Yhden hengen peitot 140x200

Yhden hengen peitot 140x200
View as Grid List

2 tuotetta

per page
 1. Balance
  Säästä 22%
  Balance - 140x200 cm

  As low as 169,00 € Normaali hinta 219,00 €

  Kuljetusaika 5-12 arkipäivää
 2. Mayan
  Säästä 24%
  Mayan - 140x200 cm

  As low as 219,00 € Normaali hinta 289,00 €

  Kuljetusaika 5-12 arkipäivää
View as Grid List

2 tuotetta

per page

Yhden hengen peitot 140x200

Tästä kategoriasta löydät yhden hengen peitot koossa 140x200 cm, jotka on valmistanut Ringsted Dun, Temprakon ja meidän oma merkki: by BN. Kaikki peitot on valmistettu Tanskassa. Me lupaamme sinulle erinomaista laatua aina edulliseen hintaan. Meidän valikoimastamme löydät ainoastaan laatupeittoja, jotka sopivat hyvin muihin tuotteisiimme.

Meidän myymämme peitot ovat aina parasta laatua. Ne sisältävät joko hanhen-, sorsan- tai myskisorsanuntuvaa, jotka ovat paljon mukavampia ja pehmeämpiä kuin tekokuitutäyte. Niiden välillä on laadullisesti iso ero. Meidän valikoimastamme löydät parasta laatua olevaa untuvaa, joten saat parhaan peiton kaikki toiveesi huomioon ottaen - ja saat sopivan lämpötilan koko yön ajaksi.

Tehdäksemme kaiken mahdollisimman helpoksi sinulle, olemme jakaneet peitot kolmeen eri kategoriaan lämmön mukaan:

Viileä: Sopii käytettäväksi kesäisin, kun on tavallista lämpimämpää. Jos sinulla on usein kuuma öisin, voit myös käyttää kesäpeittoa vuoden ympäri.

Lämmin: Sopii käytettäväksi koko vuoden ympäri.

Erittäin lämmin: Talvipeitto, joka pitää huolen siitä, että pysyt lämpimänä myös kylmimpinä kuukausina, kun makuuhuoneessa on tavallista viileämpää.

Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset neuvoja peiton valintaan, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, joko chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse. Me olemme aina valmiita auttamaan sinua!