Vaahtomuovipatja 90x200

Vaahtomuovipatja 90x200

1 tuote

 1. Mayan Latex
  Mayan Latex - 90x200 cm.

  As low as 549,00 €

  Toimitusaika 8-15 arkipäivää

1 tuote

Vaahtomuovipatja 90x200

Meiltä löytyy laaja valikoima ykkösluokan vaahtomuovipatjoja. Aito, hyvää laatua oleva vaahtomuovipatja voi parantaa yöunesi laatua huomattavasti. Kannattaa ehdottomasti sijoittaa hyvälaatuiseen vaahtomuovipatjaan ja jättää halvat sekä vanhanaikaiset vaahtomuovipatjat ostamatta. Näissä vanhanaikaisissa vaahtomuovipatjoissa käytetään ensisijaisesti niin sanottua kuollutta vaahtomuovia. Kuollut vaahtomuovi ei mukaudu makuuasentosi mukaan eikä siksi anna todellista tukea, minkä vuoksi tällainen patja ei ole kovin mukava. Ajat ovat muuttuneet ja me olemme päättäneet keskittyä ainoastaan muihin parempiin vaahtomuovilaatuihin, kuin niihin mitä tavallista patjoista löytyy.

Vaahtomuovipatja voi helposti olla hyvälaatuinen ja tehdä ihmeitä sinun yöunellesi. Vaahtomuovipatjojen suosio on kasvanut voimakkaasti viimeisten vuosien aikana, muun muassa siksi, että niillä on suotuisa vaikutus ihmisille, joilla on selkäongelmia. Vaahtomuovipatjat voivat olla ihanteellisia, jos sinulla on selkäongelmia, sillä ne mukautuvat sinun yksilöllisen makuuasentosi mukaan eikä sinun tarvitse kääntyillä löytääksesi mukavan makuuasennon.

Kaksi pääasiallista vaahtomuovia ovat lateksi ja memoryfoam. Me olemme myös valinneet, että keskitymme näihin vaahtomuovilaatuihin, sillä silloin saat selvästi paremman tuen ja mukavuuden kuin tavallisilla patjoilla. Näiden kahden vaahtomuovilaadun välillä on selvä ero, sillä lateksi on joustava ja kimmoisa tuote. Tämä tarkoittaa, että lateksinen patja mukautuu painoosi ja siihen paineeseen, jonka se vastaanottaa, kun taas memoryfoam käyttää kehosi lämpöä muotoutumiseen.

Suositut lateksiset patjat

Selvästi suosituin vaahtomuovipatja, jota myymme, on lateksinen patja. Memoryfoam käyttää kehon lämpöä muotoutumiseen ja siksi sillä on taipumus tulla lämpimäksi yön aikana. Lateksisessa vaahtomuovipatjassa ilmankierto on selvästi parempi kuin memoryfoam-patjassa. Tämän takia suosittelemme memoryfoam-patjoja ainoastaan heille, jotka eivät kärsi kuumuudesta. Lateksiset vaahtomuovipatjat ovat myös hengittäviä, mikä tekee niistä hyvin kestäviä. Raikas ja miellyttävä lateksinen vaahtomuovipatja tekee makuuhuoneen nukkumisympäristöstä paremman.

Suosittelemme myös, että sijoitat hyvään sijauspatjaan, kun ostat vaahtomuovipatjan. Sijauspatja toimii yhdessä vaahtomuovipatjan kanssa siten, että vaahtomuovipatja tukee kehoasi kun sijauspatja taas suojaa sitä kulumiselta.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien vaahtomuovipatjoja koossa 90x200 cm, sijauspatjoistamme tai muista tuotteistamme, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Voit tehdä sen chatissa tällä sivulla, sähköpostitse tai puhelimitse. Pätevät asiakaspalvelijamme ovat valmiina auttamaan sinua.

Paremmat Unet tarjoaa aina

tuotteita, jotka on kehitetty parempiin uniin ja valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka sopivat kaikille kehoille. Meille Paremmat Unet ei ole pelkästään nimi, vaan myös lupaus asiakkaillemme.

 • 100 päivän kokeiluaika

  Kokeile sänkyä kotona 100 päivän ajan. Jos et rakasta sänkyäsi, saat rahat takaisin*. Ei sen vaikeampaa. *Lue lisää täältä.

 • Suunniteltu Tanskassa

  Kaikki sänkymme on kehittänyt suunnittelutiimimme Tanskassa. Tuotantoa on tarkkaan valituissa tehtaissa Tanskassa ja Belgiassa.

 • Nuku hyvin ja vihreästi

  Kestävä kehitys ja luonnolliset materiaalit ovat meille tärkeitä. Siksi sänkymme ovat hyviä – sekä sinulle että luonnolle.

 • Ilmainen patjan jäykkyyden vaihto

  Voit vaihtaa patjan jäykkyyttä 100 päivän ajan vastaanottamisesta.

 • Mahtava asiakaspalvelu

  Kysymyksiä tai mietteitä? Hankaluuksia valita tuote? Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua joka arkipäivä.

 • Ilmainen toimitus

  Toimitamme ilmaiseksi kotiosoitteeseesi. Lue lisää ilmaisesta toimituksesta täältä.

 • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
 • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
 • Levering til hoveddørIlmainen toimitus