Venus Mayan - Beige

Toimitusaika 12-20 arkipäivää
Jäykkyys Lue lisää
Jäykkyys Lue lisää
Sijauspatja
Jalat
+
Sängynpääty Lue lisää
+
 • 100 päivän kokeiluaika  Lue lisää

  100 päivän kokeiluaika

  Kun ostat meiltä, sinulla on aina 100 päivän kokeiluaika sängylle. HUOM! Koskee joustinpatjoja, jenkkisänkyjä, moottorisänkyjä, runkosänkyjä ja vuodesohvia!

  Tottuminen uuteen sänkyyn kestää viikkoja. Tästä syystä voit kokeilla sänkyäsi 100 päivän ajan kotonasi normaalisti - ilman paperia tai muovia.

  Jos et nuku hyvin sängyssäsi ennen kokeiluajan loppumista, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Vaihtaa patjan jäykkyyttä ilmaiseksi - jos patjasi on liian pehmeä tai kova, voit vaihtaa patjan maksutta. HUOM! Vuodesohvien jäykkyyttä ei voi vaihtaa.
  2. Palauta sänky ja saat rahasi takaisin.

  Voit lukea lisää 100 päivän kokeiluajasta täällä.

 • 30 päivän avoin kauppa Lue lisää

  30 päivän avoin kauppa

  Asiakkaana sinulla on aina 30 päivän avoin kauppa avaamattomille tuotteille siitä päivästä kun olet vastaanottanut tilauksen. Jotta voit saada maksuttoman palautuksen, tulee tuotteen olla avaamaton ja vahingoittumaton.

  Tuotteet, jotka on valmistettu tilajaan erityisiä toiveita mukaan tai ovat muotoutuneet käyttäjän muotoihin, eivät ole palautettavissa.

 • Ilmainen toimitus Lue lisää

  Ilmainen toimitus

  Tilauksen yhteydessä saat ilmaisen toimituksen.

  Jos asut saaressa johon ei pääse sillalla, maksat kuljetuksesta itse. Suurempien tuotteiden, kuten sänkyjen ja vuodesohvien kohdalla, kuljetusfirma ottaa sinuun yhteyttä kun he ovat saaneet tuotteen meiltä. Saat ilmaisen toimituksen mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen (koskee sänkyjä ja vuodehvia). Pienemmät tuotteet kuten sijauspatjat ja peitot toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

 • Henkilökohtaista neuvonantoa Lue lisää

  Henkilökohtaista neuvonantoa

  Paremmat Unet on ainoastaan nettikauppa, mutta opastamme sinua mielellämme. Olemme valmiita auttamaan jos sinulla on kysymyksiä meille, tuotteistamme tai jostain muusta.

  Ota yhteyttä

  Puhelinnumeromme on 0248091233 ja voit olla yhteydessä meihin joka päivä klo 9-24. Suomenkielinen asiakaspalvelu on auki arkipäivisin klo 9-17. Iltaisin klo 17-24 ja viikonloppuisin klo 10-24 on mahdollista saada asiakaspalvelua englanniksi.

  Jos mieluummin käytät sähköpostia, voit käyttää tätä yhteydenottolomaketta tai lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]

  Voit olla meihin yhteydessä myös chatissa. Löydät sen tämän sivun alalaidasta.

Venus Mayan: Kestävä kehitys kauniissa ulkomuodossa

Venus Mayan: Kestävä kehitys kauniissa ulkomuodossa

Venus Mayan on varma valinta sinulle, joka haluat antaa itsellesi parhaat olosuhteet matkatessasi unten maille — sekä mukavuuden että terveyden kannalta. Venus Mayan on yhdistelmä suosituinta Venus-malliamme ja kestävintä Mayan-sijauspatjaa. Yhdessä ne muodostavat moottorisängyn, jonka mukavuus on korkea, mutta ympäristövaikutukset alhaiset. Vietämme noin kolmasosan elämästämme nukkuen, joten on järkevää viettää tuo aika sängyssä, joka takaa sinulle parhaat nukkumisolosuhteet.

Luonnollinen ja allergiaystävällinen sijauspatja

Luonnollinen ja allergiaystävällinen sijauspatja

Olemme ylpeitä sijauspatjasta, joka koristaa Venus Mayan-sänkyämme. Sijauspatja on valmistettu 100% orgaanisesta luonnonlateksista, joka on uutettu Hevea Brasiliensis -puusta. Se antaa sijauspatjalle erittäin vihreän profiilin, jolla on minimaalinen vaikutus ympäristöön - ja sinuun. Luonnonlateksi on hyvin joustavaa ja takaa erinomaisen tuen koko keholle. Lateksin ainutlaatuinen lämmönsiirtokyky varmistaa, ettei sinun tule liian kuuma öisin. Mayan-sijauspatjalla on Joutsenmerkki. Sen Rönd-päälliseen tehty luonnollinen antibakteerinen käsittely takaa, että bakteerit pysyvät poissa kankaan kuiduista. Tämä tekee siitä täysin hypoallergeenisen, eikä ole lainkaan huono valinta ihollesi.
Hengittävä ja mukava joustinpatja

Hengittävä ja mukava joustinpatja

Venus Mayan -moottorisängyssä on yksi parhaista joustinpatjoistamme. Meillä on korkeat vaatimukset sänkyjemme joustinpatjoille. Sängyn asennon jatkuvien muutosten vuoksi on erittäin tärkeää, että joustinpatja on joustava ja pysyy paikallaan, jotta sen asentoa voidaan säätää jatkuvasti. Venus Mayanin joustinpatja on jaettu kehittämiimme 7 bedre™ -mukavuusvyöhykkeisiin, jotka mukautuvat lakkaamatta makuuasentoosi ja varmistavat, että makaat aina optimaalisesti. Jousia ympäröi hengittävä lateksi, joka yhdessä sijauspatjan kanssa varmistaa hyvän ja ympäristöystävällisen sängyn.
Hiljainen ja väsymätön moottori

Hiljainen ja väsymätön moottori

Venus Mayanin moottorin on kehittänyt tanskalainen moottorivalmistaja Linak. Linak on moottoritekniikan edelläkävijä ja tarjoaa meille maailmanluokan moottorikoneiston. Moottori toimii nopeasti, hiljaa ja väsymättä - mitä muuta voisikaan vaatia moottorisängyltä? Koneistoa ympäröi vankka ruotsalaisesta männystä valmistettu runko, joka tekee sängyn perustuksesta sekä vakaan että laadukkaan.

Sulje silmät hyvällä omallatunnolla

Mayan Pulse on markkinoiden ympäristöystävällisin sijauspatja. Luonnonlateksi kerätään Hevea Brasiliensis puusta, joka on maailman tärkein uusiutuva luonnonvara.Jos valitset Venus Naturalin, et saa pelkästään sänkyä vaan saat myös suosikkimallin kotiin - sillä hyvä uni on kaikki arjessa.

350

kg CO2 poistuu ilmakehästä uutettaessa yhden 180x200 kokoisen Mayan Pulse sijauspatjan

30

vuotta voi kumipuuta Hevea Brasiliensista käyttää kestävästi

Joutsenmerkki - sinun terveydellesi

Joutsenmerkki - sinun terveydellesi

Paremmat Unet on sinun takuusi hyvästä sängystä. Tähän sänkyyn olemme valinneet Joutsenmerkityn sijauspatjan. Hyvä ja terveellinen uni vaikuttaa jokaiseen päivääsi, siksi Joutsenmerkillä on väliä – sinulle ja luonnolle.
Mayan – luonnollinen valinta

Mayan – luonnollinen valinta

Mayan takaa 100% luonnollisen tuotteen. Jos tuote on Mayan-merkitty, on siinä käytetty lateksi otettu talteen brasilialaisesta kumipuusta. Tuloksena on yhtenäinen patja, joka on samalla allergiaystävällinen ja terveellinen nukkua.

Usein kysytyt kysymykset Venus Mayaniin liittyen

Onko sinulla kysymyksiä? Olemme koonneet vastauksemme usein kysyttyihin kysymyksiin Venus Mayan-sänkyyn liittyen. Jos sinulla on muita kysymyksiä, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Kysy isoa, kysy pientä ja kysy mielellään paljon kerralla. Paremmat Unet -sänkykaupasta ostaminen on turvallista.

 • Moottorin painorajoitus on 130 kg.

 • 160cm ja sitä leveämpiin sänkyihin kuuluu 2 kaukosäädintä. 140cm ja sitä kapeampiin sänkyihin kuuluu yksi kaukosäädin.

 • Sängyn moottori on Linak TD4 Standard.

 • Sängyn yläpään kallistuskulma on enimmillään 62 astetta ja jalkopään 45 astetta.

Suomenkielinen asiakaspalvelumme on auki arkipäivisin klo 9-17. Arkipäivisin klo 17-24 ja viikonloppuisin klo 10-24 on mahdollista saada palvelua englanniksi.

[email protected] 0248091233
100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

Teemme sängyn ostamisen netistä turvalliseksi. Kun ostat sängyn meiltä, voit kokeilla sitä 100 päivän ajan. Toisin sanoen, sinun makuuhuoneesi on meidän showroom. Jos et nuku hyvin, voit vaihtaa jäykkyyttä ilmaiseksi tai palauttaa sängyn ja saat rahasi takaisin.

Yksityiskohdat tuotteesta Venus Mayan

 • Koko
  Koko 180x210 cm.
 • Korkeus
  Korkeus Yhteensä: 64 cm.
Liukueste Liukuesteellä
Jalkojen kiinnikkeet Toimitetaan
Säädettävyys Ylä- ja jalkopää
Patjan liukueste Jalkopään ja sivujen liukueste sisältyy
Kaukosäädin HB10 Langaton
Korkeus 64 cm (19 cm jalat 20 cm pohja, 18 cm patja, 7 cm sijauspatja)
Jousityyppi Pocket
Mukavuusvyöhykkeet 7 bedre™ -vyöhykkeet
Joustinpatjan pehmuste 25 mm Lateksi
Kehys 20cm Puukehys
Takuu 25 vuoden takuu kehikolle ja jousille
Moottorin takuu 5 vuoden takuu
Toimitusaika 12-20 arkipäivää
Kollien määrä 7 kpl
Malli Moottorisängyt 180x210
Moottori Linak TD4 std.

Onko moottorisänky oikea valinta sinulle?

Moottorisänkymme takaavat tiesi parempiin uniin ja pirteisiin aamuihin. Saat erinomaista mukavuutta ja mahdollisuuden säätää sänkyäsi haluamallasi tavalla.

Maailmanluokan moottori

Maailmanluokan moottori

Moottorin on kehittänyt johtava valmistaja markkinoilla.

Oikeanlainen mukavuus

Oikeanlainen mukavuus

Useat säätövaihtoehdot, pocket-jouset ja mukavuusvyöhykkeet antavat yksilöllistä tukea joka yö.

ÖKO-TEX® 100 -standardi

ÖKO-TEX® 100 -standardi

Sängylla on ÖKO-TEX® 100 -merkintä eikä se täten sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja.

Näin toimitus tapahtuu

Tilaus vastaanotettu
1

Tilaus vastaanotettu

Tuote pakataan varastollamme Tanskassa, jonka jälkeen se lähetetään Suomeen. Saat ilmaisen toimituksen kaikille tuotteillemme. Tuote toimitetaan mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen. HUOM! Pienemmät tuotteet, kuten sijauspatjat ja peitot, toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

Kuljetusyhtiöllä
2

Kuljetusyhtiöllä

Heti kun tuote on paikallisen kuljetusyhtiön varastossa, ottavat he sinuun yhteyttä sopiakseen toimituspäivän ja arvioidun kellonajan.

Sovi toimitus
3

Sovi toimitus

Toimituspäivänä kuljettaja soittaa n. tuntia ennen toimitusta. Tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen.

 • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
 • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
 • Levering til hoveddørIlmainen toimitus