Senses - Vaaleanharmaa

Toimitusaika 16-24 arkipäivää
Jäykkyys Lue lisää
Jäykkyys Lue lisää
Jalat
+
Sängynpääty Lue lisää
+
 • 100 päivän kokeiluaika  Lue lisää

  100 päivän kokeiluaika

  Kun ostat meiltä, sinulla on aina 100 päivän kokeiluaika sängylle. HUOM! Koskee joustinpatjoja, jenkkisänkyjä, moottorisänkyjä, runkosänkyjä ja vuodesohvia!

  Tottuminen uuteen sänkyyn kestää viikkoja. Tästä syystä voit kokeilla sänkyäsi 100 päivän ajan kotonasi normaalisti - ilman paperia tai muovia.

  Jos et nuku hyvin sängyssäsi ennen kokeiluajan loppumista, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Vaihtaa patjan jäykkyyttä ilmaiseksi - jos patjasi on liian pehmeä tai kova, voit vaihtaa patjan maksutta. HUOM! Vuodesohvien jäykkyyttä ei voi vaihtaa.
  2. Palauta sänky ja saat rahasi takaisin.

  Voit lukea lisää 100 päivän kokeiluajasta täällä.

 • 30 päivän avoin kauppa Lue lisää

  30 päivän avoin kauppa

  Asiakkaana sinulla on aina 30 päivän avoin kauppa avaamattomille tuotteille siitä päivästä kun olet vastaanottanut tilauksen. Jotta voit saada maksuttoman palautuksen, tulee tuotteen olla avaamaton ja vahingoittumaton.

  Tuotteet, jotka on valmistettu tilajaan erityisiä toiveita mukaan tai ovat muotoutuneet käyttäjän muotoihin, eivät ole palautettavissa.

 • Ilmainen toimitus Lue lisää

  Ilmainen toimitus

  Tilauksen yhteydessä saat ilmaisen toimituksen.

  Jos asut saaressa johon ei pääse sillalla, maksat kuljetuksesta itse. Suurempien tuotteiden, kuten sänkyjen ja vuodesohvien kohdalla, kuljetusfirma ottaa sinuun yhteyttä kun he ovat saaneet tuotteen meiltä. Saat ilmaisen toimituksen mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen (koskee sänkyjä ja vuodehvia). Pienemmät tuotteet kuten sijauspatjat ja peitot toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

 • Henkilökohtaista neuvonantoa Lue lisää

  Henkilökohtaista neuvonantoa

  Paremmat Unet on ainoastaan nettikauppa, mutta opastamme sinua mielellämme. Olemme valmiita auttamaan jos sinulla on kysymyksiä meille, tuotteistamme tai jostain muusta.

  Ota yhteyttä

  Puhelinnumeromme on 0248091233 ja voit olla yhteydessä meihin joka päivä klo 9-24. Suomenkielinen asiakaspalvelu on auki arkipäivisin klo 9-17. Iltaisin klo 17-24 ja viikonloppuisin klo 10-24 on mahdollista saada asiakaspalvelua englanniksi.

  Jos mieluummin käytät sähköpostia, voit käyttää tätä yhteydenottolomaketta tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@paremmatunet.fi

  Voit olla meihin yhteydessä myös chatissa. Löydät sen tämän sivun alalaidasta.

Senses: Nuku hyvin, elä paremmin

Senses: Nuku hyvin, elä paremmin

Sydämemme sykkii hyvälle unelle. Siksi olemme kehittäneet Senses-sängyn, joka täyttää sekä meidän että asiakkaidemme odotukset, ja sänky onkin yksi parhaiten myytyjä mallejamme. Senses on valmistettu Tanskassa ja jokainen sängyn osa on valittu yhdessä unen ammattilaisten kanssa. Sängyllä on Öko-Tex®-merkintä ja sijauspatja on Joutsenmerkitty – sillä sinun unellasi on väliä.

Sijauspatja, jolla on väliä

Sijauspatja, jolla on väliä

Oikea sijauspatja voi tehdä parhaimmastakin sängystä entistä miellyttävämmän, ja sen vuoksi on tärkeää panostaa hyvään sijauspatjaan. Sensesin sijauspatjassa on kuusi senttimetriä paksu ydin, joka tarjoaa sinulle kattavan tuen ja samalla pidentää sängyn käyttöikää. Sijauspatja on lisäksi erittäin hengittävä ja joustava.
Mukava runkopatja

Mukava runkopatja

Runkopatja on nimensä mukaisesti runkosängyn perusta. Sensesin runkopatjassa on tästä syystä kaksi kerrosta 7 bedre™ -mukavuusvyöhykkeisiin jaettuja pocket-jousia, jotka takaavat yksilöllisen ja optimaalisen tuen nukkujalle. Jousien ympärillä on pehmusteena hengittävää vaahtomuovia, mikä erottaa Sensesin normaaleista runkopatjoista. Voit sulkea silmäsi huoletta ja antaa unen tehdä taikoja kehollesi ja sielullesi – tänä yönä ja tulevaisuudessa.
Vahva puukehys

Vahva puukehys

Hyvän runkopatjan perusta on tukeva puukehys, joka ympäröi patjaa ja pitää kaiken paikoillaan. Jos kehys ei ole laadukas, heikentyy koko runkosängyn laatu. Sen vuoksi Sensesin puukehys onkin valmistettu ruotsalaisesta massiivimännystä. 14 senttimetriä korkea kehys täydentää sängyn vankan rakenteen.

Meidän tiimi kehittänyt, asiakkaat hyväksyneet

Senses on meidän parhaiten myydyin sänky ja tästä syystä asiakkaidemme suosikki. Voit odottaa erinomaista mukavuutta jousien, vaahtomuovin ja mukavuusvyöhykkeiden yhteistyön ansiosta. Meidän mielestämme sängyn täytyy olla laadukas riippumatta kuinka monta tuntia vietät sängyssä, vaan enemmän laatuun sen aikana kun vietät sängyssä. Riippumatta nukutko vähän vai paljon, täytyy sinulla olla hyvä sänky - tästä syystä suosittelemme Senses - sänkyä.

121

kokonaista päivää vietät keskimäärin vuoden aikana sängyssäsi. Tee siis olosi mukavaksi.

7

mukavuusvyöhykettä antavat optimaalista tukea.

Joutsenmerkki - sinun terveydellesi

Joutsenmerkki - sinun terveydellesi

Paremmat Unet on sinun takuusi hyvästä sängystä. Tähän sänkyyn olemme valinneet Joutsenmerkityn sijauspatjan. Hyvä ja terveellinen uni vaikuttaa jokaiseen päivääsi, siksi Joutsenmerkillä on väliä – sinulle ja luonnolle.

Usein kysytyt kysymykset Sensesiin liittyen

Onko sinulla kysymyksiä? Olemme koonneet vastauksemme useiten kysyttyihin kysymyksiin Senses-sänkyyn liittyen. Jos sinulla on muita kysymyksiä, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. On turvallista ostaa Paremmat Unet -sänkykaupasta.

 • Runkopatjan verhoilukangas ei ole irrotettava. Voit puhdistaa sen kostealla liinalla tai huonekaluille tarkoitetulla puhdistusaineella.

 • Voit valita joko tammi- tai samppanja-jalat sänkyysi.

 • Venus-sängyssä jousien ympärillä oleva pehmuste on lateksia, Senseksessä vaahtomuovia. Lisäksi Venuksessa on premium-luokan sijauspatja, joka on valmistettu Pulse-lateksista. Pulse on kaikkein kestävin, joustavin ja hengittävin lateksi. Venuksen sijauspatjassa on myös allergiaystävällinen päällinen.

 • Suosittelemme jäykkyyttä painosi perusteella. Jos mietit kahden eri jäykkyyden välillä, ota huomioon myös henkilökohtaiset mieltymyksesi. Jos pidät kovemmasta sängystä, valitse jäykempi jäykkyys, ja jos pidät pehmeästä sängystä, valitse alempi jäykkyys.

Meidän englanninkielinen asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin klo 10:00-00:00 ja viikonloppuisin klo 10:00-00:00.

asiakaspalvelu@paremmatunet.fi 0248091233
100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

Teemme sängyn ostamisen netistä turvalliseksi. Kun ostat sängyn meiltä, voit kokeilla sitä 100 päivän ajan. Toisin sanoen, sinun makuuhuoneesi on meidän showroom. Jos et nuku hyvin, voit vaihtaa jäykkyyttä ilmaiseksi tai palauttaa sängyn ja saat rahasi takaisin.

Yksityiskohdat tuotteesta Senses

 • Koko
  Koko 180x200 cm.
 • Korkeus
  Korkeus Yhteensä: 64 cm.
Korkeus 64 cm (19 cm jalat, 38 cm patja, 7 cm sijauspatja)
Jalkojen kiinnikkeet Esiasennettu
Liukueste Liukuesteellä
Jousityyppi Pocket
Kollien määrä 5 kpl
Takuu 25 vuoden takuu kehikolle ja jousille
Mukavuusvyöhykkeet 7 bedre™ -vyöhykkeet
Joustinpatjan pehmuste Comfort-vaahtomuovi
Kehys 20cm Puukehys
Toimitusaika 16-24 arkipäivää
Malli Runkopatjat 180x200

Onko runkopatja oikea valinta sinulle?

Runkopatjamme on nopea valinta upeisiin uniin ja levättyihin aamuihin. Vastaanotat kokonaisen sängyn, jotta voit nauttia mukavuudesta samantien.

Vahva pohja

Vahva pohja

Erittäin vahva puukehys patjan ympärillä takaa perustavanlaatuisesti unesi.

Oikea tunne

Oikea tunne

Kaksi patjakerrosta, pocket-jouset ja mukavuusvyöhykkeet antavat tukea ja mukavuutta.

ÖKO-TEX® 100 -standardi

ÖKO-TEX® 100 -standardi

Sängylla on ÖKO-TEX® 100 -merkintä eikä se täten sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja.

Näin toimitus tapahtuu

Tilaus vastaanotettu
1

Tilaus vastaanotettu

Tuote pakataan varastollamme Tanskassa, jonka jälkeen se lähetetään Suomeen. Saat ilmaisen toimituksen kaikille tuotteillemme. Tuote toimitetaan mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen. HUOM! Pienemmät tuotteet, kuten sijauspatjat ja peitot, toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

Kuljetusyhtiöllä
2

Kuljetusyhtiöllä

Heti kun tuote on paikallisen kuljetusyhtiön varastossa, ottavat he sinuun yhteyttä sopiakseen toimituspäivän ja arvioidun kellonajan.

Sovi toimitus
3

Sovi toimitus

Toimituspäivänä kuljettaja soittaa n. tuntia ennen toimitusta. Tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen.

 • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
 • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
 • Levering til hoveddørIlmainen toimitus