Vaahtomuovipatja 160x200

Vaahtomuovipatja 160x200
View as Grid List

2 tuotetta

per page
 1. Latex AEGIS
  Latex AEGIS - 160x200 cm.

  As low as 1 598,00 €

  Kuljetusaika 24-36 arkipäivää
 2. Mayan Latex
  Mayan Latex - 160x200 cm.

  As low as 1 698,00 €

  Kuljetusaika 16-24 arkipäivää
View as Grid List

2 tuotetta

per page

Vaahtomuovipatja 160x200

Jos tarvitset uuden patjan, me suosittelemme, että harkitset vaahtomuovipatjaa. Vaahtomuovipatja on erityisen hyvä, jos sinulla on ongelmia selän tai lanneselän kanssa, sillä vaahtomuovipatja antaa tarkan ja kokonaisvaltaisen tuen kehollesi. Meidän vaahtomuovipatjamme koostuvat yhdestä patjaytimestä, joten patjan keskelle ei tule  ärsyttävää rakoa, joka usein löytyy tämän kokoisista patjoista. Tämä tarkoittaa myös sitä, että saat tasaisen tuen koko patjalla, juuri siellä missä sitä tarvitset.

Halpojen ja parempilaatuisten vaahtomuovipatjojen välillä on suuri ero. Kun on kyse vaahtomuovipatjoista, on se usein sen arvoista sijoittaa vähän kalliimpaan patjaan. Me kaikki muistamme ne perinteiset vaahtomuovipatjat leirikouluista, jumppasaleista ja vastaavista, joissa patjanydin on keltaista, kuollutta vaahtomuovia, joka ei anna kehollesi minkäänlaista tukea. Tällaisia patjoja myydään valitettavasti edelleen monissa paikoissa ja siksi on tärkeää olla tarkkana, kun ostaa vaahtomuovipatjan. Me takaamme, että kaikki vaahtomuovipatjamme ovat parasta laatua. Me olemme valinneet, että sijoitamme uudempiin ja parempiin vaahtomuovilaatuihin, kuin ne, joita on tavallisissa malleissa. Sen takia meidän vaahtomuovipatjamme ovat ainoastaan tehty lateksista tai Memory Foam-vaahtomuovista.

Mikä vaahtomuovilaatu on sinulle paras, riippuu sinun omista mieltymyksistäsi. Molemmat vaihtoehdoilla, lateksilla ja Memory Foam-vaahtomuovilla, on omat hyvät puolensa. Lateksinen patja antaa joustavan tuen. Tämä tarkoittaa sitä, että kehosi pisteet, johon painetta kohdistuu, vähenevät. Tällaisia pisteitä ovat ne kohdat mihin painosi keskittyy, esimerkiksi hartiat, niska ja lanneselkä. Nämä kohdat kevenevät huomattavasti ja sinun yöunesi paranee. Memory Foam käyttää hyväkseen kehosi lämpöä muokkautuakseen ja näin myös se keventää kehoosi kohdistuvaa painetta. Memory Foam-vaahtomuovilla on kuitenkin taipumus tulla hyvin lämpimäksi yön aikana ja siksi kannattaa valita lateksinen patja, jos sinulla tulee usein kuuma öisin.

Me tiedämme, että hyvä vaahtomuovipatja tekee ihmeitä sinun yöunellesi. Jos sinulla on kysymyksiä, olet tietenkin aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Voit tehdä sen joko chatissa suoraan tällä sivulla, puhelimitse tai sähköpostitse.