Prestige

Toimitusaika 8-15 arkipäivää
 • 30 päivän avoin kauppa Lue lisää

  30 päivän avoin kauppa

  Asiakkaana sinulla on aina 30 päivän avoin kauppa avaamattomille tuotteille siitä päivästä kun olet vastaanottanut tilauksen. Jotta voit saada maksuttoman palautuksen, tulee tuotteen olla avaamaton ja vahingoittumaton.

  Tuotteet, jotka on valmistettu tilajaan erityisiä toiveita mukaan tai ovat muotoutuneet käyttäjän muotoihin, eivät ole palautettavissa.

 • Ilmainen toimitus Lue lisää

  Ilmainen toimitus

  Tilauksen yhteydessä saat ilmaisen toimituksen.

  Jos asut saaressa johon ei pääse sillalla, maksat kuljetuksesta itse. Suurempien tuotteiden, kuten sänkyjen ja vuodesohvien kohdalla, kuljetusfirma ottaa sinuun yhteyttä kun he ovat saaneet tuotteen meiltä. Saat ilmaisen toimituksen mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen (koskee sänkyjä ja vuodehvia). Pienemmät tuotteet kuten sijauspatjat ja peitot toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

 • Henkilökohtaista neuvonantoa Lue lisää

  Henkilökohtaista neuvonantoa

  Paremmat Unet on ainoastaan nettikauppa, mutta opastamme sinua mielellämme. Olemme valmiita auttamaan jos sinulla on kysymyksiä meille, tuotteistamme tai jostain muusta.

  Ota yhteyttä

  Puhelinnumeromme on 0248091233 ja voit olla yhteydessä meihin joka päivä klo 9-24. Suomenkielinen asiakaspalvelu on auki arkipäivisin klo 9-17. Iltaisin klo 17-24 ja viikonloppuisin klo 10-24 on mahdollista saada asiakaspalvelua englanniksi.

  Jos mieluummin käytät sähköpostia, voit käyttää tätä yhteydenottolomaketta tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@paremmatunet.fi

  Voit olla meihin yhteydessä myös chatissa. Löydät sen tämän sivun alalaidasta.

Valinta kohti unten maita

Valinta kohti unten maita

Oikea valinta makuuhuoneessa tekee suuren eron. Prestige on yksi niistä valinnoista, joita et kadu myöhemmin. Saat sijauspatjan, joka tarjoaa upeaa mukavuutta, ja siksi voimme luvata, että Prestige tuuppaa sinut hellästi kohti unten maita. Voit asettua huoletta makuulle, sulkea silmät ja valmistautua parempiin uniin. Kun heräät, olosi on mitä todennäköisimmin virkeä ja hyvin levännyt, sillä tällä sijauspatjalla on merkittävä rooli hyvässä nukkumiskokemuksessa. Sijauspatjan päällinen on nimeltään Poakea. Poakea on tehty Poaceae-heinäkasvien ruohokuiduista, jotka antavat sille kestävän profiilin ja korkean imukyvyn.
Merkittävää tukea ensimmäisestä yöstä alkaen

Merkittävää tukea ensimmäisestä yöstä alkaen

Nimi Prestige kuvastaa, että saat laadultaan ylivoimaisen sijauspatjan. Sijauspatjan ydin koostuu lateksista, joka antaa optimaalista tukea kaikissa painoluokissa ja nukkuma-asennoissa kaikille vartalotyypeille. Siksi sinun ei tarvitse olla huolissasi. Prestige on varma valinta – myös sinulle. Lateksin kokonaispaksuus on 60 millimetriä, joten se on hieman paksumpi kuin tavallinen lateksinen sijauspatja. Voit odottaa hyvää tukea, suurta joustavuutta ja ihanteellista hengittävyyttä – lyhyesti sanottuna kaikkea sitä, mitä voit odottaa sijauspatjalta, joka erottuu edukseen päivin ja öin.
Sijauspatja, joka tekee eron

Sijauspatja, joka tekee eron

Prestige lisää ylimääräisen kerroksen mukavuutta sänkyysi. Korostamme vielä, että tämän sijauspatjan tiheys on jopa 77 kg / m3. Tiheys on merkki vastuksesta, jonka kehosi kohtaa, kun makaat patjalla. Tuloksena on erittäin vankka, laadukas sijauspatja, joka huolehtii, että saat juuri sitä tukea, jota tarvitset yöllä. Toisin sanoen voit sulkea silmäsi huoletta ja toivottaa hyvän unen tervetulleeksi.

Usein kysytyt kysymykset Prestigeen liittyen

Onko sinulla kysymyksiä? Olemme koonneet vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin Prestige-sijauspatjaan liittyen. Jos sinulla on muita kysymyksiä, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. ParemmatUnet.fi:stä ostaminen on turvallista.

 • Ja, du kan tilkøbe opbæring eller opbæring og montering ved kassen. Ved opbæring leverer vi din bestilling til det ønskede rum hjemme hos dig. Ved opbæring og montering sætter vi sengen op og tager emballagen med retur.

 • Ja, det kan du, og det koster dig ikke en krone ekstra. Ved kassen vælger du Santander som betalingsmetode, og herefter skal du udfylde en digital ansøgning. Santander behandler din ansøgning med det samme. Du kan afdrage over 10 måneder ved køb under 20.000 kroner, eller du kan afdrage over 20 måneder ved køb over 20.000 kroner. Ønsker du at afdrage det resterende beløb, er det altid en mulighed.

 • Ja, det kan du. Og vi vil forsøge at imødekomme dit ønske, men vi kan ikke garantere det. Ved bestilling skal du oplyse den ønskede leveringsdato i kommentarfeltet. Alternativt kan du efter bestilling skrive en mail til kontakt@bedrenaetter.dk, så tilføjer vi dit ønske til din ordre.

Joutsenmerkki - sinun terveydellesi

Joutsenmerkki - sinun terveydellesi

Paremmat Unet on sinun takuusi hyvästä sängystä. Tähän sänkyyn olemme valinneet Joutsenmerkityn sijauspatjan. Hyvä ja terveellinen uni vaikuttaa jokaiseen päivääsi, siksi Joutsenmerkillä on väliä – sinulle ja luonnolle.

Yksityiskohdat tuotteesta Prestige

 • Koko
  Koko 160x200 cm.
 • Paino
  Paino 18.2 kg
Toimitusaika 8-15 arkipäivää
Korkeus 7 cm.
Ydin Latex
Ytimen korkeus 6 cm
Takuu 5 vuoden takuu
Malli Sijauspatja 160x200
Pesuohjeet 60 °C asteessa

Näin toimitus tapahtuu

Tilaus vastaanotettu
1

Tilaus vastaanotettu

Tuote pakataan varastollamme Tanskassa, jonka jälkeen se lähetetään Suomeen. Saat ilmaisen toimituksen kaikille tuotteillemme. Tuote toimitetaan mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen. HUOM! Pienemmät tuotteet, kuten sijauspatjat ja peitot, toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

Kuljetusyhtiöllä
2

Kuljetusyhtiöllä

Heti kun tuote on paikallisen kuljetusyhtiön varastossa, ottavat he sinuun yhteyttä sopiakseen toimituspäivän ja arvioidun kellonajan.

Sovi toimitus
3

Sovi toimitus

Toimituspäivänä kuljettaja soittaa n. tuntia ennen toimitusta. Tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen.

 • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
 • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
 • Levering til hoveddørIlmainen toimitus