Venus - Antracit

Toimitusaika 8-15 arkipäivää
Jäykkyys Lue lisää
Jäykkyys Lue lisää
Jalat
+
Sängynpääty Lue lisää
+
 • 100 päivän kokeiluaika  Lue lisää

  100 päivän kokeiluaika

  Kun ostat meiltä, sinulla on aina 100 päivän kokeiluaika sängylle. HUOM! Koskee joustinpatjoja, jenkkisänkyjä, moottorisänkyjä, runkosänkyjä ja vuodesohvia!

  Tottuminen uuteen sänkyyn kestää viikkoja. Tästä syystä voit kokeilla sänkyäsi 100 päivän ajan kotonasi normaalisti - ilman paperia tai muovia.

  Jos et nuku hyvin sängyssäsi ennen kokeiluajan loppumista, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Vaihtaa patjan jäykkyyttä ilmaiseksi - jos patjasi on liian pehmeä tai kova, voit vaihtaa patjan maksutta. HUOM! Vuodesohvien jäykkyyttä ei voi vaihtaa.
  2. Palauta sänky ja saat rahasi takaisin.

  Voit lukea lisää 100 päivän kokeiluajasta täällä.

 • 30 päivän avoin kauppa Lue lisää

  30 päivän avoin kauppa

  Asiakkaana sinulla on aina 30 päivän avoin kauppa avaamattomille tuotteille siitä päivästä kun olet vastaanottanut tilauksen. Jotta voit saada maksuttoman palautuksen, tulee tuotteen olla avaamaton ja vahingoittumaton.

  Tuotteet, jotka on valmistettu tilajaan erityisiä toiveita mukaan tai ovat muotoutuneet käyttäjän muotoihin, eivät ole palautettavissa.

 • Ilmainen toimitus Lue lisää

  Ilmainen toimitus

  Tilauksen yhteydessä saat ilmaisen toimituksen.

  Jos asut saaressa johon ei pääse sillalla, maksat kuljetuksesta itse. Suurempien tuotteiden, kuten sänkyjen ja vuodesohvien kohdalla, kuljetusfirma ottaa sinuun yhteyttä kun he ovat saaneet tuotteen meiltä. Saat ilmaisen toimituksen mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen (koskee sänkyjä ja vuodehvia). Pienemmät tuotteet kuten sijauspatjat ja peitot toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

 • Henkilökohtaista neuvonantoa Lue lisää

  Henkilökohtaista neuvonantoa

  Paremmat Unet on ainoastaan nettikauppa, mutta opastamme sinua mielellämme. Olemme valmiita auttamaan jos sinulla on kysymyksiä meille, tuotteistamme tai jostain muusta.

  Ota yhteyttä

  Puhelinnumeromme on 0248091233 ja voit olla yhteydessä meihin joka päivä klo 9-24. Suomenkielinen asiakaspalvelu on auki arkipäivisin klo 9-17. Iltaisin klo 17-24 ja viikonloppuisin klo 10-24 on mahdollista saada asiakaspalvelua englanniksi.

  Jos mieluummin käytät sähköpostia, voit käyttää tätä yhteydenottolomaketta tai lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]

  Voit olla meihin yhteydessä myös chatissa. Löydät sen tämän sivun alalaidasta.

Venus: Uusi standardi unelle

Venus: Uusi standardi unelle

Venus on varma valinta makuuhuoneeseen, sillä siinä yhdistyy kaikki, mitä odotat laatusängyltä. Venus on Paremmat Unet -sänkyperheen esikoinen ja yksi suosituimmista sängyistämme, eikä syyttä: sänky on valmistettu Tanskassa ja kaikki sen osat on valittu huolella, jotta voisimme tarjota sekä paremman sängyn että paremmin nukutut yöt asiakkaillemme. Kuten kaikki sänkymme, on myös Venus Öko-Tex-sertifioitu, ja lisäksi sen sijauspatjalle on myönnetty Joutsenmerkki – sillä hyvällä unella on väliä.

Sijauspatja, joka erottuu joukosta

Sijauspatja, joka erottuu joukosta

Sijauspatja on sängyn ylin patjakerros, ja näin se on kehoasi lähinnä, kun makaat sängyssä. Tämän vuoksi Venuksessa on luksusluokan sijauspatja, joka on mukava, kestävä ja terveellinen. Patjalle on myönnetty Joutsenmerkki, ja siinä on kuusi senttimetriä paksu Pulse Latex -ydin, joka on erittäin joustava ja hengittävä. Rönd-päällinen on saanut luonnollisen, antibakteerisen käsittelyn, joka on hellä iholle, mutta tehokas ei-toivottuja bakteereja vastaan. Tämä sijauspatja allasi et tarvitse Nukkumatin apua päästäksesi unten maille.
Mukava joustinpatja

Mukava joustinpatja

Joustinpatjalla on suurin vaikutus jenkkisängyn mukavuuteen. Tästä syystä Venuksen joustinpatjassa on 7 bedre™ -mukavuusvyöhykkeisiin jaetut pocket-jouset. Mukavuusvyöhykkeet ovat meidän kehittämämme, jotta voimme taata, että kehosi eri kohdat saavat juuri oikeanlaista tukea läpi yön. Jousia ympäröi kerros hengittävää lateksia, joka tekee sängystä terveellisemmän ja kestävämmän. Venus-sängyssä nukkumaan menemisestä tulee päiväsi kohokohta.
Vahva runkopatja

Vahva runkopatja

Runkopatja on jenkkisängyn perusta. Venuksessa on pocket-jousitus myös runkopatjassa, ja yhdessä joustin- ja sijauspatjan kanssa se tarjoaa erinomaisen tuen kehollesi. Ruotsalaisesta massiivimännystä valmistettu, 14 senttimetriä korkea puukehys pidentää sängyn käyttöikää ja varmistaa vakaan alustan unellesi.

Meidän tiimi kehittänyt, asiakkaat hyväksyneet

Venus on meidän parhaiten myydyin sänky ja tästä syystä asiakkaidemme suosikki. Voit odottaa erinomaista mukavuutta jousien, vaahtomuovin ja mukavuusvyöhykkeiden yhteistyön ansiosta. Meidän mielestämme sängyn täytyy olla laadukas riippumatta nukutko paljon vai vähän - tästä syystä suosittelemme Venusta.

10.000

enemmän kuin 10.000 pohjoismaalaista nukkuu Venus-sängyssä.

100

päivää voit kokeilla meidän hyvin tunnettua mukavuutta.

Joutsenmerkki - sinun terveydellesi

Joutsenmerkki - sinun terveydellesi

Paremmat Unet on sinun takuusi hyvästä sängystä. Tähän sänkyyn olemme valinneet Joutsenmerkityn sijauspatjan. Hyvä ja terveellinen uni vaikuttaa jokaiseen päivääsi, siksi Joutsenmerkillä on väliä – sinulle ja meille.

Usein kysytyt kysymykset Venukseen liittyen

Onko sinulla kysymyksiä? Olemme koonneet vastauksemme useiten kysyttyihin kysymyksiin Venus-sänkyyn liittyen. Jos sinulla on muita kysymyksiä, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Kysy isoa, kysy pientä ja kysy mielellään paljon kerralla. Paremmat Unet -sänkykaupasta ostaminen on turvallista.

 • Venus-sängyssä on Mayan Rönd -sijauspatja. Sen ydin on tehty Pulse-luonnonlateksista ja sijauspatjassa on allergiaystävällinen päällinen, johon on tehty antibakteerinen käsittely.

 • Sijauspatjan päällisen voi pestä 60 asteessa.

 • Jousia on joustinpatjassa 220 per m2.

 • Suosittelemme jäykkyyttä painosi perusteella. Jos mietit kahden eri jäykkyyden välillä, ota huomioon myös henkilökohtaiset mieltymyksesi. Jos pidät kovemmasta sängystä, valitse jäykempi jäykkyys, ja jos pidät pehmeästä sängystä, valitse alempi jäykkyys.

Suomenkielinen asiakaspalvelumme on auki arkipäivisin klo 9-17. Arkipäivisin klo 17-24 ja viikonloppuisin klo 10-24 on mahdollista saada palvelua englanniksi.

[email protected] 0248091233
100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

Teemme sängyn ostamisen netistä turvalliseksi. Kun ostat sängyn meiltä, voit kokeilla sitä 100 päivän ajan. Toisin sanoen, sinun makuuhuoneesi on meidän showroom. Jos et nuku hyvin, voit vaihtaa jäykkyyttä ilmaiseksi tai palauttaa sängyn ja saat rahasi takaisin.

Yksityiskohdat tuotteesta Venus

 • Koko
  Koko 180x210 cm.
 • Korkeus
  Korkeus Yhteensä: 63 cm.
Kollien määrä 7 kpl
Liukueste Liukuesteellä
Jalkojen kiinnikkeet Esiasennettu
Toimitusaika 8-15 arkipäivää
Korkeus 63 cm (10 cm jalat 28 cm pohja, 18 cm patja, 7 cm sijauspatja)
Jousityyppi Pocket
Mukavuusvyöhykkeet 7 bedre™ -vyöhykkeet
Joustinpatjan pehmuste 25 mm Lateksi
Kehys 14cm Puukehys
Takuu 25 vuoden takuu kehikolle ja jousille
Malli Jenkkisänky 180x210

Onko jenkkisänky oikea valinta sinulle?

Meidän jenkkisänkymme on varma valinta upeisiin uniin ja levänneisiin aamuihin. Saat hyväksi todettua mukavuutta ja hieman enemmän.

Ylimääräinen patjakerros

Ylimääräinen patjakerros

Kolme patjakerrosta antavat erinomaista mukavuutta, pidentävät sängyn käyttöikää ja lisäävät korkeutta.

Oikeanlainen tuki

Oikeanlainen tuki

Pocket-jouset ja mukavuusvyöhykkeet antavat optimaalista tukea joka yö.

ÖKO-TEX® 100 -standardi

ÖKO-TEX® 100 -standardi

Sängylla on ÖKO-TEX® 100 -merkintä eikä se täten sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja.

Näin toimitus tapahtuu

Tilaus vastaanotettu
1

Tilaus vastaanotettu

Tuote pakataan varastollamme Tanskassa, jonka jälkeen se lähetetään Suomeen. Saat ilmaisen toimituksen kaikille tuotteillemme. Tuote toimitetaan mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen. HUOM! Pienemmät tuotteet, kuten sijauspatjat ja peitot, toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

Kuljetusyhtiöllä
2

Kuljetusyhtiöllä

Heti kun tuote on paikallisen kuljetusyhtiön varastossa, ottavat he sinuun yhteyttä sopiakseen toimituspäivän ja arvioidun kellonajan.

Sovi toimitus
3

Sovi toimitus

Toimituspäivänä kuljettaja soittaa n. tuntia ennen toimitusta. Tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen.

 • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
 • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
 • Levering til hoveddørIlmainen toimitus