Vaahtomuovipatjat

Vaahtomuovipatjat
View as Grid List

8 tuotetta

per page
 1. Mayan Latex - 80x200 cm

  As low as 539,00 €

  Toimitusaika 16-24 arkipäivää
 2. Mayan Latex - 90x200 cm

  As low as 549,00 €

  Toimitusaika 8-15 arkipäivää
 3. Mayan Latex - 90x210 cm

  As low as 559,00 €

  Toimitusaika 8-15 arkipäivää
 4. Mayan Latex - 120x200 cm

  As low as 748,00 €

  Toimitusaika 8-15 arkipäivää
 5. Mayan Latex - 140x200 cm

  As low as 749,00 €

  Toimitusaika 8-15 arkipäivää
 6. Mayan Latex - 160x200 cm.

  As low as 998,00 €

  Toimitusaika 16-24 arkipäivää
 7. Mayan Latex - 180x200 cm

  As low as 999,00 €

  Toimitusaika 8-15 arkipäivää
 8. Mayan Latex - 180x210 cm

  As low as 1 029,00 €

  Toimitusaika 8-15 arkipäivää
View as Grid List

8 tuotetta

per page

Vaahtomuovipatjat

Meiltä löytyy laaja valikoima ykkösluokan vaahtomuovipatjoja. Aito, hyvää laatua oleva vaahtomuovipatja voi parantaa yöunesi laatua huomattavasti. Me olemme päättäneet, että keskitymme ainoastaan parempilaatuisiin vaahtomuovityyppeihin, kuin niihin joita löytyy tavallisista patjoista. Tästä syystä meiltä löytyy erityisen paljon lateksisia patjoja.

Lateksi on joustava ja kimmoisa materiaali, mikä tekee sen, että patja tukee sinua henkilökohtaisesti, huolimatta siitä miten painosi on patjalla. Mitä enemmän painoa patjalla on, sitä enemmän patja painaa takaisinpäin. Kehosi kohdat, jotka painavat eniten, saavat siis eniten tukea. Nämä kohdat voivat esimerkiksi olla hartiat tai lonkat. Lateksi-patja tukee näitä jokaiselle henkilölle yksilöllisiä pisteitä kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti.

Kokonaisvaltainen tuki 

Lateksi-vaahtomuovipatjat antavat tasaisesti kasvavan tuen, mikä sallii myös liikehdinnän sängyssä, sillä se ei muotoudu ruumiinlämpösi mukaan, kuten esimerkiksi Memory Foam-vaahtomuovi. Lateksiset vaahtomuovipatjat ovat erityisen hyviä poistamaan lämpöä, kosteutta ja hikeä, mikä takaa sinulle jatkuvan miellyttävän lämpötilan sängyssäsi. Tämä tarkoittaa myös sitä, että lateksiset vaahtomuovipatja pysyvät puhtaana ja raikkaana monien vuosien ajan. Tulet huomaamaan, että lateksinen vaahtomuovipatja ottaa kehosi ja makuuasentosi tarkasti huomioon, ja se tulee pysymään laadukkaana pitkään.

Luonnollinen yöuni

Jos sinulla on moottorisänky, niin vaahtomuovipatja sopii siihen todella hyvin. Patjan joustavuus tekee sen, että se joustaa moottorisängyn liikkeiden mukaan erittäin tarkasti. Valitsemalla vaahtomuovipatjan käytät hyväksesi moottorisängyn säätöominaisuuden parhaalla mahdollisella tavalla ja saat erinomaisen mukavuuden. Jos harkitset joko joustinpatjan tai vaahtomuovipatjan ostamista, kannattaa ainakin ottaa huomioon kehosi paino. Jos painat yli 95 kg, on joustinpatja usein parhain vaihtoehto, sillä jouset tekevät patjasta huomattavasti jäykemmän ja sinulle mukavamman. Jos taas painat alle 95 kg, riittää vaahtomuovipatjan jäykkyys sinulle oikein hyvin.

Lateksiset vaahtomuovipatjat eivät vain ole hyvin kestäviä, vaan myös erittäin mukavia. Pelkästään tuotteen tausta ei ole kiinnostava vaan myös sen mukavuusominaisuudet - luonnonlateksi ei ole vain miellyttävä, vaan sen päällä on erinomaisen mukava maata. Kaikki patjamme voidaan valmistaa luonnonlateksista. Lateksilla on kyky poistaa kosteutta ja näin se on kestävä ja miellyttävä herkälle iholle.

Paremmat Unet tarjoaa aina

tuotteita, jotka on kehitetty parempiin uniin ja valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka sopivat kaikille kehoille. Meille Paremmat Unet ei ole pelkästään nimi, vaan myös lupaus asiakkaillemme.

 • 100 päivän kokeiluaika

  Kokeile sänkyä kotona 100 päivän ajan. Jos et rakasta sänkyäsi, saat rahat takaisin*. Ei sen vaikeampaa. *Lue lisää täältä.

 • Suunniteltu Tanskassa

  Kaikki sänkymme on kehittänyt suunnittelutiimimme Tanskassa. Tuotantoa on tarkkaan valituissa tehtaissa Tanskassa ja Belgiassa.

 • Nuku hyvin ja vihreästi

  Kestävä kehitys ja luonnolliset materiaalit ovat meille tärkeitä. Siksi sänkymme ovat hyviä – sekä sinulle että luonnolle.

 • Ilmainen patjan jäykkyyden vaihto

  Voit vaihtaa patjan jäykkyyttä 100 päivän ajan vastaanottamisesta.

 • Mahtava asiakaspalvelu

  Kysymyksiä tai mietteitä? Hankaluuksia valita tuote? Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua joka arkipäivä.

 • Ilmainen toimitus

  Toimitamme ilmaiseksi kotiosoitteeseesi. Lue lisää ilmaisesta toimituksesta täältä.

 • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
 • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
 • Levering til hoveddørIlmainen toimitus