Sirius Black - Musta

Toimitusaika 16-24 arkipäivää
Jäykkyys Lue lisää
Jäykkyys Lue lisää
Sängynpääty Lue lisää
+
L-kiinnike
 • 100 päivän kokeiluaika  Lue lisää

  100 päivän kokeiluaika

  Kun ostat meiltä, sinulla on aina 100 päivän kokeiluaika sängylle. HUOM! Koskee joustinpatjoja, jenkkisänkyjä, moottorisänkyjä, runkosänkyjä ja vuodesohvia!

  Tottuminen uuteen sänkyyn kestää viikkoja. Tästä syystä voit kokeilla sänkyäsi 100 päivän ajan kotonasi normaalisti - ilman paperia tai muovia.

  Jos et nuku hyvin sängyssäsi ennen kokeiluajan loppumista, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Vaihtaa patjan jäykkyyttä ilmaiseksi - jos patjasi on liian pehmeä tai kova, voit vaihtaa patjan maksutta. HUOM! Vuodesohvien jäykkyyttä ei voi vaihtaa.
  2. Palauta sänky ja saat rahasi takaisin.

  Voit lukea lisää 100 päivän kokeiluajasta täällä.

 • 30 päivän avoin kauppa Lue lisää

  30 päivän avoin kauppa

  Asiakkaana sinulla on aina 30 päivän avoin kauppa avaamattomille tuotteille siitä päivästä kun olet vastaanottanut tilauksen. Jotta voit saada maksuttoman palautuksen, tulee tuotteen olla avaamaton ja vahingoittumaton.

  Tuotteet, jotka on valmistettu tilajaan erityisiä toiveita mukaan tai ovat muotoutuneet käyttäjän muotoihin, eivät ole palautettavissa.

 • Ilmainen toimitus Lue lisää

  Ilmainen toimitus

  Tilauksen yhteydessä saat ilmaisen toimituksen.

  Jos asut saaressa johon ei pääse sillalla, maksat kuljetuksesta itse. Suurempien tuotteiden, kuten sänkyjen ja vuodesohvien kohdalla, kuljetusfirma ottaa sinuun yhteyttä kun he ovat saaneet tuotteen meiltä. Saat ilmaisen toimituksen mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen (koskee sänkyjä ja vuodehvia). Pienemmät tuotteet kuten sijauspatjat ja peitot toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

 • Henkilökohtaista neuvonantoa Lue lisää

  Henkilökohtaista neuvonantoa

  Paremmat Unet on ainoastaan nettikauppa, mutta opastamme sinua mielellämme. Olemme valmiita auttamaan jos sinulla on kysymyksiä meille, tuotteistamme tai jostain muusta.

  Ota yhteyttä

  Puhelinnumeromme on 0248091233 ja voit olla yhteydessä meihin joka päivä klo 9-24. Suomenkielinen asiakaspalvelu on auki arkipäivisin klo 9-17. Iltaisin klo 17-24 ja viikonloppuisin klo 10-24 on mahdollista saada asiakaspalvelua englanniksi.

  Jos mieluummin käytät sähköpostia, voit käyttää tätä yhteydenottolomaketta tai lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]

  Voit olla meihin yhteydessä myös chatissa. Löydät sen tämän sivun alalaidasta.

Sirius Black: Parempien unien aika

Sirius Black: Parempien unien aika

Sirius Black tarjoaa huippuluokan laatua edulliseen hintaan. Sängyn komponentit ovat korkealaatuisia, alkaen ruotsalaisesta massiivimännystä valmistetusta puukehyksestä, aina Belgiassa tehtyyn sijauspatjaan. Sirius Black on varma valinta makuuhuoneeseesi, jos haluat sängyn joka hellii sinua aina unten maille asti. Sinulla on 100 päivää aikaa kokeilla sänkyä, ja jos et ole tyytyväinen, voit vaihtaa maksutta joustinpatjan jäykkyyttä, tai palauttaa koko sängyn käsittelykuluja vastaan – sillä me olemme tyytyväisiä vasta kun nukut hyvin.

Sijauspatja, joka erottuu edukseen

Sijauspatja, joka erottuu edukseen

Kun on kyse laadusta ja mukavuudesta, emme tee kompromisseja, ja tästä kertoo myös Sirius Blackin sijauspatja: patjan takana on markkinoiden johtava lateksivalmistaja, ja siinä on 40 millimetriä paksu ydin sekä pestävä päällinen. Jos valitset Sirius Blackin, saat terveellisen sijauspatjan, joka parantaa untasi ensimmäisestä yöstä lähtien ja vuosia eteenpäin.
Mukava joustinpatja

Mukava joustinpatja

Joustinpatjan jouset ovat kuin sängyn selkäranka – niihin perustuu sängyn tarjoama tuki ja lujuus. Siksi olemme valinneet Sirius Blackiin itse kehittämämme, 7 bedre™ -mukavuusvyöhykkeisiin jaetut pocket-jouset, jotka takaavat erinomaisen tuen ja mukavuuden. Joustava vaahtomuovi ympäröi jousia joten et tunne niitä, mutta kehosi saa niistä maksimaalisen hyödyn irti, joka yö.
Vahva runkopatja

Vahva runkopatja

Runkopatja on jenkkisängyn alin osa ja sen perusta. Myös Sirius Blackin runkopatjassa on pocket-jousitus, sillä se tarjoaa hyvän lähtökohdan unellesi. Patjaa ympäröi vahva puukehys, joka on valmistettu ruotsalaisesta massiivimännystä. Sängyn korkeasta laadusta kertoo myös 25 vuoden takuu, jonka tarjoamme jousille ja puukehykselle.

Usein kysytyt kysymykset Sirius Blackiin liittyen

Onko sinulla kysymyksiä? Olemme koonneet vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin Sirius Black -sänkyyn liittyen. Jos sinulla on muita kysymyksiä, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Kysy isoa, kysy pientä ja kysy mielellään paljon kerralla. ParemmatUnet.fi:stä on turvallista ostaa.

 • Meillä ei ole kauppaa, mutta sinun makuuhuoneesi on showroomimme. Kun ostat sängyn meiltä, voit kokeilla sitä 100 päivän ajan. Jos et nuku hyvin, voit vaihtaa jäykkyyttä ilmaiseksi tai palauttaa koko sängyn, ja saat rahasi takaisin.

 • Kyllä. Meillä on käytössä kaksi osamaksumahdollisuutta, Collector ja Jousto. Voit valita näiden vaihtoehtojen väliltä. Voit maksaa laskulla tai osamaksulla.

 • Kyllä, voit ostaa sängyn huoletta meiltä. Olemme unen asiantuntijoita ja meidän omat kokemuksemme näyttävät, että fyysisiin kauppoihin palautetaan tuotteita enemmän kuin nettikauppoihin. Ymmärrämme kuitenkin, että voi olla vaikeaa olla täysin varma kun ostaa netistä. Tästä syystä tarjoamme 100 päivän kokeiluajan sinulle kotona. Jos et nuku hyvin sängyssäsi, voit vaihtaa patjan jäykkyyttä 100 päivän ajan ilmaiseksi tai voit palauttaa koko sängyn, ja saat rahasi takaisin.

 • Kyllä voit. Yritämme ottaa toiveesi huomioon, mutta emme voi luvata sen onnistumista. Tilauksen yhteydessä voit esittää toiveesi kommenttikenttään. Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen [email protected], niin lisäämme toiveesi tilaukseesi.

Meidän englanninkielinen asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin klo 10:00-00:00 ja viikonloppuisin klo 10:00-00:00.

[email protected] 0248091233
100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

Teemme sängyn ostamisen netistä turvalliseksi. Kun ostat sängyn meiltä, voit kokeilla sitä 100 päivän ajan. Toisin sanoen, sinun makuuhuoneesi on meidän showroom. Jos et nuku hyvin, voit vaihtaa jäykkyyttä ilmaiseksi tai palauttaa sängyn pientä käsittelymaksua vastaan

Yksityiskohdat tuotteesta Sirius Black

 • Koko
  Koko 180x200 cm.
 • Korkeus
  Korkeus Yhteensä: 62 cm
Kollien määrä 7 kpl
Liukueste Liukuesteellä
Jalkojen kiinnikkeet Toimitetaan
Toimitusaika 16-24 arkipäivää
Korkeus 62 cm (10 cm jalat, 28 cm pohja, 18 cm patja, 6 cm sijauspatja)
Jousityyppi Pocket
Mukavuusvyöhykkeet 7 bedre™ -vyöhykkeet
Joustinpatjan pehmuste Comfort-vaahtomuovi
Kehys 14cm Puukehys
Takuu 25 vuoden takuu kehikolle ja jousille
Malli Jenkkisängyt 180x200

Onko jenkkisänky oikea valinta sinulle?

Meidän jenkkisänkymme ovat varma valinta upeisiin uniin ja levänneisiin aamuihin. Saat hyväksi todettua mukavuutta ja hieman enemmän.

Ylimääräinen patjakerros

Ylimääräinen patjakerros

Kolme patjakerrosta tuovat erinomaista mukavuutta, pitkää käyttöikää ja hieman lisää korkeutta sänkyyn.

Oikeanlainen tuki

Oikeanlainen tuki

Pocket-jouset ja mukavuusvyöhykkeet antavat optimaalista tukea joka yö.

ÖKO-TEX® 100 -standardi

ÖKO-TEX® 100 -standardi

Sängylla on ÖKO-TEX® 100 -merkintä eikä se täten sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja.

Näin toimitus tapahtuu

Tilaus vastaanotettu
1

Tilaus vastaanotettu

Tuote pakataan varastollamme Tanskassa, jonka jälkeen se lähetetään Suomeen. Saat ilmaisen toimituksen kaikille tuotteillemme. Tuote toimitetaan mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen. HUOM! Pienemmät tuotteet, kuten sijauspatjat ja peitot, toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

Kuljetusyhtiöllä
2

Kuljetusyhtiöllä

Heti kun tuote on paikallisen kuljetusyhtiön varastossa, ottavat he sinuun yhteyttä sopiakseen toimituspäivän ja arvioidun kellonajan.

Sovi toimitus
3

Sovi toimitus

Toimituspäivänä kuljettaja soittaa n. tuntia ennen toimitusta. Tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen.

 • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
 • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
 • Levering til hoveddørIlmainen toimitus