Senses - Vaaleanharmaa

Toimitusaika 12-20 arkipäivää
Jäykkyys Lue lisää
Jäykkyys Lue lisää
Jalat
+
Sängynpääty Lue lisää
+
 • 100 päivän kokeiluaika  Lue lisää

  100 päivän kokeiluaika

  Kun ostat meiltä, sinulla on aina 100 päivän kokeiluaika sängylle. HUOM! Koskee joustinpatjoja, jenkkisänkyjä, moottorisänkyjä, runkosänkyjä ja vuodesohvia!

  Tottuminen uuteen sänkyyn kestää viikkoja. Tästä syystä voit kokeilla sänkyäsi 100 päivän ajan kotonasi normaalisti - ilman paperia tai muovia.

  Jos et nuku hyvin sängyssäsi ennen kokeiluajan loppumista, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Vaihtaa patjan jäykkyyttä ilmaiseksi - jos patjasi on liian pehmeä tai kova, voit vaihtaa patjan maksutta. HUOM! Vuodesohvien jäykkyyttä ei voi vaihtaa.
  2. Palauta sänky ja saat rahasi takaisin.

  Voit lukea lisää 100 päivän kokeiluajasta täällä.

 • 30 päivän avoin kauppa Lue lisää

  30 päivän avoin kauppa

  Asiakkaana sinulla on aina 30 päivän avoin kauppa avaamattomille tuotteille siitä päivästä kun olet vastaanottanut tilauksen. Jotta voit saada maksuttoman palautuksen, tulee tuotteen olla avaamaton ja vahingoittumaton.

  Tuotteet, jotka on valmistettu tilajaan erityisiä toiveita mukaan tai ovat muotoutuneet käyttäjän muotoihin, eivät ole palautettavissa.

 • Ilmainen toimitus Lue lisää

  Ilmainen toimitus

  Tilauksen yhteydessä saat ilmaisen toimituksen.

  Jos asut saaressa johon ei pääse sillalla, maksat kuljetuksesta itse. Suurempien tuotteiden, kuten sänkyjen ja vuodesohvien kohdalla, kuljetusfirma ottaa sinuun yhteyttä kun he ovat saaneet tuotteen meiltä. Saat ilmaisen toimituksen mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen (koskee sänkyjä ja vuodehvia). Pienemmät tuotteet kuten sijauspatjat ja peitot toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

 • Henkilökohtaista neuvonantoa Lue lisää

  Henkilökohtaista neuvonantoa

  Paremmat Unet on ainoastaan nettikauppa, mutta opastamme sinua mielellämme. Olemme valmiita auttamaan jos sinulla on kysymyksiä meille, tuotteistamme tai jostain muusta.

  Ota yhteyttä

  Puhelinnumeromme on 0248091233 ja voit olla yhteydessä meihin joka päivä klo 9-24. Suomenkielinen asiakaspalvelu on auki arkipäivisin klo 9-17. Iltaisin klo 17-24 ja viikonloppuisin klo 10-24 on mahdollista saada asiakaspalvelua englanniksi.

  Jos mieluummin käytät sähköpostia, voit käyttää tätä yhteydenottolomaketta tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@paremmatunet.fi

  Voit olla meihin yhteydessä myös chatissa. Löydät sen tämän sivun alalaidasta.

Senses: Nuku hyvin, elä paremmin

Senses: Nuku hyvin, elä paremmin

Sydämemme sykkii hyvälle unelle. Siksi olemme kehittäneet Senses-sängyn, joka täyttää sekä meidän että asiakkaidemme odotukset, ja sänky onkin yksi parhaiten myytyjä mallejamme. Senses on valmistettu Tanskassa ja jokainen sängyn osa on valittu yhdessä unen ammattilaisten kanssa. Sängyllä on Öko-Tex®-merkintä ja sijauspatja on Joutsenmerkitty – sillä sinun unellasi on väliä.

Sijauspatja, jolla on merkitystä

Sijauspatja, jolla on merkitystä

Sijauspatja on sängyn ylin patjakerros, johon olet kosketuksissa joka yö. Senses-sänkyyn onkin siksi valittu erittäin laadukas, Joutsenmerkitty sijauspatja, jossa on kuusi senttimetriä paksu lateksiydin. Sijauspatja on sekä pehmeä että miellyttävä ihoa vasten ja lisäksi se on erittäin hengittävä. Tämä sijauspatja auttaa osaltaan luomaan terveellisen nukkumisympäristön, jossa voit sulkea silmäsi huoletta.
Mukava joustinpatja

Mukava joustinpatja

Joustinpatjalla on suurin merkitys sängyn mukavuudelle. Siksi Senses-sängyn joustinpatjassa on 7 bedre™ -mukavuusvyöhykkeisiin jaetut pocket-jouset, jotta patja mukautuisi kehosi eri kohtiin ja liikkeisiisi juuri oikealla tavalla. Jousien ympärillä oleva vaahtomuovikerros parantaa omalta osaltaan sängyn tukea sekä poistaa kosteutta patjasta. Nukut tässä sängyssä niin hyvin, että alat haaveilla nukkumaan menemisestä.
Vahva runkopatja

Vahva runkopatja

Runkopatja on jenkkisängyn alin kerros, joka parantaa sängyn mukavuutta ja luo kestävän perustan sängylle. Sensesin runkopatja koostuu pocket-jousista ja 14 senttimetriä korkeasta puukehyksestä, joka on valmistettu ruotsalaisesta massiivimännystä – saat takuuvarmasti mukavan ja vakaan pohjan unellesi, eikä matkasi unten maille ole koskaan ollut lyhyempi.

Meidän tiimi kehittänyt, asiakkaat hyväksyneet

Senses on meidän parhaiten myydyin sänky ja tästä syystä asiakkaidemme suosikki. Voit odottaa erinomaista mukavuutta jousien, vaahtomuovin ja mukavuusvyöhykkeiden yhteistyön ansiosta. Meidän mielestämme sängyn täytyy olla laadukas riippumatta kuinka monta tuntia vietät sängyssä, vaan enemmän laatuun sen aikana kun vietät sängyssä. Riippumatta nukutko vähän vai paljon, täytyy sinulla olla hyvä sänky - tästä syystä suosittelemme Senses - sänkyä.

121

kokonaista päivää vietät keskimäärin vuoden aikana sängyssäsi. Tee siis olosi mukavaksi.

3

mukavuustasoa hellii sinua joka yö

Joutsenmerkki - sinun terveydellesi

Joutsenmerkki - sinun terveydellesi

Paremmat Unet on sinun takuusi hyvästä sängystä. Tähän sänkyyn olemme valinneet Joutsenmerkityn sijauspatjan. Hyvä ja terveellinen uni vaikuttaa jokaiseen päivääsi, siksi Joutsenmerkillä on väliä – sinulle ja meille.

Usein kysytyt kysymykset Sensesiin liittyen

Onko sinulla kysymyksiä? Olemme koonneet vastauksemme useiten kysyttyihin kysymyksiin Senses-sänkyyn liittyen. Jos sinulla on muita kysymyksiä, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. On turvallista ostaa Paremmat Unet -sänkykaupasta.

 • Senses-sängyssä on Prestige-sijauspatja. Prestige on tehty lateksista.

 • Sijauspatjan päällisen voi pestä 60 asteessa.

 • Jousia on joustinpatjassa 220 per m2.

 • Suosittelemme jäykkyyttä painosi perusteella. Jos mietit kahden eri jäykkyyden välillä, ota huomioon myös henkilökohtaiset mieltymyksesi. Jos pidät kovemmasta sängystä, valitse jäykempi jäykkyys, ja jos pidät pehmeästä sängystä, valitse alempi jäykkyys.

Meidän englanninkielinen asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin klo 10:00-00:00 ja viikonloppuisin klo 10:00-00:00.

asiakaspalvelu@paremmatunet.fi 0248091233
100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

Teemme sängyn ostamisen netistä turvalliseksi. Kun ostat sängyn meiltä, voit kokeilla sitä 100 päivän ajan. Toisin sanoen, sinun makuuhuoneesi on meidän showroom. Jos et nuku hyvin, voit vaihtaa jäykkyyttä ilmaiseksi tai palauttaa sängyn ja saat rahasi takaisin.

Yksityiskohdat tuotteesta Senses

 • Koko
  Koko 180x200 cm.
 • Korkeus
  Korkeus Yhteensä: 63 cm.
Kollien määrä 7 kpl
Liukueste Liukuesteellä
Jalkojen kiinnikkeet Esiasennettu
Toimitusaika 12-20 arkipäivää
Korkeus 63 cm (10 cm jalat 28 cm pohja, 18 cm patja, 7 cm sijauspatja)
Jousityyppi Pocket
Mukavuusvyöhykkeet 7 bedre™ -vyöhykkeet
Joustinpatjan pehmuste Comfort-vaahtomuovi
Kehys 14cm Puukehys
Takuu 25 vuoden takuu kehikolle ja jousille
Malli Jenkkisängyt 180x200

Onko jenkkisänky oikea valinta sinulle?

Meidän jenkkisänkymme on varma valinta upeisiin uniin ja levänneisiin aamuihin. Saat hyväksi todettua mukavuutta ja hieman enemmän.

Ylimääräinen patjakerros

Ylimääräinen patjakerros

Kolme patjakerrosta lisäävät mukavuutta, pidentävät sängyn käyttöikää ja antavat lisää korkeutta.

Oikeanlainen tuki

Oikeanlainen tuki

Pocket-jouset ja mukavuusvyöhykkeet antavat optimaalista tukea joka yö.

ÖKO-TEX® 100 -standardi

ÖKO-TEX® 100 -standardi

Sängylla on ÖKO-TEX® 100 -merkintä eikä se täten sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja.

Näin toimitus tapahtuu

Tilaus vastaanotettu
1

Tilaus vastaanotettu

Tuote pakataan varastollamme Tanskassa, jonka jälkeen se lähetetään Suomeen. Saat ilmaisen toimituksen kaikille tuotteillemme. Tuote toimitetaan mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen. HUOM! Pienemmät tuotteet, kuten sijauspatjat ja peitot, toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

Kuljetusyhtiöllä
2

Kuljetusyhtiöllä

Heti kun tuote on paikallisen kuljetusyhtiön varastossa, ottavat he sinuun yhteyttä sopiakseen toimituspäivän ja arvioidun kellonajan.

Sovi toimitus
3

Sovi toimitus

Toimituspäivänä kuljettaja soittaa n. tuntia ennen toimitusta. Tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen.

 • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
 • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
 • Levering til hoveddørIlmainen toimitus