Vaahtomuovipatja 180x200

Vaahtomuovipatja 180x200
View as Grid List

2 tuotetta

per page
 1. Latex AEGIS
  Latex AEGIS - 180x200 cm

  As low as 1 599,00 €

  Kuljetusaika 24-36 arkipäivää
 2. Mayan Latex
  Mayan Latex - 180x200 cm

  As low as 1 699,00 €

  Kuljetusaika 16-24 arkipäivää
View as Grid List

2 tuotetta

per page

Vaahtomuovipatja 180x200

Jos etsit uutta patjaa koossa 180x200 cm, kannattaa ehdottomasti harkita vaahtomuovipatjaa. Tällainen patja antaa tasaisen ja pehmeän tuen, mitä et löydä muissa patjoissa ja juuri siksi vaahtomuovipatjat sopivat erityisesti ihmisille, joilla on ongelmia selän tai lanneselän kanssa. Vaahtomuoviydin levittäytyy koko patjan pituudelle antaen kokonaisvaltaisen tuen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että patjan keskellä ei ole sitä ärsyttävää rakoa, joka syntyy jos sinulla on kaksi erillistä patjaa koossa 90x200 cm. Vaahtomuovipatja on oikea valinta, jos toivoo saavansa hyvän ja ergonomisen makuuasennon joka yö.

Paremmat Unet toimii ainoastaan verkkokauppana. Tämä tarkoittaa sitä, että me olemme säästäneet sillä, ettei meillä ole fyysisiä myymälöitä. Sen sijaan olemme päättäneet sijoittaa laadukkaisiin patjoihin, ja sen huomaa selvästi vaahtomuovipatjojen valikoimassamme. Monissa muissa paikoissa myydään valitettavasti edelleen kuolleesta ja keltaisesta vaahtomuovista tehtyjä patjoja, jotka monet muistavat esimerkiksi leirikouluista ja jumppasaleista. Me lupaamme, ettet tule löytämään sellaista patjaa meidän valikoimastamme. Me olemme päättäneet keskittyä ainoastaan uudempiin ja parempiin vaahtomuovilaatuihin, kuin ne, joita löytyy tavallisista malleista. Meidän vaahtomuovipatjamme ovat nimittäin erittäin mukavia ja lisäksi kestäviä. Nykyaikaiset vaahtomuovipatjat antavat yksilöllisen tuen ja meiltä löytyy markkinoiden parhaat vaahtomuovilaadut.

Me tarjoamme kahta erilaista vaahtomuovilaatua; Memory Foam ja lateksi. Memory Foam käyttää kehosi lämpöä muokkautuessaan. Kehosi paino keskittyy niin sanottuihin painopisteisiin, joita ovat esimerkiksi hartiat, niska ja lanneselkä. Nämä painopisteet ovat myös kehosi lämpimimmät kohdat, joten Memory Foam antaa sinulle yksilöllisen tuen ja keventää sinua niistä kohdista, missä sitä eniten tarvitset. Memory Foam-patjoilla on kuitenkin taipumus tulla hyvin lämpimiksi yön aikana ja siksi suosittelemme asiakkaitamme lähtökohtaisesti valitsemaan lateksisen patjan. Lateksinen patja antaa joustavan tuen, joka seuraa kehosi muotoa ja painopisteitä täydellisesti. Lateksisessa patjassa on lisäksi hyvä ilmankierto ja vaihtaa asentoa vapaasti toisin kuin Memory Foam-patjassa.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien meidän vaahtomuovipatjojamme, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, joko suoraan chatissa tällä sivulla, puhelimitse tai sähköpostitse.