Vaahtomuovipatja 90x200

Vaahtomuovipatja 90x200
View as Grid List

1 tuote

per page
 1. Mayan Latex - 90x200 cm

  As low as 999,00 €

  Toimitusaika 8-15 arkipäivää
View as Grid List

1 tuote

per page

Vaahtomuovipatja 90x200

Meiltä löytyy laaja valikoima ykkösluokan vaahtomuovipatjoja. Aito, hyvää laatua oleva vaahtomuovipatja voi parantaa yöunesi laatua huomattavasti. Kannattaa ehdottomasti sijoittaa hyvälaatuiseen vaahtomuovipatjaan ja jättää halvat sekä vanhanaikaiset vaahtomuovipatjat ostamatta. Näissä vanhanaikaisissa vaahtomuovipatjoissa käytetään ensisijaisesti niin sanottua kuollutta vaahtomuovia. Kuollut vaahtomuovi ei mukaudu makuuasentosi mukaan eikä siksi anna todellista tukea, minkä vuoksi tällainen patja ei ole kovin mukava. Ajat ovat muuttuneet ja me olemme päättäneet keskittyä ainoastaan muihin parempiin vaahtomuovilaatuihin, kuin niihin mitä tavallista patjoista löytyy.

Vaahtomuovipatja voi helposti olla hyvälaatuinen ja tehdä ihmeitä sinun yöunellesi. Vaahtomuovipatjojen suosio on kasvanut voimakkaasti viimeisten vuosien aikana, muun muassa siksi, että niillä on suotuisa vaikutus ihmisille, joilla on selkäongelmia. Vaahtomuovipatjat voivat olla ihanteellisia, jos sinulla on selkäongelmia, sillä ne mukautuvat sinun yksilöllisen makuuasentosi mukaan eikä sinun tarvitse kääntyillä löytääksesi mukavan makuuasennon.

Kaksi pääasiallista vaahtomuovia ovat lateksi ja Memory Foam. Me olemme myös valinneet, että keskitymme näihin vaahtomuovilaatuihin, sillä silloin saat selvästi paremman tuen ja mukavuuden kuin tavallisilla patjoilla. Näiden kahden vaahtomuovilaadun välillä on selvä ero, sillä lateksi on joustava ja kimmoisa tuote. Tämä tarkoittaa, että lateksi-patja mukautuu painoosi ja siihen paineeseen, jonka se vastaanottaa, kun taas Memory Foam käyttää kehon lämpöä muotoutumiseen.

Suositut lateksi-patjat

Selvästi suosituin vaahtomuovipatja, jota myymme, on lateksi-patja. Memory Foam käyttää kehon lämpöä muotoutumiseen ja siksi sillä on taipumus tulla aika lämpimäksi yön aikana. Lateksisessa vaahtomuovipatjassa ilmankierto on selvästi parempi kuin Memory Foam-patjassa. Tämän takia suosittelemme Memory Foam-patjoja ainoastaan heille, jotka eivät usein kärsi kuumuudesta. Lateksiset vaahtomuovipatjat ovat myös hengittäviä, mikä tekee niistä hyvin kestäviä. Raikas ja miellyttävä Lateksi-vaahtomuovipatja tekee makuuhuoneen nukkumisympäristöstä paremman.

Suosittelemme myös, että sijoitat hyvään sijauspatjaan kun ostat vaahtomuovipatjan. Sijauspatja toimii yhdessä vaahtomuovipatjan kanssa siten, että vaahtomuovipatja tukee kehoasi kun sijauspatja suojaa sitä kulumiselta.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien vaahtomuovipatjoja koossa 90x200 cm, sijauspatjoistamme tai muista tuotteistamme, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Voit tehdä sen chatissa tällä sivulla, sähköpostitse tai puhelimitse. Pätevät asiakaspalvelijamme ovat valmiina auttamaan sinua.

Sänkykaupasta Paremmat Unet saat aina

tuotteita, jotka on kehitetty parempiin uniin ja rakennettu kestävistä materiaaleista, jotka sopivat kaikille kehoille. Meille Paremmat Unet ei ole pelkästään nimi vaan myös lupaus.

 • 100 päivän kokeiluaika

  Kokeile sänkyä kotona 100 päivän ajan. Jos et rakasta sänkyäsi, saat rahat takaisin.*. Ei sen vaikeampaa. *lue lisää.

 • Suunniteltu Tanskassa

  Kaikki sänkymme on kehittänyt meidän suunnittelutiimi Tanskassa. Tuotantoa on tarkkaan valituissa tehtaissa Tanskassa ja Belgiassa.

 • Nuku hyvin ja vihreästi

  Meidän prioriteettimme on kestävä kehitys ja luonnolliset materiaalit. Siksi meidän sänkymme ovat hyviä sinulle että luonnolle.

 • Ilmainen patjan jäykkyyden vaihto

  Voit vaihtaa patjan jäykkyyttä 100 päivän ajan vastaanottamisesta.

 • Mahtava asiakaspalvelu

  Kysymyksiä tai mietteitä? Hankaluuksia valita tuote? Meidän tiimimme on unieksperttejä ja valmiita auttamaan sinua joka päivä.

 • Ilmainen toimitus

  Toimitamme ilmaiseksi kotiosoitteesi. Saaret: huomaa, että vain saariin, joihin pääsee sillalla.

 • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
 • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
 • Levering til hoveddørIlmainen toimitus