Sängynrunko 160x200

Sängynrunko 160x200
View as Grid List

3 tuotetta

per page
 1. Messina Valkoinen Mänty - 160x200 cm.

  As low as 1 249,00 €

  Toimitusaika 16-24 arkipäivää
 2. Messina Öljytty Mänty - 160x200 cm.

  As low as 1 249,00 €

  Toimitusaika 16-24 arkipäivää
 3. Messina Sydänpuu - 160x200 cm.

  As low as 1 649,00 €

  Toimitusaika 16-24 arkipäivää
View as Grid List

3 tuotetta

per page

Sängynrunko 160x200

Tarvitsetko uuden sängynrungon? Meiltä sänkykaupasta Paremmat Unet löytyy suuri valikoima sängynrunkoja, joissa on myös säilytystilaa. Näin voit saada sängyn, jossa on hyvä nukkua, mutta se on myös käytännöllinen. Jos valitset sängynrungon, jossa on säilytyslaatikot, pystyt helposti käyttämään makuuhuoneesi tilan tehokkaasti.

Me sänkykaupassa Paremmat Unet suosittelemme, että käytät joustinpatjaa tai vaahtomuovipatjaa uudessa sängynrugossasi. Nämä patjatyypit sopivat täydellisesti runkoon. Kaikki sängynrunkomme on valmistettu puusta ja jos haluat luonnonmateriaalia makuuhuoneeseesi, on meidän runkosänkymme oikea ratkaisu. Kaikki sängynruonkomme ovat valmistettu Tanskassa ja voit olla varma, että saat laatu rungon.

Suosittelemme, että käytät joustinpatjaa tai vaahtomuovipatjaa uudessa sängynrugossasi. Nämä patjatyypit sopivat täydellisesti runkoon.

Kun yhdistät tähän 100% luonnonlateksista valmistetun Mayan-sijauspatjamme, on sänkysi mukavuusominaisuudet mitä parhaimmat. Sängyssä vietetään monta tuntia joka yö ja siksi hyvään sänkyyn panostaminen on tärkeää.

Paremmat Unet tarjoaa aina

tuotteita, jotka on kehitetty parempiin uniin ja valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka sopivat kaikille kehoille. Meille Paremmat Unet ei ole pelkästään nimi, vaan myös lupaus asiakkaillemme.

 • 100 päivän kokeiluaika

  Kokeile sänkyä kotona 100 päivän ajan. Jos et rakasta sänkyäsi, saat rahat takaisin*. Ei sen vaikeampaa. *Lue lisää täältä.

 • Suunniteltu Tanskassa

  Kaikki sänkymme on kehittänyt suunnittelutiimimme Tanskassa. Tuotantoa on tarkkaan valituissa tehtaissa Tanskassa ja Belgiassa.

 • Nuku hyvin ja vihreästi

  Kestävä kehitys ja luonnolliset materiaalit ovat meille tärkeitä. Siksi sänkymme ovat hyviä – sekä sinulle että luonnolle.

 • Ilmainen patjan jäykkyyden vaihto

  Voit vaihtaa patjan jäykkyyttä 100 päivän ajan vastaanottamisesta.

 • Mahtava asiakaspalvelu

  Kysymyksiä tai mietteitä? Hankaluuksia valita tuote? Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua joka arkipäivä.

 • Ilmainen toimitus

  Toimitamme ilmaiseksi kotiosoitteeseesi. Lue lisää ilmaisesta toimituksesta täältä.

 • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
 • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
 • Levering til hoveddørIlmainen toimitus