Vaahtomuovipatja 140x200

Vaahtomuovipatja 140x200
View as Grid List

1 tuote

per page
 1. Mayan Latex - 140x200 cm

  As low as 1 399,00 €

  Toimitusaika 12-20 arkipäivää
View as Grid List

1 tuote

per page

Vaahtomuovipatja 140x200

Jos tarvitset uuden patjan koossa 140x200 cm, me voimme lämpimästi suositella vaahtomuovipatjaa. Vaahtomuovipatjalla saat loistavat yöunet ja yksilöllisen tuen. Vaahtomuovipatjat sopivat erityisesti ihmisille, joilla on ongelmia selän ja lanneselän kanssa. Vaahtomuovipatja antaa elastisen tuen ja siksi se sopii ihmisille, joilla on selkäkipuja tai heille, jotka haluavat hyvä ja ergonomisen makuuasennon nukkuessaan. 

Vaahtomuovipatjojen elastinen tuki toimii siten, että patja tukee sinua niistä kohdista, joista kehosi painaa eniten. Patja tukee sinua painosi mukaan, mikä tarkoittaa sitä, että sinun ”painepisteitäsi” kevennetään enemmän kuin muissa patjoissa. Painepisteitä ovat esimerkiksi niska, hartiat, lanneselkä ja muut pisteet, joihin painosi keskittyy. Laadukas vaahtomuovipatja ei ole vain miellyttävä, vaan se tekee yöunistasi ja makuuasennostasi paremman joka yö.

Kun ostat vaahtomuovipatjan, sinun pitää aina olla tarkkana sen laadusta. Kaikki takuulla muistavat ne vaahtomuoviapatjat leireiltä ja kouluista, jotka eivät olleet niitä mukavimpia patjoja. Ne koostuvat kuolleesta, keltaisesta vaahtomuovista, joka ei tue merkittävästi. Tätä vaahtomuovia, niin sanottu kylmävaahtoa, käytetään edelleen monissa patjoissa ja siksi sinun kannattaa aina tarkistaa vaahtomuovipatjan laatu ennen kuin ostat sen. Me sänkykaupassa Paremmat Unet emme huoli kylmävaahdosta valmistettuja patjoja, sillä niiden laatu on huono. Me takaamme, että meiltä löydät aina hyvälaatuisia vaahtomuovipatjoja, jotka tulevat parantamaan unenlaatuasi. Me emme tee myönnytyksiä, kun on kyse laadusta.

Me olemme päättäneet, että myymme ainoastaan parempilaatuisia vaahtomuovilaatuja. Valikoimamme vaahtomuovipatjat ovat kestäviä, miellyttäviä ja hyväksi sinun kehollesi ja unellesi. Meidän vaahtomuovipatjamme voivat tehdä ihmeitä yöunellesi ja jos etsit uutta patjaa koossa 140x200 cm, niin me voimme lämpimästi suositella vaahtomuovipatjaa. Jos sinulla on kysymyksiä meidän vaahtomuovipatjoistamme, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Voit tehdä sen joko chatissa suoraan tällä sivulla, puhelimitse tai sähköpostitse.

Sänkykaupasta Paremmat Unet saat aina

tuotteita, jotka on kehitetty parempiin uniin ja rakennettu kestävistä materiaaleista, jotka sopivat kaikille kehoille. Meille Paremmat Unet ei ole pelkästään nimi vaan myös lupaus.

 • 100 päivän kokeiluaika

  Kokeile sänkyä kotona 100 päivän ajan. Jos et rakasta sänkyäsi, saat rahat takaisin.*. Ei sen vaikeampaa. *lue lisää.

 • Suunniteltu Tanskassa

  Kaikki sänkymme on kehittänyt meidän suunnittelutiimi Tanskassa. Tuotantoa on tarkkaan valituissa tehtaissa Tanskassa ja Belgiassa.

 • Nuku hyvin ja vihreästi

  Meidän prioriteettimme on kestävä kehitys ja luonnolliset materiaalit. Siksi meidän sänkymme ovat hyviä sinulle että luonnolle.

 • Ilmainen patjan jäykkyyden vaihto

  Voit vaihtaa patjan jäykkyyttä 100 päivän ajan vastaanottamisesta. Vaihdettu patja lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

 • Mahtava asiakaspalvelu

  Kysymyksiä tai mietteitä? Hankaluuksia valita tuote? Meidän tiimimme on unieksperttejä ja valmiita auttamaan sinua joka päivä.

 • Ilmainen toimitus

  Toimitamme ilmaiseksi kotiosoitteesi. Saaret: huomaa, että vain saariin, joihin pääsee sillalla.

 • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
 • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
 • Levering til hoveddørIlmainen toimitus