Vaahtomuovipatja 160x200

Vaahtomuovipatja 160x200
View as Grid List

1 tuote

per page
 1. Mayan Latex - 160x200 cm.

  As low as 1 698,00 €

  Toimitusaika 12-20 arkipäivää
View as Grid List

1 tuote

per page

Vaahtomuovipatja 160x200

Jos tarvitset uuden patjan, me suosittelemme, että harkitset vaahtomuovipatjaa. Vaahtomuovipatja on erityisen hyvä, jos sinulla on ongelmia selän tai lanneselän kanssa, sillä vaahtomuovipatja antaa tarkan ja kokonaisvaltaisen tuen kehollesi. Meidän vaahtomuovipatjamme koostuvat yhdestä patjaytimestä, joten patjan keskelle ei tule  ärsyttävää rakoa, joka usein löytyy tämän kokoisista patjoista. Tämä tarkoittaa myös sitä, että saat tasaisen tuen koko patjalla, juuri siellä missä sitä tarvitset.

Halpojen ja parempilaatuisten vaahtomuovipatjojen välillä on suuri ero. Kun on kyse vaahtomuovipatjoista, on se usein sen arvoista sijoittaa vähän kalliimpaan patjaan. Me kaikki muistamme ne perinteiset vaahtomuovipatjat leirikouluista, jumppasaleista ja vastaavista, joissa patjanydin on keltaista, kuollutta vaahtomuovia, joka ei anna kehollesi minkäänlaista tukea. Tällaisia patjoja myydään valitettavasti edelleen monissa paikoissa ja siksi on tärkeää olla tarkkana, kun ostaa vaahtomuovipatjan. Me takaamme, että kaikki vaahtomuovipatjamme ovat parasta laatua. Me olemme valinneet, että sijoitamme uudempiin ja parempiin vaahtomuovilaatuihin, kuin ne, joita on tavallisissa malleissa. Sen takia meidän vaahtomuovipatjamme ovat ainoastaan tehty lateksista tai Memory Foam-vaahtomuovista.

Mikä vaahtomuovilaatu on sinulle paras, riippuu sinun omista mieltymyksistäsi. Molemmat vaihtoehdoilla, lateksilla ja Memory Foam-vaahtomuovilla, on omat hyvät puolensa. Lateksinen patja antaa joustavan tuen. Tämä tarkoittaa sitä, että kehosi pisteet, johon painetta kohdistuu, vähenevät. Tällaisia pisteitä ovat ne kohdat mihin painosi keskittyy, esimerkiksi hartiat, niska ja lanneselkä. Nämä kohdat kevenevät huomattavasti ja sinun yöunesi paranee. Memory Foam käyttää hyväkseen kehosi lämpöä muokkautuakseen ja näin myös se keventää kehoosi kohdistuvaa painetta. Memory Foam-vaahtomuovilla on kuitenkin taipumus tulla hyvin lämpimäksi yön aikana ja siksi kannattaa valita lateksinen patja, jos sinulla tulee usein kuuma öisin.

Me tiedämme, että hyvä vaahtomuovipatja tekee ihmeitä sinun yöunellesi. Jos sinulla on kysymyksiä, olet tietenkin aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Voit tehdä sen joko chatissa suoraan tällä sivulla, puhelimitse tai sähköpostitse.

Sänkykaupasta Paremmat Unet saat aina

tuotteita, jotka on kehitetty parempiin uniin ja rakennettu kestävistä materiaaleista, jotka sopivat kaikille kehoille. Meille Paremmat Unet ei ole pelkästään nimi vaan myös lupaus.

 • 100 päivän kokeiluaika

  Kokeile sänkyä kotona 100 päivän ajan. Jos et rakasta sänkyäsi, saat rahat takaisin.*. Ei sen vaikeampaa. *lue lisää.

 • Suunniteltu Tanskassa

  Kaikki sänkymme on kehittänyt meidän suunnittelutiimi Tanskassa. Tuotantoa on tarkkaan valituissa tehtaissa Tanskassa ja Belgiassa.

 • Nuku hyvin ja vihreästi

  Meidän prioriteettimme on kestävä kehitys ja luonnolliset materiaalit. Siksi meidän sänkymme ovat hyviä sinulle että luonnolle.

 • Ilmainen patjan jäykkyyden vaihto

  Voit vaihtaa patjan jäykkyyttä 100 päivän ajan vastaanottamisesta. Vaihdettu patja lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

 • Mahtava asiakaspalvelu

  Kysymyksiä tai mietteitä? Hankaluuksia valita tuote? Meidän tiimimme on unieksperttejä ja valmiita auttamaan sinua joka päivä.

 • Ilmainen toimitus

  Toimitamme ilmaiseksi kotiosoitteesi. Saaret: huomaa, että vain saariin, joihin pääsee sillalla.

 • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
 • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
 • Levering til hoveddørIlmainen toimitus