Tuplapeitot 200x220

Tuplapeitot 200x220
View as Grid List

2 tuotetta

per page
 1. Balance
  Säästä 23%
  Balance - 200x220 cm

  As low as 229,00 € Normaali hinta 299,00 €

  Kuljetusaika 5-12 arkipäivää
 2. Mayan
  Säästä 26%
  Mayan

  As low as 299,00 € Normaali hinta 409,00 €

  Kuljetusaika 5-12 arkipäivää
View as Grid List

2 tuotetta

per page

Tuplapeitot 200x220

Tästä kategoriasta löytyy tuplapeitot, joissa on 20 cm lisäpituutta, ja niistä on tullut yhä suositumpia pohjoismaisissa kodeissa. Täältä löydät tuplapeiton, joka sopii tavallista pidemmille eli yli 180 cm pitkille henkilöille, mutta se on täydellinen myös kaikille, jotka haluavat suuren peiton, jonka alle on ihana kömpiä.

Useimmissa meidän valikoimamme peitoissa, koossa 200x220 cm, on joko myskisorsanuntuvaa tai hanhenuntuvaa. Ne muistuttavat paljon toisiaan kooltaan ja ominaisuuksiltaan. Meiltä löytyy kuitenkin myös sorsanuntuvatäytteisiä tuplapeittoja, jotka ovat hiukan halvempia. Hanhenuntuvassa ja myskisorsanuntuvassa on se hyvä puoli, että se eristää lämmön paremmin kuin sorsanuntuva, ja sen lisäksi ne ovat miellyttävämpiä.

Kaikki meidän peittomme koossa 200x220 cm ovat valmistettu Tanskassa. Peitot on valmistanut joko Ringsted Dun, Temprakon tai meidän oma merkkimme by BN.

Olemme jakaneet peitot kolmeen eri ryhmään:

Viileä: Sopii käytettäväksi kesäisin, kun on tavallista lämpimämpää. Jos sinulla on usein kuuma öisin, voit myös käyttää kesäpeittoa vuoden ympäri.

Lämmin: Peitto, joka sopii käytettäväksi koko vuoden ympäri.

Erittäin lämmin: Talvipeitto, joka pitää huolen siitä, että pysyt lämpimänä myös kylmimpinä kuukausina, kun makuuhuoneessa on tavallista viileämpää.

Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset neuvoja peiton valintaan, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, joko chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse. Me olemme aina valmiita auttamaan sinua!