Vaahtomuovipatja 90x200

Vaahtomuovipatja 90x200
View as Grid List

2 tuotetta

per page
 1. Latex AEGIS
  Latex AEGIS - 90x200 cm

  As low as 849,00 €

  Kuljetusaika 24-36 arkipäivää
 2. Mayan Latex
  Mayan Latex - 90x200 cm

  As low as 999,00 €

  Kuljetusaika 16-24 arkipäivää
View as Grid List

2 tuotetta

per page

Vaahtomuovipatja 90x200

Meiltä löytyy laaja valikoima ykkösluokan vaahtomuovipatjoja. Aito, hyvää laatua oleva vaahtomuovipatja voi parantaa yöunesi laatua huomattavasti. Kannattaa ehdottomasti sijoittaa hyvälaatuiseen vaahtomuovipatjaan ja jättää halvat sekä vanhanaikaiset vaahtomuovipatjat ostamatta. Näissä vanhanaikaisissa vaahtomuovipatjoissa käytetään ensisijaisesti niin sanottua kuollutta vaahtomuovia. Kuollut vaahtomuovi ei mukaudu makuuasentosi mukaan eikä siksi anna todellista tukea, minkä vuoksi tällainen patja ei ole kovin mukava. Ajat ovat muuttuneet ja me olemme päättäneet keskittyä ainoastaan muihin parempiin vaahtomuovilaatuihin, kuin niihin mitä tavallista patjoista löytyy.

Vaahtomuovipatja voi helposti olla hyvälaatuinen ja tehdä ihmeitä sinun yöunellesi. Vaahtomuovipatjojen suosio on kasvanut voimakkaasti viimeisten vuosien aikana, muun muassa siksi, että niillä on suotuisa vaikutus ihmisille, joilla on selkäongelmia. Vaahtomuovipatjat voivat olla ihanteellisia, jos sinulla on selkäongelmia, sillä ne mukautuvat sinun yksilöllisen makuuasentosi mukaan eikä sinun tarvitse kääntyillä löytääksesi mukavan makuuasennon.

Kaksi pääasiallista vaahtomuovia ovat lateksi ja Memory Foam. Me olemme myös valinneet, että keskitymme näihin vaahtomuovilaatuihin, sillä silloin saat selvästi paremman tuen ja mukavuuden kuin tavallisilla patjoilla. Näiden kahden vaahtomuovilaadun välillä on selvä ero, sillä lateksi on joustava ja kimmoisa tuote. Tämä tarkoittaa, että lateksi-patja mukautuu painoosi ja siihen paineeseen, jonka se vastaanottaa, kun taas Memory Foam käyttää kehon lämpöä muotoutumiseen.

Suositut lateksi-patjat

Selvästi suosituin vaahtomuovipatja, jota myymme, on lateksi-patja. Memory Foam käyttää kehon lämpöä muotoutumiseen ja siksi sillä on taipumus tulla aika lämpimäksi yön aikana. Lateksisessa vaahtomuovipatjassa ilmankierto on selvästi parempi kuin Memory Foam-patjassa. Tämän takia suosittelemme Memory Foam-patjoja ainoastaan heille, jotka eivät usein kärsi kuumuudesta. Lateksiset vaahtomuovipatjat ovat myös hengittäviä, mikä tekee niistä hyvin kestäviä. Raikas ja miellyttävä Lateksi-vaahtomuovipatja tekee makuuhuoneen nukkumisympäristöstä paremman.

Suosittelemme myös, että sijoitat hyvään sijauspatjaan kun ostat vaahtomuovipatjan. Sijauspatja toimii yhdessä vaahtomuovipatjan kanssa siten, että vaahtomuovipatja tukee kehoasi kun sijauspatja suojaa sitä kulumiselta.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien vaahtomuovipatjoja koossa 90x200 cm, sijauspatjoistamme tai muista tuotteistamme, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Voit tehdä sen chatissa tällä sivulla, sähköpostitse tai puhelimitse. Pätevät asiakaspalvelijamme ovat valmiina auttamaan sinua.