Venus Diamant - Vaaleanharmaa

Toimitusaika 16-24 arkipäivää
Jäykkyys Lue lisää
Jalat
+
 • 100 päivän kokeiluaika  Lue lisää

  100 päivän kokeiluaika

  Kun ostat meiltä, sinulla on aina 100 päivän kokeiluaika sängylle. HUOM! Koskee joustinpatjoja, jenkkisänkyjä, moottorisänkyjä, runkosänkyjä ja vuodesohvia!

  Tottuminen uuteen sänkyyn kestää viikkoja. Tästä syystä voit kokeilla sänkyäsi 100 päivän ajan kotonasi normaalisti - ilman paperia tai muovia.

  Jos et nuku hyvin sängyssäsi ennen kokeiluajan loppumista, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Vaihtaa patjan jäykkyyttä ilmaiseksi - jos patjasi on liian pehmeä tai kova, voit vaihtaa patjan maksutta. HUOM! Vuodesohvien jäykkyyttä ei voi vaihtaa.
  2. Palauta sänky ja saat rahasi takaisin.

  Voit lukea lisää 100 päivän kokeiluajasta täällä.

 • 30 päivän avoin kauppa Lue lisää

  30 päivän avoin kauppa

  Asiakkaana sinulla on aina 30 päivän avoin kauppa avaamattomille tuotteille siitä päivästä kun olet vastaanottanut tilauksen. Jotta voit saada maksuttoman palautuksen, tulee tuotteen olla avaamaton ja vahingoittumaton.

  Tuotteet, jotka on valmistettu tilajaan erityisiä toiveita mukaan tai ovat muotoutuneet käyttäjän muotoihin, eivät ole palautettavissa.

 • Ilmainen toimitus Lue lisää

  Ilmainen toimitus

  Tilauksen yhteydessä saat ilmaisen toimituksen.

  Jos asut saaressa johon ei pääse sillalla, maksat kuljetuksesta itse. Suurempien tuotteiden, kuten sänkyjen ja vuodesohvien kohdalla, kuljetusfirma ottaa sinuun yhteyttä kun he ovat saaneet tuotteen meiltä. Saat ilmaisen toimituksen mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen (koskee sänkyjä ja vuodehvia). Pienemmät tuotteet kuten sijauspatjat ja peitot toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

 • Henkilökohtaista neuvonantoa Lue lisää

  Henkilökohtaista neuvonantoa

  Paremmat Unet on ainoastaan nettikauppa, mutta opastamme sinua mielellämme. Olemme valmiita auttamaan jos sinulla on kysymyksiä meille, tuotteistamme tai jostain muusta.

  Ota yhteyttä

  Puhelinnumeromme on 0248091233 ja voit olla yhteydessä meihin joka päivä klo 9-24. Suomenkielinen asiakaspalvelu on auki arkipäivisin klo 9-17. Iltaisin klo 17-24 ja viikonloppuisin klo 10-24 on mahdollista saada asiakaspalvelua englanniksi.

  Jos mieluummin käytät sähköpostia, voit käyttää tätä yhteydenottolomaketta tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@paremmatunet.fi

  Voit olla meihin yhteydessä myös chatissa. Löydät sen tämän sivun alalaidasta.

Venus Diamant: Unten maa on lähempänä kuin luulet

Venus Diamant: Unten maa on lähempänä kuin luulet

Venus Diamantin suunnittelussa on otettu huomioon tärkeimmät ongelmat, jotka estävät monia saamasta riittävästi unta: liiallinen lämpö ja riittämätön tuki. Venus Diamantin modernit pocket-jouset tarjoavat erinomaista tukea kehollesi, samalla kun luonnollisen grafiitti-käsittelyn saanut sijauspatja auttaa haihduttamaan ylimääräistä lämpöä sängystä – matkasi unten maille ei ole koskaan ollut lyhyempi.

Enemmän kuin vain sijauspatja

Enemmän kuin vain sijauspatja

Yksi tämän sängyn ainutlaatuisista ominaisuuksista löytyy sijauspatjasta. Patjassa on tukeva lateksiydin, joka on valmistettu SonoCore-menetelmällä. Tämä valmistusmenetelmä takaa, että lateksin pinta on yhtenäinen ja avoin, tehden patjasta näin kestävämmän ja hengittävämmän kuin tavallisista lateksipatjoista. Patjan pinta on saanut luonnollisen grafiitti-käsittelyn, joka aktivoituu kun asetut makuulle sänkyyn. Käsittely auttaa haihduttamaan ylimääräistä lämpöä, ja näin saavutat helpommin syvän unen kannalta optimaalisen lämpötilan. Sijauspatjaa ympäröivää päällistä kutsutaan Poakeaksi. Poakea koostuu ruohokuiduista, joilla on korkea imukyky ja kestävä profiili. Pitkät yöt, joina pyörit sängyssä kuumuuden takia, jäävät historiaan, kun allasi on Venus Diamant.
Runkopatja, joka on tukenasi

Runkopatja, joka on tukenasi

Runkopatjasängyn tarjoama tuki ja mukavuus löytyvät nimenomaan runkopatjasta. Venus Diamantin modernit pocket-jouset on jaettu kehittämiimme 7 bedre™ -mukavuusvyöhykkeisiin, jotka varmistavat oikeanlaisen tuen niskalle, hartioille, alaselälle ja lantion seudulle. Jousia ympäröi kerros hengittävää lateksia, joka edelleen parantaa sängyn tarjoamaa tukea. Oikeanlainen tuki on avain parempiin uniin – ja paremmat unet avain parempaan arkeen.
Vahva puukehys

Vahva puukehys

Kun ostat laatusängyn, haluat sen tietysti kestävän monta vuotta. Venus Diamant -runkopatjan tukeva puukehys takaa, että sänky kestää pitkälle tulevaisuuteen. Kehys on valmistettu ruotsalaisesta männystä ja on 20 senttimetriä korkea. Olit sitten kevyt kuin höyhen tai painava kuin kivi, tämä kehys tarjoaa sinulle vakaan alustan ja viimeistelee sängyn muotoilun.

Diamant pidentää syvää untasi

Kehon lämpö on puolitoista astetta normaalia alempi kun olemme syvässä unessa. Tästä syystä olemme kehittäneet Diamantin olemaan neljä kertaa kylmempi kuin normaalit lateksit. Saavut tästä syystä syvän unen nopeammin Diamant patjassa, joka parantaa unenlaatuasi ensimmäisestä yöstä lähtien.

Joutsenmerkki - sinun terveydellesi

Joutsenmerkki - sinun terveydellesi

Paremmat Unet on sinun takuusi hyvästä sängystä. Tässä sängyssä Joutsenmerkki on myönnetty sijauspatjalle sekä pehmusteelle, joka ympäröi joustinpatjan jousia. Hyvä ja terveellinen uni vaikuttaa jokaiseen päivääsi, siksi Joutsenmerkillä on väliä – sinulle ja luonnolle.

Usein kysytyt kysymykset Venus Diamantiin liittyen

Onko sinulla kysymyksiä? Olemme koonneet vastauksemme useimmin kysyttyihin kysymyksiin Venus Diamant -sänkyyn liittyen. Jos sinulla on muita kysymyksiä, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Kysy isoa, kysy pientä ja kysy mielellään paljon kerralla. On turvallista ostaa Paremmat Unet -verkkokaupasta.

 • Runkopatjan verhoilukangas ei ole irrotettava. Voit puhdistaa sen kostealla liinalla tai huonekaluille tarkoitetulla puhdistusaineella.

 • Voit valita joko tammi- tai samppanja-jalat sänkyysi.

 • Venus-sängyssä jousien ympärillä oleva pehmuste on lateksia, Senseksessä vaahtomuovia. Lisäksi Venuksessa on premium-luokan sijauspatja, joka on valmistettu Pulse-lateksista. Pulse on kaikkein kestävin, joustavin ja hengittävin lateksi. Venuksen sijauspatjassa on myös allergiaystävällinen päällinen.

 • Venus Diamant -sängyssä on Diamant-sijauspatja. Sijauspatja on lateksia ja siihen on tehty erityinen grafiittikäsittely, joka pitää patjan viileämpänä.

Meidän englanninkielinen asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin klo 10:00-00:00 ja viikonloppuisin klo 10:00-00:00.

asiakaspalvelu@paremmatunet.fi 0248091233
100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

Teemme sängyn ostamisen netistä turvalliseksi. Kun ostat sängyn meiltä, voit kokeilla sitä 100 päivän ajan. Jos et nuku hyvin, voit vaihtaa ilmaiseksi patjan jäykkyyttä, tai palauttaa koko sängyn ja saat rahasi takaisin.

Yksityiskohdat tuotteesta Venus Diamant

 • Koko
  Koko 90x200 cm.
 • Korkeus
  Korkeus Yhteensä: 64 cm.
Korkeus 64 cm (19 cm jalat, 38 cm patja, 7 cm sijauspatja)
Jalkojen kiinnikkeet Toimitetaan
Liukueste Liukuesteellä
Jousityyppi Pocket
Kollien määrä 5 kpl
Takuu 25 vuoden takuu kehikolle ja jousille
Mukavuusvyöhykkeet 7 bedre™ -vyöhykkeet
Joustinpatjan pehmuste 25 mm Lateksi
Kehys 20cm Puukehys
Toimitusaika 16-24 arkipäivää
Malli Runkopatja 90x200

Onko runkopatja oikea valinta sinulle?

Runkopatjamme on nopea valinta upeisiin uniin ja levättyihin aamuihin. Vastaanotat kokonaisen sänkypaketin, jotta voit nauttia mukavuudesta samantien.

Vakaa alusta

Vakaa alusta

Erittäin vahva puukehys patjan ympärillä luo vakaan perustan unellesi.

Mukavuutta ja tukea

Mukavuutta ja tukea

Kaksi patjakerrosta, pocket-jouset ja mukavuusvyöhykkeet tarjoavat hyvää tukea ja mukavuutta.

OEKO-TEX® Standard 100

OEKO-TEX® Standard 100

Sängylla on OEKO-TEX® Standard 100 -merkintä, joka takaa, ettei se sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja.

Näin toimitus tapahtuu

Tilaus vastaanotettu
1

Tilaus vastaanotettu

Tuote pakataan varastollamme Tanskassa, jonka jälkeen se lähetetään Suomeen. Saat ilmaisen toimituksen kaikille tuotteillemme. Tuote toimitetaan mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen. HUOM! Pienemmät tuotteet, kuten sijauspatjat ja peitot, toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

Kuljetusyhtiöllä
2

Kuljetusyhtiöllä

Heti kun tuote on paikallisen kuljetusyhtiön varastossa, ottavat he sinuun yhteyttä sopiakseen toimituspäivän ja arvioidun kellonajan.

Sovi toimitus
3

Sovi toimitus

Toimituspäivänä kuljettaja soittaa n. tuntia ennen toimitusta. Tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen.

 • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
 • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
 • Levering til hoveddørIlmainen toimitus