Tuplapeitot 240x220

Emme löydä hakuasi vastaavia tuotteita

Tuplapeitot 240x220

Tästä kategoriasta löydät suuret tuplapeitot koossa 240x220 cm. Tällaisen peiton kanssa voit olla varma etteivät jalkateräsi pilkistä peiton reunan alta, ja se on iso jopa kahden hengen peitoksi.

Meidän 240x220 cm kokoiset peittomme ovat markkinoiden suurimpia. Tavalliset tuplapeitot ovat kokoa 200x200 cm, mutta tässä peitossa saat ylimääräiset 40 cm leveyteen ja 20 cm pituuteen. Peitto sopii siis hyvin suureen king-size sänkyyn, ja on täydellinen, jos mielelläsi haluat, että peitto peittää sinut täysin.

Meidän tuplapeittomme koossa 240x220 cm on valmistaneet Ringsted Dun ja Temprakon. He valmistavat tuotteensa Tanskassa, ja ne ovat tunnettuja laadustaan, minkä vuoksi olemme halunneet ne meidän valikoimaamme.

Kaikki peitot ovat hyvin miellyttäviä, mutta luonnollisesti mitä kalliimpi tuote sitä laadukkaampi se myös on. Tämän lisäksi peittojen kantokyky ja eristävyys vaihtelevat, minkä vuoksi sinun kannattaa lukea jokaisen peiton ominaisuuksista, ennen kuin teet päätöksen.

Olemme jakaneet peitot kolmeen eri ryhmään, jotta sinun olisi mahdollisimman helppoa löytää peitto, joka sopii vuodenaikaan ja sinun toiveisiisi:

Viileä: Sopii käytettäväksi kesäisin, kun on tavallista lämpimämpää. Jos sinulla on usein kuuma öisin, voit myös käyttää kesäpeittoa vuoden ympäri.

Lämmin: Peitto, joka sopii käytettäväksi koko vuoden ympäri.

Erittäin lämmin: Talvipeitto, joka pitää huolen siitä, että pysyt lämpimänä myös kylmimpinä kuukausina, kun makuuhuoneessa on tavallista viileämpää.

Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset neuvoja peiton valintaan, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, joko chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse. Me olemme aina valmiita auttamaan sinua!