Venus - Antracit

Toimitusaika 12-20 arkipäivää
Jäykkyys Lue lisää
 • 100 päivän kokeiluaika  Lue lisää

  100 päivän kokeiluaika

  Kun ostat meiltä, sinulla on aina 100 päivän kokeiluaika sängylle. HUOM! Koskee joustinpatjoja, jenkkisänkyjä, moottorisänkyjä, runkosänkyjä ja vuodesohvia!

  Tottuminen uuteen sänkyyn kestää viikkoja. Tästä syystä voit kokeilla sänkyäsi 100 päivän ajan kotonasi normaalisti - ilman paperia tai muovia.

  Jos et nuku hyvin sängyssäsi ennen kokeiluajan loppumista, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Vaihtaa patjan jäykkyyttä ilmaiseksi - jos patjasi on liian pehmeä tai kova, voit vaihtaa patjan maksutta. HUOM! Vuodesohvien jäykkyyttä ei voi vaihtaa.
  2. Palauta sänky ja saat rahasi takaisin.

  Voit lukea lisää 100 päivän kokeiluajasta täällä.

 • 30 päivän avoin kauppa Lue lisää

  30 päivän avoin kauppa

  Asiakkaana sinulla on aina 30 päivän avoin kauppa avaamattomille tuotteille siitä päivästä kun olet vastaanottanut tilauksen. Jotta voit saada maksuttoman palautuksen, tulee tuotteen olla avaamaton ja vahingoittumaton.

  Tuotteet, jotka on valmistettu tilajaan erityisiä toiveita mukaan tai ovat muotoutuneet käyttäjän muotoihin, eivät ole palautettavissa.

 • Ilmainen toimitus Lue lisää

  Ilmainen toimitus

  Tilauksen yhteydessä saat ilmaisen toimituksen.

  Jos asut saaressa johon ei pääse sillalla, maksat kuljetuksesta itse. Suurempien tuotteiden, kuten sänkyjen ja vuodesohvien kohdalla, kuljetusfirma ottaa sinuun yhteyttä kun he ovat saaneet tuotteen meiltä. Saat ilmaisen toimituksen mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen (koskee sänkyjä ja vuodehvia). Pienemmät tuotteet kuten sijauspatjat ja peitot toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

 • Henkilökohtaista neuvonantoa Lue lisää

  Henkilökohtaista neuvonantoa

  Paremmat Unet on ainoastaan nettikauppa, mutta opastamme sinua mielellämme. Olemme valmiita auttamaan jos sinulla on kysymyksiä meille, tuotteistamme tai jostain muusta.

  Ota yhteyttä

  Puhelinnumeromme on 0248091233 ja voit olla yhteydessä meihin joka päivä klo 9-24. Suomenkielinen asiakaspalvelu on auki arkipäivisin klo 9-17. Iltaisin klo 17-24 ja viikonloppuisin klo 10-24 on mahdollista saada asiakaspalvelua englanniksi.

  Jos mieluummin käytät sähköpostia, voit käyttää tätä yhteydenottolomaketta tai lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]

  Voit olla meihin yhteydessä myös chatissa. Löydät sen tämän sivun alalaidasta.

Venus: Menolippusi parempiin uniin

Venus: Menolippusi parempiin uniin

Mukavuus tarkoittaa muutakin kuin pehmeyttä; se perustuu perinpohjaiseen tutkimustyöhön ja tuotekehitykseen, josta Venus on oiva esimerkki. Joustinpatja on suunniteltu ja kehitetty Tanskassa, ja jokainen yksityiskohta on huolella harkittu. Jo ensimmäisenä yönä huomaat, kuinka nukkuma-asentosi paranee ja voit antaa hyvän unen ottaa vallan.

Yksilöllistä tukea

Yksilöllistä tukea

Venus-joustinpatjassa on 7 bedre™ -mukavuusvyöhykkeisiin jaetut pocket-jouset. Eri vyöhykkeet takaavat, että kehosi saa optimaalisen tuen eri kohdissa; esimerkiksi lantiosi, hartiasi ja jalkasi tarvitsevat erilaista tukea. Modernit pocket-jouset ovat omissa kangastaskuissaan, mikä tekee niistä joustavammat. Tällä joustinpatjalla saat takuuvarmasti sitä tukea mitä kehosi tarvitsee, ja täten myös paremmat unet.
Joustinpatja, joka erottuu joukosta

Joustinpatja, joka erottuu joukosta

Jousien ympäriltä löytyy hengittävä lateksipehmuste, joka lisää sängyn mukavuutta sekä parantaa makuuasentoasi. Lateksipehmuste myös varmistaa, että jokainen jousi antaa tarvittavan tuen. Tämä laadukas joustinpatja takaa, että sinä saat parempaa unta. Patja on lisäksi allergiaystävällinen, mikä auttaa tekemään nukkumisympäristöstäsi terveellisemmän.

Usein kysytyt kysymykset Venukseen liittyen

Onko sinulla kysymyksiä? Olemme koonneet vastauksemme usein kysyttyihin kysymyksiin Venus-joustinpatjaan liittyen. Jos sinulla on muita kysymyksiä, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Kysy isoa, kysy pientä ja kysy mielellään paljon kerralla. ParemmatUnet.fi:stä ostaminen on turvallista.

 • Meillä ei ole kauppaa, mutta sinun makuuhuoneesi on showroomimme. Kun ostat sängyn meiltä, voit kokeilla sitä 100 päivän ajan. Jos et nuku hyvin, voit vaihtaa jäykkyyttä ilmaiseksi tai palauttaa koko sängyn, ja saat rahasi takaisin.

 • Kyllä. Meillä on käytössä kaksi osamaksumahdollisuutta, Collector ja Jousto. Voit valita näiden vaihtoehtojen väliltä. Voit maksaa laskulla tai osamaksulla.

 • Kyllä voit. Yritämme ottaa toiveesi huomioon, mutta emme voi luvata sen onnistumista. Tilauksen yhteydessä voit esittää toiveesi kommenttikenttään. Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen [email protected], niin lisäämme toiveesi tilaukseesi.

Suomenkielinen asiakaspalvelumme on auki arkipäivisin klo 9.30-17.30. Arkipäivisin klo 17.30-24 ja viikonloppuisin klo 10-24 on mahdollista saada palvelua englanniksi.

[email protected] 0248091233
100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

Teemme sängyn ostamisen netistä turvalliseksi. Kun ostat sängyn meiltä, voit kokeilla sitä 100 päivän ajan. Jos et nuku hyvin, voit vaihtaa ilmaiseksi patjan jäykkyyttä, tai palauttaa koko sängyn ja saat rahasi takaisin.

Yksityiskohdat tuotteesta Venus

 • Koko
  Koko 120x200 cm.
 • Korkeus
  Korkeus Yhteensä: 18 cm.
Toimitusaika 12-20 arkipäivää
Korkeus 18 cm.
Jousityyppi Pocket
Mukavuusvyöhykkeet 7 bedre™ -vyöhykkeet
Takuu 25 vuoden takuu jousille

Näin toimitus tapahtuu

Tilaus vastaanotettu
1

Tilaus vastaanotettu

Tuote pakataan varastollamme Tanskassa, jonka jälkeen se lähetetään Suomeen. Saat ilmaisen toimituksen kaikille tuotteillemme. Tuote toimitetaan mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen. HUOM! Pienemmät tuotteet, kuten sijauspatjat ja peitot, toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

Kuljetusyhtiöllä
2

Kuljetusyhtiöllä

Heti kun tuote on paikallisen kuljetusyhtiön varastossa, ottavat he sinuun yhteyttä sopiakseen toimituspäivän ja arvioidun kellonajan.

Sovi toimitus
3

Sovi toimitus

Toimituspäivänä kuljettaja soittaa n. tuntia ennen toimitusta. Tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen.

 • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
 • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
 • Levering til hoveddørIlmainen toimitus