Vaahtomuovipatja 180x200

Vaahtomuovipatja 180x200

1 tuote

 1. Mayan Latex
  Mayan Latex - 180x200 cm.

  As low as 999,00 €

  Toimitusaika 8-15 arkipäivää

1 tuote

Vaahtomuovipatja 180x200

Jos etsit uutta patjaa koossa 180x200 cm, kannattaa ehdottomasti harkita vaahtomuovipatjaa. Tällainen patja antaa tasaisen ja pehmeän tuen, mitä et löydä muissa patjoissa ja juuri siksi vaahtomuovipatjat sopivat erityisesti ihmisille, joilla on ongelmia selän kanssa. Vaahtomuoviydin levittäytyy koko patjan pituudelle antaen kokonaisvaltaisen tuen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että patjan keskellä ei ole sitä rakoa, joka syntyy jos sinulla on kaksi erillistä patjaa koossa 90x200 cm. Vaahtomuovipatja on oikea valinta, jos toivoo saavansa hyvän ja ergonomisen makuuasennon joka yö.

Olemme päättäneet sijoittaa laadukkaisiin patjoihin, ja sen huomaa selvästi vaahtomuovipatjojen valikoimassamme. Monissa muissa paikoissa myydään valitettavasti edelleen kuolleesta ja keltaisesta vaahtomuovista tehtyjä patjoja, jotka monet muistavat esimerkiksi leirikouluista ja jumppasaleista. Me lupaamme, ettet tule löytämään sellaista patjaa meidän valikoimastamme. Me olemme päättäneet keskittyä ainoastaan uudempiin ja parempiin vaahtomuovilaatuihin, kuin ne, joita löytyy tavallisista malleista. Vaahtomuovipatjamme ovat erittäin mukavia ja lisäksi kestäviä. Nykyaikaiset vaahtomuovipatjat antavat yksilöllisen tuen ja meiltä löytyy markkinoiden parhaat vaahtomuovilaadut.

Tarjoamme kahta erilaista vaahtomuovilaatua; memoryfoamia ja lateksia. Memoryfoam käyttää kehosi lämpöä muokkautuessaan. Kehosi paino keskittyy niin sanottuihin painopisteisiin, joita ovat esimerkiksi hartiat, niska, lannealue ja selkä. Nämä painopisteet ovat myös kehosi lämpimimmät kohdat, joten memoryfoam antaa sinulle yksilöllisen tuen ja keventää sinua niistä kohdista, missä sitä eniten tarvitset. Memoryfoam-patjoilla on kuitenkin taipumus tulla hyvin lämpimiksi yön aikana ja siksi suosittelemme asiakkaitamme lähtökohtaisesti valitsemaan lateksisen patjan. Lateksinen patja antaa joustavan tuen, joka seuraa kehosi muotoa ja painopisteitä täydellisesti. Lateksisessa patjassa on lisäksi hyvä ilmankierto ja vaihtaa asentoa vapaasti toisin kuin memoryfoam-patjassa.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien meidän vaahtomuovipatjojamme, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, joko suoraan chatissa tällä sivulla, puhelimitse tai sähköpostitse.

Paremmat Unet tarjoaa aina

tuotteita, jotka on kehitetty parempiin uniin ja valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka sopivat kaikille kehoille. Meille Paremmat Unet ei ole pelkästään nimi, vaan myös lupaus asiakkaillemme.

 • 100 päivän kokeiluaika

  Kokeile sänkyä kotona 100 päivän ajan. Jos et rakasta sänkyäsi, saat rahat takaisin*. Ei sen vaikeampaa. *Lue lisää täältä.

 • Suunniteltu Tanskassa

  Kaikki sänkymme on kehittänyt suunnittelutiimimme Tanskassa. Tuotantoa on tarkkaan valituissa tehtaissa Tanskassa ja Belgiassa.

 • Nuku hyvin ja vihreästi

  Kestävä kehitys ja luonnolliset materiaalit ovat meille tärkeitä. Siksi sänkymme ovat hyviä – sekä sinulle että luonnolle.

 • Ilmainen patjan jäykkyyden vaihto

  Voit vaihtaa patjan jäykkyyttä 100 päivän ajan vastaanottamisesta.

 • Mahtava asiakaspalvelu

  Kysymyksiä tai mietteitä? Hankaluuksia valita tuote? Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua joka arkipäivä.

 • Ilmainen toimitus

  Toimitamme ilmaiseksi kotiosoitteeseesi. Lue lisää ilmaisesta toimituksesta täältä.

 • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
 • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
 • Levering til hoveddørIlmainen toimitus