Peitot

View as Grid List

7 tuotetta

per page
  1. Balance
    Säästä 22%
    Balance - 140x200 cm

    As low as 169,00 € Normaali hinta 219,00 €

    Kuljetusaika 16-24 arkipäivää
  2. Balance
    Säästä 21%
    Balance - 140x220 cm

    As low as 179,00 € Normaali hinta 229,00 €

    Kuljetusaika 5-12 arkipäivää
  3. Mayan
    Säästä 24%
    Mayan - 140x200 cm

    As low as 219,00 € Normaali hinta 289,00 €

    Kuljetusaika 5-12 arkipäivää
  4. Balance
    Säästä 23%
    Balance - 200x220 cm

    As low as 229,00 € Normaali hinta 299,00 €

    Kuljetusaika 5-12 arkipäivää
  5. Mayan
    Säästä 25%
    Mayan

    As low as 229,00 € Normaali hinta 309,00 €

    Kuljetusaika 5-12 arkipäivää
  6. Mayan
    Säästä 25%
    Mayan

    As low as 239,00 € Normaali hinta 319,00 €

    Kuljetusaika 5-12 arkipäivää
  7. Mayan
    Säästä 26%
    Mayan

    As low as 299,00 € Normaali hinta 409,00 €

    Kuljetusaika 5-12 arkipäivää
View as Grid List

7 tuotetta

per page

Peitot

Tanskalaista laatua

Hyvä yöuni on enemmän kuin vain hyvä sänky. Kun on kyse hyvästä unen laadusta, peitolla on tärkeä rooli. Oikean peiton valinta tietylle vuodenajalle ja sinun tarpeillesi, vaikuttaa paljon hyviin yöuniin.

Meiltä löydät aina laaja valikoiman hyvälaatuisia luonnontäytteillä täytettyjä peittoja. Meiltä löytyy monia talvi- ja kesäpeittoja sekä koko vuodeksi sopivia peittoja markkinoiden parhaaseen hintaan. Kaikki peittomme valmistaa tanskalaiset Ringsted Dun ja Quilts of Denmark yhtiöt. Peitot valmistetaan hyvien työehtojen alaisuudessa ja tiukin laatuvaatimuksin.

Meidän peittomme ovat jaettu kolmeen ryhmään, jotta voit helposti nähdä mihin vuodenaikaan peitto sopii käytettäväksi. Jos sinulle, esimerkiksi, tulee usein kuuma öisin, voit myös luonnollisesti valita, että nukut kesäpeitolla koko vuoden.

  • Viileä - Kesäpeitto

  • Lämmin - Koko vuodeksi sopiva peitto

  • Erittäin lämmin - Talvipeitto

Sertifioitua laatua

Meidän laadukkaat peittomme täyttävät monien Eurooppalaisten sertifikaattien laatuvaatimukset, mikä takaa sinulle allergiaystävälliset peitot, jotka ovat myös valmistettu kestävissä ja ympäristöystävällisissä olosuhteissa.

OEKO-TEX on takuusi siitä, että peittosi on valmistettu terveellisessä ympäristössä, eikä se sisällä kemikaalijäämiä.

Downafresh on varmistuksesi siitä, että untuvat on käsitelty kunnollisesti, eläinten eettiset oikeudet huomioon ottaen. Lisäksi peitot on valmistettu tiukkojen terveys- ja hygieniavaatimusten mukaan.

NOMITE on takuusi siitä, etteivät pölypunkit pääse peiton päällisen läpi. Peittomme ovat siis myös hyvin allergiaystävällisiä ja mukana luomassa terveellisen nukkumisympäristön.

Ainoastaan luonnontäytteitä

Me myymme ainoastaan luonnontäytteisiä peittoja eli peittoja, joissa täyte on luonnon untuvaa. Luonnontäytteet ovat laadukkaampia kuin tekokuitutäytteet, joita usein löytyy halvemmista peitoista.

Tästä syystä kaikki valikoimamme peitot ovat valmistettu sorsan, hanhen tai myskisorsan untuvasta, jotka ovat sekä eristäviä että hengittäviä, joten sinulle ei tule liian kylmä eikä myöskään liian kuuma.

Peiton lämmittäviä ominaisuuksia ilmaistaan peiton kantokyvyllä, joka kertoo kuinka hyvin peitto pitää lämpöä. Me suosittelemme kantokykyä tasolla 10-11, jos käytät peittoasi vuoden ympäri Suomen olosuhteissa. Meidän peittomme täytteet ovat 80-100% untuvaa. Jos esimerkiksi löydät peiton, jossa on 90% untuvaa, loput 10%  ovat tavallisia höyheniä.

Merkittävä hintaan vaikuttava tekijä on untuvan ja höyhenien määrän suhde. Untuva on paras, mutta myös kallein täyte. Höyhenet ovat selvästi halvempia, mutta eivät ole läheskään yhtä mukavia. Synteettinen kuitu, kuten polyesteri, on edullisin täytevaihtoehto, mikä luonnollisesti vaikuttaa peittosi laatuun.

Mikä koko kannattaa valita?

Uuden peittosi koko on myös tärkeä päätös. Peiton tavallinen pituus on 200 cm ja monille se on sopiva koko. Jos olet  yli 180 cm pitkä, suosittelemme kuitenkin, että valitset vähän pidemmän peiton. Peitolla, joka on 220 cm pitkä, saat myös varpaat peitettyä.

Seuraava valinta koskee peiton leveyttä, jolloin voit valita yhden hengen peiton, joka on 140 cm leveä tai tuplapeiton, joka on joko 200 cm tai 240 cm leveä. Me suosittelemme, että ostat peiton, joka on vähintään 30 cm leveämpi kuin rinnanympäryksesi. Jos käytät, esimerkiksi, vaatekokoa xxl tai suurempaa, kannattaa sinun valita peitto joka on suurempi kuin 140cm.

Jos nukut yksin, niin yhden hengen peitto on sinulla hyvä valinta. Jos taas nukut sängyssä kumppanisi kanssa, voit mieltymystesi mukaan valita kaksi yhden hengen peittoa tai yhden mukavista tuplapeitoistamme.