Tuplapeitot

Tuplapeitot
View as Grid List

2 tuotetta

per page
 1. Balance
  Säästä 23%
  Balance - 200x220 cm

  As low as 229,00 € Normaali hinta 299,00 €

  Kuljetusaika 5-12 arkipäivää
 2. Mayan
  Säästä 26%
  Mayan

  As low as 299,00 € Normaali hinta 409,00 €

  Kuljetusaika 5-12 arkipäivää
View as Grid List

2 tuotetta

per page

Tuplapeitot

Kun etsit sitä oikeaa tuplapeittoa, joka varmasti tulee olemaan paras ystäväsi monien vuosien ajan, Paremmat Unet on paikka, mistä tulet sen löytämään. Olemme koonneet laajan valikoiman peittoja, jotka ovat huippuluokkaa ja siksi voit helposti löytää peiton, joka sopii juuri sinulle. Kaikki meidän peittomme valmistetaan Tanskassa ja ne tulevat Ringsted Dunilta, Temprakonilta tai meidän omalta merkiltämme by BN. Voit siis olla varma, että saat tuotteen, jossa jokainen yksityiskohta on mietitty ja otettu tarkasti huomioon.

Olemme jakaneet peitot kolmeen eri ryhmään, jotta sinun olisi mahdollisimman helppoa löytää sopiva peitto:

Viileä: Sopii käytettäväksi kesäisin, kun on tavallista lämpimämpää. Jos sinulla on usein kuuma öisin, voit myös käyttää kesäpeittoa vuoden ympäri.

Lämmin: Sopii käytettäväksi koko vuoden ympäri.

Erittäin lämmin: Talvipeitto, joka pitää huolen siitä, että pysyt lämpimänä myös kylmimpinä kuukausina, kun makuuhuoneessa on tavallista viileämpää.

Allergiaystävälliset tuplapeitot

Meidän peittomme ovat parasta laatua, joten ne ovat tietenkin myös allergiaystävällisiä. Peiton alla vietetään monia tunteja joka yö, joten on erittäin tärkeää, että peitto sopii sinun kehollesi. Me olemme ottaneet tämän huomioon ja se on suurimpia syitä miksi teemme yhteistyötä juuri Ringsted Dunin ja Temprakonin kanssa, jotka ovat tunnettuja korkeista laatuvaatimuksistaan.

Jos olet epävarma minkä kokoisen peiton haluat, on ehkä hyvä mainita, että tavalliset tuplapeitot ovat kokoa 200x200 cm kun taas tavalliset yhden hengen peitot ovat 140x200 cm. Meiltä löytyy myös peittoja, jotka ovat tavallista pidempiä.