Vaahtomuovipatja 120x200

Vaahtomuovipatja 120x200
View as Grid List

1 tuote

per page
  1. Latex AEGIS
    Latex AEGIS - 120x200 cm

    As low as 1 049,00 €

    Kuljetusaika 24-36 arkipäivää
View as Grid List

1 tuote

per page

Vaahtomuovipatja 120x200

Oletko ostamassa patjaa koossa 120x200 cm? Me suosittelemme lämpimästi, että harkitset vaahtomuovipatjaa. Vaahtomuovipatjat antavat ainutlaatuisen tuen, joka sopii erityisesti heille joilla on ongelmia selän kanssa. Vaahtomuovipatjat ovat joustavia ja kimmoisia. Tämä varmistaa, että sinua tuetaan juuri sieltä, missä sitä eniten tarvitset. On erittäin tärkeää, että olet tarkkana laadusta, kun ostat vaahtomuovipatjan. Patjojen välillä on todella suuri ero, kun vertaa huonoja ja laadukkaita patjoja. Kun on kysymys vaahtomuovipatjoista, voi se todella olla sen arvoista, että maksaa vähän enemmän. Laadukas vaahtomuovipatja on erittäin mukava tehden yöunistasi ja nukkumisympäristöstäsi paremman.

Meidän vaahtomuovipatjamme eivät ole niitä perinteisiä vaahtomuovipatjoja, jotka ehkä muistat leirikouluista ja jumppasaleista. Sellaisissa patjoissa on ydin niin sanotusta kuolleesta vaahtomuovista ja jos et ole tarkkana, voit vahingossa saada sellaisen. Me lupaamme, että meidän valikoimassamme ei koskaan tule olemaan sellaisia patjoja. Me olemme päättäneet keskittyä ainoastaan muihin, parempiin vaahtomuovilaatuihin, kuin niihin mitä on tavallisissa patjoissa. Meidän vaahtomuovipatjamme ovat erittäin laadukkaita, kestäviä ja mukavia.

Laadukas vaahtomuovipatja tulee tekemään ihmeitä yöunellesi. Meiltä löytyy kahta erilaista vaahtomuovipatjaa, joilla molemmilla on omat hyvät puolensa. Valikoimassamme on patjoja, jotka ovat tehty joko lateksista tai Memory Foam-vaahtomuovista. Mikä on paras sinulle, riippuu sinun mieltymyksistäsi.

Paremmat Unet ja lateksiset vaahtomuovipatjat

Lateksi on materiaali, joka useimmiten uutetaan kumipuusta. Tarkan esityön ja valamisen jälkeen siitä tulee joustava patja, joka antaa erinomaisen tuen ja mukavuuden. Saat optimaalisen makuuasennon, sillä lateksi tukee sen mukaan kuinka paljon painoa sille asetetaan. Tämä takaa ettet heräile yhtä usein öisin, kun muutat makuuasentoasi nukkuessasi. Sen sijaan Memory Foam toimii aivan eri tavalla. Itse vaahtomuovi on jäykkä, mutta se pehmenee sen mukaan kuinka lämpimäksi se tulee. Kun makaat patjan päällä, lämmität vaahtomuovia kehon lämmölläsi. Näin patja sopeutuu kehosi ja makuuasentosi mukaan, mutta se tarkoittaa myös sitä, että patjalla on taipumus tulla hyvin lämpimäksi yön aikana. Siksi täällä me suosittelemme lähtökohtaisesti lateksisia vaahtomuovipatjoja.

Kun ostat vaahtomuovipatjan, kannattaa myös harkita hyvän sijauspatjan ostamista. Sijauspatja toimii yhdessä vaahtomuovipatjan kanssa siten, että saat kaikki vaahtomuovipatjan tukevat ja keventävät ominaisuudet, kun sijauspatja suojaa sitä ja ottaa vastaan suurimman kuluman.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien vaahtomuovipatjoja koossa 120x200 cm, voit aina ottaa meihin yhteyttä. Voit tehdä sen joko suoraan chatissa tällä sivulla, puhelimitse tai sähköpostitse. Me autamme sinua mielellämme löytämään oikean patjan sinulle.