Vaahtomuovipatja 120x200

Vaahtomuovipatja 120x200

1 tuote

 1. Mayan Latex
  Mayan Latex - 120x200 cm.

  As low as 748,00 €

  Toimitusaika 8-15 arkipäivää

1 tuote

Vaahtomuovipatja 120x200

Oletko ostamassa patjaa koossa 120x200 cm? Suosittelemme lämpimästi, että harkitset vaahtomuovipatjaa. Vaahtomuovipatjat antavat ainutlaatuisen tuen, joka sopii erityisesti heille, joilla on ongelmia selän kanssa. Vaahtomuovipatjat ovat joustavia ja kimmoisia. Tämä varmistaa, että sinua tuetaan juuri sieltä, missä sitä eniten tarvitset. On erittäin tärkeää, että olet tarkkana laadusta, kun ostat vaahtomuovipatjan. Patjojen välillä on todella suuria eroja, kun vertaat huonoja ja laadukkaita patjoja. Laadukas vaahtomuovipatja on erittäin mukava - tehden yöunistasi ja nukkumisympäristöstäsi paremman.

Vaahtomuovipatjamme eivät ole niitä ns. perinteisiä vaahtomuovipatjoja, jotka ehkä muistat leirikouluista ja jumppasaleista. Sellaisissa patjoissa on ydin niin sanotusta kuolleesta vaahtomuovista, ja jos et ole tarkkana, voit vahingossa saada sellaisen. Me lupaamme, että meidän valikoimassamme ei koskaan tule olemaan sellaisia patjoja. Me olemme päättäneet keskittyä ainoastaan muihin, parempiin vaahtomuovilaatuihin, kuin niihin mitä on tavallisissa patjoissa. Vaahtomuovipatjamme ovat erittäin laadukkaita, kestäviä ja mukavia.

Laadukas vaahtomuovipatja tulee tekemään ihmeitä yöunellesi. Meiltä löytyy kahta erilaista vaahtomuovipatjaa, joilla molemmilla on omat hyvät puolensa. Valikoimassamme on patjoja, jotka ovat tehty joko lateksista tai memoryfoam-vaahtomuovista. Mikä on paras sinulle, riippuu sinun mieltymyksistäsi.

Paremmat Unet ja lateksiset vaahtomuovipatjat

Lateksi on materiaali, joka useimmiten uutetaan kumipuusta. Tarkan esityön ja valamisen jälkeen siitä tulee joustava patja, joka antaa erinomaisen tuen ja mukavuuden. Saat optimaalisen makuuasennon, sillä lateksi tukee sen mukaan kuinka paljon painoa sille asetetaan. Tämä takaa, ettet heräile yhtä usein öisin, kun muutat makuuasentoasi nukkuessasi. Sen sijaan memoryfoam toimii aivan eri tavalla. Itse vaahtomuovi on jäykkä, mutta se pehmenee sen mukaan kuinka lämpimäksi se tulee. Kun makaat patjan päällä, lämmität vaahtomuovia kehon lämmölläsi. Näin patja sopeutuu kehosi ja makuuasentosi mukaan, mutta se tarkoittaa myös sitä, että patjalla on taipumus tulla hyvin lämpimäksi yön aikana. Siksi suosittelemme lähtökohtaisesti lateksisia vaahtomuovipatjoja.

Kun ostat vaahtomuovipatjan, kannattaa myös harkita hyvän sijauspatjan ostamista. Sijauspatja toimii yhdessä vaahtomuovipatjan kanssa siten, että saat kaikki vaahtomuovipatjan tukevat ja keventävät ominaisuudet, kun sijauspatja suojaa sitä ja ottaa vastaan suurimman kuluman.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien vaahtomuovipatjoja koossa 120x200 cm, voit aina ottaa meihin yhteyttä. Voit tehdä sen joko suoraan chatissa tällä sivulla, puhelimitse tai sähköpostitse. Me autamme sinua mielellämme löytämään oikean patjan sinulle.

Paremmat Unet tarjoaa aina

tuotteita, jotka on kehitetty parempiin uniin ja valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka sopivat kaikille kehoille. Meille Paremmat Unet ei ole pelkästään nimi, vaan myös lupaus asiakkaillemme.

 • 100 päivän kokeiluaika

  Kokeile sänkyä kotona 100 päivän ajan. Jos et rakasta sänkyäsi, saat rahat takaisin*. Ei sen vaikeampaa. *Lue lisää täältä.

 • Suunniteltu Tanskassa

  Kaikki sänkymme on kehittänyt suunnittelutiimimme Tanskassa. Tuotantoa on tarkkaan valituissa tehtaissa Tanskassa ja Belgiassa.

 • Nuku hyvin ja vihreästi

  Kestävä kehitys ja luonnolliset materiaalit ovat meille tärkeitä. Siksi sänkymme ovat hyviä – sekä sinulle että luonnolle.

 • Ilmainen patjan jäykkyyden vaihto

  Voit vaihtaa patjan jäykkyyttä 100 päivän ajan vastaanottamisesta.

 • Mahtava asiakaspalvelu

  Kysymyksiä tai mietteitä? Hankaluuksia valita tuote? Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua joka arkipäivä.

 • Ilmainen toimitus

  Toimitamme ilmaiseksi kotiosoitteeseesi. Lue lisää ilmaisesta toimituksesta täältä.

 • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
 • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
 • Levering til hoveddørIlmainen toimitus