Vaahtomuovipatja 80x200

Vaahtomuovipatja 80x200
View as Grid List

1 tuote

per page
 1. Mayan Latex - 80x200 cm

  As low as 998,00 €

  Toimitusaika 8-15 arkipäivää
View as Grid List

1 tuote

per page

Vaahtomuovipatja 80x200

Vaahtomuovipatja voi sopia erityisesti sinulle, jolla on ongelmia selän kanssa. Vaahtomuovipatja tukee sinua hellävaraisemmin kuin joustinpatja. Me myymme erityisesti lateksisia vaahtomuovipatjoja, sillä se on joustava materiaali joka antaa yksilöllisen tuen. Jos sinulla on selkäkipuja tai muita ongelmia, voi lateksinen vaahtomuovipatja olla ratkaisu, sillä se mukautuu sinun painosi ja ruumiinrakenteesi mukaan. Kimmoisa ja joustava patja keventää sinua niistä kohdista, jotka painavat eniten, mikä vähentää kehoon kohdistuvaa painetta. Näissä kohdissa tunnetaan usein särkyä ja ärsytystä, mikä pakottaa sinut heräämään ja vaihtamaan asentoa yön aikana. Vältyt tältä ongelmalta, kun sinulla on laadukas vaahtomuovipatja.

Vaahtomuovipatjoja löytyy monenlaisia ja niiden laadussa on suurempia eroja, kuin esimerkiksi joustin- tai runkopatjoissa. Me kaikki muistamme perinteiset vaahtomuovipatjat leirikouluissa, liikuntahalleissa ja vastaavissa, joissa patjan vaahtomuovi on kellertävää ja painunut, eikä lainkaan miellyttävää tai tukea antavaa. Tämän tyyppistä vaahtomuovia löytyy useista halvoista patjoista, mutta ei koskaan sänkykaupan Paremmat Unet patjoista. Me olemme päättäneet, että keskitymme ainoastaan parempilaatuisiin vaahtomuoveihin.

Meidän vaahtomuovipatjamme sopeutuvat sinun tarpeisiisi ja takaavat, että sinun ei tarvitse hakea uutta asentoa yön aikana kipujen takia. Kehoosi kohdistuva paine vähenee ja samalla patjan joustavuus antaa sinun liikkua sängyssä vapaasti koko yön. Hyvät vaahtomuovipatjat eivät ole vain miellyttäviä, ne ovat erinomaisen mukavia. Kunnon vaahtomuovipatjan ostamista voi todellakin suositella.

Paremmat Unet rakastaa lateksia

Kun tarkastelet valikoimaamme, niin huomaat, että se on laaja - mutta selvä fokus on lateksisissa patjoissa. Lateksi on materiaali, jota tyypillisesti uutetaan kumipuusta, jonka jälkeen siitä valmistetaan patjoja, sillä lateksi on harvinaisen joustava ja kimmoisa. Tämä tarkoittaa sitä, että lateksipatja tukee sinua sieltä, mikä painaa eniten. Kokemuksena nukkuminen lateksisella vaahtomuovipatjalla on kuin nukkuisi vesisängyssä, sillä tunnet vaikutuksen välittömästi asettuessasi patjalle.

Me suosittelemme, että sijoitat sijauspatjaan samalla kun ostat vaahtomuovipatjan. Hyvä sijauspatja tekee yhteistyötä vaahtomuovipatjan kanssa siten, että vaahtomuovipatjan antaa tuen, kun sijauspatja ottaa vastaan suurimman kulumisen. On luonnollisesti edullisempaa vaihtaa sijauspatja kuin vaahtomuovipatja ja siksi suosittelemme tätä yhdistelmää.

Jos sinulla on kysymyksiä vaahtomuovipatjoistamme tai muista tuotteistamme, olet aina tervetullut kysymään. Voit ottaa meihin yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostitse tai suoraan chatissa tällä sivulla.

Sänkykaupasta Paremmat Unet saat aina

tuotteita, jotka on kehitetty parempiin uniin ja rakennettu kestävistä materiaaleista, jotka sopivat kaikille kehoille. Meille Paremmat Unet ei ole pelkästään nimi vaan myös lupaus.

 • 100 päivän kokeiluaika

  Kokeile sänkyä kotona 100 päivän ajan. Jos et rakasta sänkyäsi, saat rahat takaisin.*. Ei sen vaikeampaa. *lue lisää.

 • Suunniteltu Tanskassa

  Kaikki sänkymme on kehittänyt meidän suunnittelutiimi Tanskassa. Tuotantoa on tarkkaan valituissa tehtaissa Tanskassa ja Belgiassa.

 • Nuku hyvin ja vihreästi

  Meidän prioriteettimme on kestävä kehitys ja luonnolliset materiaalit. Siksi meidän sänkymme ovat hyviä sinulle että luonnolle.

 • Ilmainen patjan jäykkyyden vaihto

  Voit vaihtaa patjan jäykkyyttä 100 päivän ajan vastaanottamisesta.

 • Mahtava asiakaspalvelu

  Kysymyksiä tai mietteitä? Hankaluuksia valita tuote? Meidän tiimimme on unieksperttejä ja valmiita auttamaan sinua joka päivä.

 • Ilmainen toimitus

  Toimitamme ilmaiseksi kotiosoitteesi. Saaret: huomaa, että vain saariin, joihin pääsee sillalla.

 • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
 • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
 • Levering til hoveddørIlmainen toimitus