Venus Mayan - Antracit

Toimitusaika 12-20 arkipäivää
Jäykkyys Lue lisää
Jäykkyys Lue lisää
Jalat
+
Sängynpääty Lue lisää
+
 • 100 päivän kokeiluaika  Lue lisää

  100 päivän kokeiluaika

  Kun ostat meiltä, sinulla on aina 100 päivän kokeiluaika sängylle. HUOM! Koskee joustinpatjoja, jenkkisänkyjä, moottorisänkyjä, runkosänkyjä ja vuodesohvia!

  Tottuminen uuteen sänkyyn kestää viikkoja. Tästä syystä voit kokeilla sänkyäsi 100 päivän ajan kotonasi normaalisti - ilman paperia tai muovia.

  Jos et nuku hyvin sängyssäsi ennen kokeiluajan loppumista, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Vaihtaa patjan jäykkyyttä ilmaiseksi - jos patjasi on liian pehmeä tai kova, voit vaihtaa patjan maksutta. HUOM! Vuodesohvien jäykkyyttä ei voi vaihtaa.
  2. Palauta sänky ja saat rahasi takaisin.

  Voit lukea lisää 100 päivän kokeiluajasta täällä.

 • 30 päivän avoin kauppa Lue lisää

  30 päivän avoin kauppa

  Asiakkaana sinulla on aina 30 päivän avoin kauppa avaamattomille tuotteille siitä päivästä kun olet vastaanottanut tilauksen. Jotta voit saada maksuttoman palautuksen, tulee tuotteen olla avaamaton ja vahingoittumaton.

  Tuotteet, jotka on valmistettu tilajaan erityisiä toiveita mukaan tai ovat muotoutuneet käyttäjän muotoihin, eivät ole palautettavissa.

 • Ilmainen toimitus Lue lisää

  Ilmainen toimitus

  Tilauksen yhteydessä saat ilmaisen toimituksen.

  Jos asut saaressa johon ei pääse sillalla, maksat kuljetuksesta itse. Suurempien tuotteiden, kuten sänkyjen ja vuodesohvien kohdalla, kuljetusfirma ottaa sinuun yhteyttä kun he ovat saaneet tuotteen meiltä. Saat ilmaisen toimituksen mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen (koskee sänkyjä ja vuodehvia). Pienemmät tuotteet kuten sijauspatjat ja peitot toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

 • Henkilökohtaista neuvonantoa Lue lisää

  Henkilökohtaista neuvonantoa

  Paremmat Unet on ainoastaan nettikauppa, mutta opastamme sinua mielellämme. Olemme valmiita auttamaan jos sinulla on kysymyksiä meille, tuotteistamme tai jostain muusta.

  Ota yhteyttä

  Puhelinnumeromme on 0248091233 ja voit olla yhteydessä meihin joka päivä klo 9-24. Suomenkielinen asiakaspalvelu on auki arkipäivisin klo 9-17. Iltaisin klo 17-24 ja viikonloppuisin klo 10-24 on mahdollista saada asiakaspalvelua englanniksi.

  Jos mieluummin käytät sähköpostia, voit käyttää tätä yhteydenottolomaketta tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@paremmatunet.fi

  Voit olla meihin yhteydessä myös chatissa. Löydät sen tämän sivun alalaidasta.

Venus Mayan: Ainutlaatuinen kokonaisuus

Venus Mayan: Ainutlaatuinen kokonaisuus

Ylpeydellä esittelemme Venus Mayan -jenkkisänkymme, jossa yhdistyvät suosittu Venus-sänkymme sekä ympäristöystävällinen ja luonnollinen Mayan-sijauspatja. Joustinpatjan erityissuunnitellut, 7 bedre™ -mukavuusvyöhykkeisiin jaetut pocket-jouset takaavat mukavuuden, josta sänkymme tunnetaan. Kokonaisuuden kruunaa luonnonlateksista valmistettu sijauspatja, joka paitsi parantaa untasi tekee myös nukkumisympäristöstäsi terveellisemmän.

Luonnollinen sijauspatja

Luonnollinen sijauspatja

Kukapa ei haluaisi maata mahdollisimman luonnollisella alustalla joka yö? Mayan-sijauspatjalla tämä on mahdollista. Joutsenmerkityn sijauspatjan ydin on valmistettu lateksista, joka on uutettu luonnollisesti Hevea Brasiliensis -puusta. Luonnonlateksi tekee patjasta vahvemman, hengittävämmän sekä joustavamman kuin synteettisestä lateksista valmistetut patjat. Sijauspatjan Rönd-päälliseen tehty luonnollinen antibakteerinen käsittely takaa, että ei-toivotut bakteerit pysyvät poissa. Mayan-sijauspatja ei siis ole hyväksi vain luonnolle, vaan myös unellesi ja terveydellesi.
Huippuluokan joustinpatja

Huippuluokan joustinpatja

Venus Mayanin joustinpatja tarjoaa erinomaista tukea, jota jo tuhannet pohjoismaalaiset rakastavat. Tämä sänkymalli on verkkokauppamme eniten myydyin eikä syyttä. Joustinpatjassa on pocket-jouset ja kehittämämme 7 bedre™ -mukavuusvyöhykettä, jotka tukevat kehoasi juuri oikeista kohdista. Jousia ympäröi kerros kestävää ja joustavaa lateksia, joka takaa optimaalisen tuen sekä pidentää sängyn käyttöikää kestävyytensä ansiosta. Tämä lisää tuntuvasti mukavuutta sinulle ja yöunellesi.
Vahva runkopatja

Vahva runkopatja

Runkopatja on sängyn perusta, emmekä tee kompromisseja sen suhteen. Tästä syystä Venus Mayanin runkopatjassa on pocket-jousitus, joka yhdessä muiden patjakerrosten kanssa tarjoaa erinomaista tukea kehollesi. Patjaa ympäröi 14 senttimetriä korkea, ruotsalaisesta massiivimännystä valmistettu puukehikko, joka luo vakaan perustan unellesi moniksi vuosiksi eteenpäin.

Sulje silmät hyvällä omallatunnolla

Mayan Pulse on markkinoiden ympäristöystävällisin sijauspatja. Luonnonlateksi kerätään Hevea Brasiliensis puusta, joka on maailman tärkein uusiutuva luonnonvara.Jos valitset Venus Naturalin, et saa pelkästään sänkyä vaan saat myös suosikkimallin kotiin - sillä hyvä uni on kaikki arjessa.

350

kg CO2 poistuu ilmakehästä uutettaessa yhden 180x200 kokoisen Mayan Pulse sijauspatjan

30

vuotta voi kumipuuta Hevea Brasiliensista käyttää kestävästi

Joutsenmerkki - sinun terveydellesi

Joutsenmerkki - sinun terveydellesi

Paremmat Unet on takuusi hyvästä sängystä. Tähän sänkyyn olemme valinneet Joutsenmerkityn sijauspatjan. Hyvä ja terveellinen uni vaikuttaa jokaiseen päivääsi, siksi Joutsenmerkillä on väliä – sinulle ja meille.
Mayan – luonnollinen valinta

Mayan – luonnollinen valinta

Mayan tarkoittaa 100% luonnollista valintaa. Jos patja on Mayan-merkitty, on lateksi uutettu luonnollisesti kumipuu Hevea Brasiliensista. Tuloksena on yhtenäinen sijauspatja, joka on allergiaystävällinen ja terveellinen nukkua.

Usein kysytyt kysymykset Venus Mayaniin liittyen

Onko sinulla kysymyksiä? Olemme koonneet vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin Venus Mayan -sänkyyn liittyen. Jos sinulla on muita kysymyksiä, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. ParemmatUnet.fi:stä ostaminen on turvallista.

 • Venus Mayan -sängyssä on Mayan Rönd -sijauspatja. Sen ydin on tehty Pulse-luonnonlateksista ja sijauspatjassa on allergiaystävällinen päällinen, johon on tehty antibakteerinen käsittely.

 • Sijauspatjan päällisen voi pestä 60 asteessa.

 • Jousia on joustinpatjassa 220 per m2.

 • Suosittelemme jäykkyyttä painosi perusteella. Jos mietit kahden eri jäykkyyden välillä, ota huomioon myös henkilökohtaiset mieltymyksesi. Jos pidät kovemmasta sängystä, valitse jäykempi jäykkyys, ja jos pidät pehmeästä sängystä, valitse alempi jäykkyys.

Voit olla meihin yhteydessä joka päivä klo 9-24 sähköpostitse, puhelimitse tai chatin kautta. HUOM! Suomenkielinen asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 9:30-17:30. Muina aikoina voit asioida kanssamme englanniksi.

asiakaspalvelu@paremmatunet.fi 0248091233
100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

Teemme sängyn ostamisen netistä turvalliseksi. Kun ostat sängyn meiltä, voit kokeilla sitä 100 päivän ajan. Toisin sanoen, sinun makuuhuoneesi on meidän showroom. Jos et nuku hyvin, voit vaihtaa jäykkyyttä ilmaiseksi tai palauttaa sängyn ja saat rahasi takaisin.

Yksityiskohdat tuotteesta Venus Mayan

 • Koko
  Koko 180x200 cm.
 • Korkeus
  Korkeus Yhteensä: 63 cm.
Kollien määrä 7 kpl
Liukueste Liukuesteellä
Jalkojen kiinnikkeet Toimitetaan
Toimitusaika 12-20 arkipäivää
Korkeus 63 cm (10 cm jalat 28 cm pohja, 18 cm patja, 7 cm sijauspatja)
Jousityyppi Pocket
Mukavuusvyöhykkeet 7 bedre™ -vyöhykkeet
Joustinpatjan pehmuste 25 mm Hybridivaahtomuovi
Kehys 14cm Puukehys
Takuu 25 vuoden takuu kehikolle ja jousille
Malli Jenkkisanky 180x200

Onko jenkkisänky oikea valinta sinulle?

Meidän jenkkisänkymme on varma valinta upeisiin uniin ja levänneisiin aamuihin. Saat hyväksi todettua mukavuutta ja hieman enemmän.

Ylimääräinen patjakerros

Ylimääräinen patjakerros

Kolme patjakerrosta tuovat erinomaista mukavuutta, pitkää käyttöikää ja hieman lisää korkeutta sänkyyn.

Oikeanlainen tuki

Oikeanlainen tuki

Pocket-jouset ja mukavuusvyöhykkeet antavat optimaalista tukea joka yö.

ÖKO-TEX® 100 -standardi

ÖKO-TEX® 100 -standardi

Sängylla on ÖKO-TEX® 100 -merkintä eikä se täten sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja.

Näin toimitus tapahtuu

Tilaus vastaanotettu
1

Tilaus vastaanotettu

Tuote pakataan varastollamme Tanskassa, jonka jälkeen se lähetetään Suomeen. Saat ilmaisen toimituksen kaikille tuotteillemme. Tuote toimitetaan mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen. HUOM! Pienemmät tuotteet, kuten sijauspatjat ja peitot, toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

Kuljetusyhtiöllä
2

Kuljetusyhtiöllä

Heti kun tuote on paikallisen kuljetusyhtiön varastossa, ottavat he sinuun yhteyttä sopiakseen toimituspäivän ja arvioidun kellonajan.

Sovi toimitus
3

Sovi toimitus

Toimituspäivänä kuljettaja soittaa n. tuntia ennen toimitusta. Tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen.

 • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
 • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
 • Levering til hoveddørIlmainen toimitus