Nova - Vaaleanharmaa

Toimitusaika 8-15 arkipäivää
Jäykkyys Lue lisää
Jäykkyys Lue lisää
Sijauspatja
Jalat
+
Sängynpääty Lue lisää
+
 • 100 päivän kokeiluaika  Lue lisää

  100 päivän kokeiluaika

  Kun ostat meiltä, sinulla on aina 100 päivän kokeiluaika sängylle. HUOM! Koskee joustinpatjoja, jenkkisänkyjä, moottorisänkyjä, runkosänkyjä ja vuodesohvia!

  Tottuminen uuteen sänkyyn kestää viikkoja. Tästä syystä voit kokeilla sänkyäsi 100 päivän ajan kotonasi normaalisti - ilman paperia tai muovia.

  Jos et nuku hyvin sängyssäsi ennen kokeiluajan loppumista, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Vaihtaa patjan jäykkyyttä ilmaiseksi - jos patjasi on liian pehmeä tai kova, voit vaihtaa patjan maksutta. HUOM! Vuodesohvien jäykkyyttä ei voi vaihtaa.
  2. Palauta sänky ja saat rahasi takaisin.

  Voit lukea lisää 100 päivän kokeiluajasta täällä.

 • 30 päivän avoin kauppa Lue lisää

  30 päivän avoin kauppa

  Asiakkaana sinulla on aina 30 päivän avoin kauppa avaamattomille tuotteille siitä päivästä kun olet vastaanottanut tilauksen. Jotta voit saada maksuttoman palautuksen, tulee tuotteen olla avaamaton ja vahingoittumaton.

  Tuotteet, jotka on valmistettu tilajaan erityisiä toiveita mukaan tai ovat muotoutuneet käyttäjän muotoihin, eivät ole palautettavissa.

 • Ilmainen toimitus Lue lisää

  Ilmainen toimitus

  Tilauksen yhteydessä saat ilmaisen toimituksen.

  Jos asut saaressa johon ei pääse sillalla, maksat kuljetuksesta itse. Suurempien tuotteiden, kuten sänkyjen ja vuodesohvien kohdalla, kuljetusfirma ottaa sinuun yhteyttä kun he ovat saaneet tuotteen meiltä. Saat ilmaisen toimituksen mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen (koskee sänkyjä ja vuodehvia). Pienemmät tuotteet kuten sijauspatjat ja peitot toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

 • Henkilökohtaista neuvonantoa Lue lisää

  Henkilökohtaista neuvonantoa

  Paremmat Unet on ainoastaan nettikauppa, mutta opastamme sinua mielellämme. Olemme valmiita auttamaan jos sinulla on kysymyksiä meille, tuotteistamme tai jostain muusta.

  Ota yhteyttä

  Puhelinnumeromme on 0248091233 ja voit olla yhteydessä meihin joka päivä klo 9-24. Suomenkielinen asiakaspalvelu on auki arkipäivisin klo 9-17. Iltaisin klo 17-24 ja viikonloppuisin klo 10-24 on mahdollista saada asiakaspalvelua englanniksi.

  Jos mieluummin käytät sähköpostia, voit käyttää tätä yhteydenottolomaketta tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@paremmatunet.fi

  Voit olla meihin yhteydessä myös chatissa. Löydät sen tämän sivun alalaidasta.

Nova: Rakkautta ensi silmäyksellä

Nova: Rakkautta ensi silmäyksellä

Nova on tiesi huolettomiin öihin. Se ottaa sinut välittömästi hellään huomaansa ja aamulla huomaat, miten paljon paremmin voit hyvin nukutun yön jälkeen. Nova on takuusi hyvästä sängystä, mutta myös hyvin nukutuista öistä ja paremmista päivistä. Emme ole jättäneet mitään sattuman varaan tässä luksusmallissamme: sänky on ÖKO-TEX® 100 -sertifioitu ja lisäksi sijauspatjalla on Joutsenmerkki – sillä jokaisella pitää olla mahdollisuus terveelliseen ja turvalliseen sänkyyn.

Sijauspatja, joka asettaa uudet standardit

Sijauspatja, joka asettaa uudet standardit

Novan kanssa saat yhden parhaimmista sijauspatjoistamme. Patjalla on Joutsenmerkki, ja siinä on Pulse-lateksiydin. Pulse viittaa lateksipatjan SonoCore-valmistusmenetelmään, joka tekee lateksista erityisen hengittävän ja kestävän. Menetelmä antaa lateksille rakenteen, joka ei ole saavutettavissa muilla valmistustavoilla. Sijauspatjassa on Rönd-päällinen, jolla on luonnollinen, antibakteerinen käsittely, joka on tehokas ei-toivottuja bakteereja vastaan, mutta hellä iholle. Novan sijauspatja nostaa unesi aivan uudelle tasolle.
Sinut huomioiva joustinpatja

Sinut huomioiva joustinpatja

Hyvä uni on kaikkien suunnittelupäätöstemme takana, ja siksi olemmekin valinneet Novaan tavallista paremman joustinpatjan. Normaalit joustinpatjat sisältävät vain yhden jousikerroksen, mutta Novassa on pocket-jouset kahdessa kerroksessa, mikä takaa erinomaisen tuen kehollesi. Jousia ympäröi hengittävä ja joustava lateksikerros. Tämä täyte sopii erityisen hyvin moottorisängyyn, jonka asentoa muutetaan usein. Patjan jouset on lisäksi jaettu 7 bedre™ -mukavuusvyöhykkeisiin, jotka tukevat sinua oikealla tavalla, joka yö.
Maailmanluokan moottori

Maailmanluokan moottori

Moottorisängyn laatu on pitkälti sen säätömekanismin varassa, ja siksi teemmekin yhteistyötä markkinoiden johtavan moottorivalmistajan kanssa. Tanskalainen Linak on tunnettu hiljaisista ja laadukkaista moottoreistaan. Säätömekanismin ympärillä on myös 8 senttimetriä korkea, ruotsalaisesta massiivimännystä valmistettu puukehys, joka korostaa sängyn erinomaista laatua.
Joutsenmerkki - sinun terveydellesi

Joutsenmerkki - sinun terveydellesi

Paremmat Unet on sinun takuusi hyvästä sängystä. Tähän sänkyyn olemme valinneet Joutsenmerkityn sijauspatjan. Hyvä ja terveellinen uni vaikuttaa jokaiseen päivääsi, siksi Joutsenmerkillä on väliä – sinulle ja luonnolle.

Usein kysytyt kysymykset Novaan liittyen

Onko sinulla kysymyksiä? Olemme koonneet vastauksemme usein kysyttyihin kysymyksiin Nova-sänkyyn liittyen. Jos sinulla on muita kysymyksiä, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. On turvallista ostaa Paremmat Unet -sänkykaupasta.

 • Moottorin painorajoitus on 130 kg.

 • 160cm ja sitä leveämpiin sänkyihin kuuluu 2 kaukosäädintä. 140cm ja sitä kapeampiin sänkyihin kuuluu yksi kaukosäädin.

 • Molemmissa kerroksissa jousia on 220 per m2. Mukavuusvyöhykejaottelu on vain ylemmässä jousikerroksessa.

 • Sängyn moottori on Linak TD4 Standard.

Meidän englanninkielinen asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin klo 10:00-00:00 ja viikonloppuisin klo 10:00-00:00.

asiakaspalvelu@paremmatunet.fi 0248091233
100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

Teemme sängyn ostamisen netistä turvalliseksi. Kun ostat sängyn meiltä, voit kokeilla sitä 100 päivän ajan. Toisin sanoen, sinun makuuhuoneesi on meidän showroom. Jos et nuku hyvin, voit vaihtaa jäykkyyttä ilmaiseksi tai palauttaa sängyn ja saat rahasi takaisin.

Yksityiskohdat tuotteesta Nova

 • Koko
  Koko 180x210 cm.
 • Korkeus
  Korkeus Yhteensä: 61 cm.
Liukueste Liukuesteellä
Jalkojen kiinnikkeet Esiasennettu
Säädettävyys Ylä- ja jalkopää
Kaukosäädin HB10 Langaton
Korkeus 61 cm (10 cm jalat 26 cm pohja, 18 cm patja, 7 cm sijauspatja)
Jousityyppi Pocket
Mukavuusvyöhykkeet 7 bedre™ -vyöhykkeet
Joustinpatjan pehmuste 25 mm Lateksi
Kehys 8cm Puukehys
Takuu 25 vuoden takuu kehikolle ja jousille
Moottorin takuu 5 vuoden takuu
Toimitusaika 8-15 arkipäivää
Kollien määrä 8 kpl
Malli Moottorisängyt 180x210
Moottori Linak TD4 std.

Onko moottorisänky oikea valinta sinulle?

Moottorisänkymme takaavat tiesi parempiin uniin ja pirteisiin aamuihin. Saat hyväksi todettua mukavuutta ja mahdollisuuden säätää sänkyäsi haluamallasi tavalla.

Maailmanluokan moottori

Maailmanluokan moottori

Moottorin on kehittänyt markkinoiden johtava valmistaja.

Oikeanlainen mukavuus

Oikeanlainen mukavuus

Useat säätövaihtoehdot, pocket-jouset ja mukavuusvyöhykkeet antavat yksilöllistä tukea joka yö.

ÖKO-TEX® 100 -standardi

ÖKO-TEX® 100 -standardi

Sängylla on ÖKO-TEX® 100 -merkintä eikä se täten sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja.

Näin toimitus tapahtuu

Tilaus vastaanotettu
1

Tilaus vastaanotettu

Tuote pakataan varastollamme Tanskassa, jonka jälkeen se lähetetään Suomeen. Saat ilmaisen toimituksen kaikille tuotteillemme. Tuote toimitetaan mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen. HUOM! Pienemmät tuotteet, kuten sijauspatjat ja peitot, toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

Kuljetusyhtiöllä
2

Kuljetusyhtiöllä

Heti kun tuote on paikallisen kuljetusyhtiön varastossa, ottavat he sinuun yhteyttä sopiakseen toimituspäivän ja arvioidun kellonajan.

Sovi toimitus
3

Sovi toimitus

Toimituspäivänä kuljettaja soittaa n. tuntia ennen toimitusta. Tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen.

 • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
 • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
 • Levering til hoveddørIlmainen toimitus