme sängyn täytyy olla laadukas riippumatta nukutko paljon vai vähän - tästä syystä suosittelemme Venusta.

10.000

enemmän kuin 10.000 pohjoismaalaista nukkuu Venus-sängyssä.

100

päivää voit kokeilla meidän hyvin tunnettua mukavuutta.

Joutsenmerkki - sinun terveydellesi

Joutsenmerkki - sinun terveydellesi

Paremmat Unet on sinun takuusi hyvästä sängystä. Tähän sänkyyn olemme valinneet Joutsenmerkityn sijauspatjan. Hyvä ja terveellinen uni vaikuttaa jokaiseen päivääsi, siksi Joutsenmerkillä on väliä – sinulle ja meille.

Usein kysytyt kysymykset Venukseen liittyen

Onko sinulla kysymyksiä? Olemme koonneet vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin Venus-sänkyyn liittyen. Jos sinulla on muita kysymyksiä, ota meihin yhteyttä!

 • Moottorin painorajoitus on 130 kg.

 • 160cm ja sitä leveämpiin sänkyihin kuuluu 2 kaukosäädintä. 140cm ja sitä kapeampiin sänkyihin kuuluu yksi kaukosäädin.

 • Sängyn moottori on Linak TD4 Standard.

 • Sängyn yläpään kallistuskulma on enimmillään 62 astetta ja jalkopään 45 astetta.

Suomenkielinen asiakaspalvelumme on auki arkipäivisin klo 9-17. Arkipäivisin klo 17-24 ja viikonloppuisin klo 10-24 on mahdollista saada palvelua englanniksi.

asiakaspalvelu@paremmatunet.fi 0248091233
100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

Teemme sängyn ostamisen netistä turvalliseksi. Kun ostat sängyn meiltä, voit kokeilla sitä 100 päivän ajan. Jos et nuku hyvin, voit vaihtaa patjan jäykkyyttä ilmaiseksi tai palauttaa sängyn ja saat rahasi takaisin.

Yksityiskohdat tuotteesta Venus

 • Koko
  Koko 80x200 cm.
 • Korkeus
  Korkeus Yhteensä: 64 cm.
Liukueste Liukuesteellä
Jalkojen kiinnikkeet Esiasennettu
Säädettävyys Ylä- ja jalkopää
Patjan liukueste Jalkopään ja sivujen liukueste sisältyy
Kaukosäädin HB10 Langaton
Korkeus 64 cm (19 cm jalat 20 cm pohja, 18 cm patja, 7 cm sijauspatja)
Jousityyppi Pocket
Mukavuusvyöhykkeet 7 bedre™ -vyöhykkeet
Joustinpatjan pehmuste 25 mm Lateksi
Kehys 20cm Puukehys
Takuu 25 vuoden takuu kehikolle ja jousille
Moottorin takuu 5 vuoden takuu
Toimitusaika 12-20 arkipäivää
Kollien määrä 4 kpl
Malli Moottorisängyt 80x200
Moottori Linak TD4 std.

Onko moottorisänky oikea valinta sinulle?

Moottorisänkymme takaavat tiesi parempiin uniin ja pirteisiin aamuihin. Saat hyväksi todettua mukavuutta ja mahdollisuuden säätää sänkyäsi haluamallasi tavalla.

Maailmanluokan moottori

Maailmanluokan moottori

Moottorin on kehittänyt johtava valmistaja markkinoilla.

Oikeanlainen tuki

Oikeanlainen tuki

Useat säätövaihtoehdot, pocket-jouset ja mukavuusvyöhykkeet antavat yksilöllistä tukea joka yö.

ÖKO-TEX® 100 -standardi

ÖKO-TEX® 100 -standardi

Sängylla on ÖKO-TEX® 100 -merkintä eikä se täten sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja.

Näin toimitus tapahtuu

Tilaus vastaanotettu
1

Tilaus vastaanotettu

Tuote pakataan varastollamme Tanskassa, jonka jälkeen se lähetetään Suomeen. Saat ilmaisen toimituksen kaikille tuotteillemme. Tuote toimitetaan mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen. HUOM! Pienemmät tuotteet, kuten sijauspatjat ja peitot, toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

Kuljetusyhtiöllä
2

Kuljetusyhtiöllä

Heti kun tuote on paikallisen kuljetusyhtiön varastossa, ottavat he sinuun yhteyttä sopiakseen toimituspäivän ja arvioidun kellonajan.

Sovi toimitus
3

Sovi toimitus

Toimituspäivänä kuljettaja soittaa n. tuntia ennen toimitusta. Tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen.

 • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
 • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
 • Levering til hoveddørIlmainen toimitus