Nova Mayan - Musta

Toimitusaika 8-15 arkipäivää
Jäykkyys Lue lisää
Jäykkyys Lue lisää
Sijauspatja
+
Jalat
+
Sängynpääty Lue lisää
+
 • 100 päivän kokeiluaika  Lue lisää

  100 päivän kokeiluaika

  Kun ostat meiltä, sinulla on aina 100 päivän kokeiluaika sängylle. HUOM! Koskee joustinpatjoja, jenkkisänkyjä, moottorisänkyjä, runkosänkyjä ja vuodesohvia!

  Tottuminen uuteen sänkyyn kestää viikkoja. Tästä syystä voit kokeilla sänkyäsi 100 päivän ajan kotonasi normaalisti - ilman paperia tai muovia.

  Jos et nuku hyvin sängyssäsi ennen kokeiluajan loppumista, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Vaihtaa patjan jäykkyyttä ilmaiseksi - jos patjasi on liian pehmeä tai kova, voit vaihtaa patjan maksutta. HUOM! Vuodesohvien jäykkyyttä ei voi vaihtaa.
  2. Palauta sänky ja saat rahasi takaisin.

  Voit lukea lisää 100 päivän kokeiluajasta täällä.

 • 30 päivän avoin kauppa Lue lisää

  30 päivän avoin kauppa

  Asiakkaana sinulla on aina 30 päivän avoin kauppa avaamattomille tuotteille siitä päivästä kun olet vastaanottanut tilauksen. Jotta voit saada maksuttoman palautuksen, tulee tuotteen olla avaamaton ja vahingoittumaton.

  Tuotteet, jotka on valmistettu tilajaan erityisiä toiveita mukaan tai ovat muotoutuneet käyttäjän muotoihin, eivät ole palautettavissa.

 • Ilmainen toimitus Lue lisää

  Ilmainen toimitus

  Tilauksen yhteydessä saat ilmaisen toimituksen.

  Jos asut saaressa johon ei pääse sillalla, maksat kuljetuksesta itse. Suurempien tuotteiden, kuten sänkyjen ja vuodesohvien kohdalla, kuljetusfirma ottaa sinuun yhteyttä kun he ovat saaneet tuotteen meiltä. Saat ilmaisen toimituksen mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen (koskee sänkyjä ja vuodehvia). Pienemmät tuotteet kuten sijauspatjat ja peitot toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

 • Henkilökohtaista neuvonantoa Lue lisää

  Henkilökohtaista neuvonantoa

  Paremmat Unet on ainoastaan nettikauppa, mutta opastamme sinua mielellämme. Olemme valmiita auttamaan jos sinulla on kysymyksiä meille, tuotteistamme tai jostain muusta.

  Ota yhteyttä

  Puhelinnumeromme on 0248091233 ja voit olla yhteydessä meihin joka päivä klo 9-24. Suomenkielinen asiakaspalvelu on auki arkipäivisin klo 9-17. Iltaisin klo 17-24 ja viikonloppuisin klo 10-24 on mahdollista saada asiakaspalvelua englanniksi.

  Jos mieluummin käytät sähköpostia, voit käyttää tätä yhteydenottolomaketta tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@paremmatunet.fi

  Voit olla meihin yhteydessä myös chatissa. Löydät sen tämän sivun alalaidasta.

Nova Mayan: Hyväksi hyvinvoinnillesi

Nova Mayan: Hyväksi hyvinvoinnillesi

Kun olet saanut todellisen laatusängyn kotiisi, alat jopa ihmetellä, mikset hankkinut sellaista jo joskus aiemmin. Hyvä sänky luo perustan hyvälle unelle — ja hyvä uni luo perustan hyvinvoinnille. Nova Mayan makuuhuoneessasi olet nopeasti matkalla maailmanluokan uneen. Nova Mayanissa on luonnollinen ja allergiaystävällinen sijauspatja, kehittämiimme 7 bedre™ -mukavuusvyöhykkeisiin jaettu joustinpatja ja hiljainen mutta tehokas moottori. Lyhyesti sanottuna Nova Mayan on paras päätös, jonka voit tehdä.

Terveellinen ja antibakteerinen sijauspatja

Terveellinen ja antibakteerinen sijauspatja

Nova Mayan -sängyssä on yksi parhaista sijauspatjoistamme, joka tekee matkasta unten maille entistä miellyttävämpää ja helpompaa. Sijauspatja on paitsi kestävästi valmistettu se on myös tehty luonnollisista ja allergiaystävällisistä materiaaleista. Sen ydin on tehty luonnonlateksista, joka on uutettu Hevea Brasiliensis -puusta. Lateksilla on uskomaton joustavuus ja se antaa kehollesi optimaalista ja ergonomisesti oikeanlaista tukea. Sijauspatjassa on upea Rönd-päällinen, joka on antibakteerisesti käsitelty ja pitää ei-toivotut pölypunkit poissa kankaan kuiduista.
Mukava ja tukeva joustinpatja

Mukava ja tukeva joustinpatja

Joustinpatja vaikuttaa suuresti siihen, millaista mukavuutta ja tukea koet, kun nukut moottorisängyssä. Nova Mayanissa on erinomainen joustinpatja, joka täyttää kaikki vaatimukset hyvästä mukavuudesta. Joustinpatja on jaettu ainutlaatuisiin 7 bedre™ -mukavuusvyöhykkeisiin, jotka varmistavat ergonomisesti oikeanlaisen tuen koko kehollesi. Esimerkiksi selän alueen tarvitseman jousituksen välillä on suuri ero, toisin kuin olkapään alueella. Patjan jousia ympäröi 25 mm paksu lateksipehmustus, joka antaa patjalle ylimääräisen ripauksen mukavuutta. Nova Mayan -joustinpatja ottaa huomioon koko kehon, ja herätessäsi tunnet olosi hyväksi ja levänneeksi.
Kestävä ja hiljainen moottori

Kestävä ja hiljainen moottori

Nova Mayan -sängyn moottori on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen moottorivalmistaja Linakin kanssa. Linak on moottorimekaniikan edelläkävijä, ja samoin kuin me tiedämme kaiken sängyistä, Linak tietää moottoreista. Mielestämme on järkevää työskennellä mekaniikan asiantuntijoiden kanssa moottorisänkyjen kehittämisessä parhaan sängyn varmistamiseksi. Nova Mayanissa on yksi markkinoiden parhaista moottoreista, joka on paitsi kestävä myös hiljainen. Et varmastikaan halua, että koko talo herää, kun säädät sänkysi asentoa hieman.
Joutsenmerkki - sinun terveydellesi

Joutsenmerkki - sinun terveydellesi

Paremmat Unet on sinun takuusi hyvästä sängystä. Tässä sängyssä Joutsenmerkki on myönnetty sijauspatjalle sekä pehmusteelle, joka ympäröi joustinpatjan jousia. Hyvä ja terveellinen uni vaikuttaa jokaiseen päivääsi, siksi Joutsenmerkillä on väliä – sinulle ja luonnolle.

Usein kysytyt kysymykset Nova Mayaniin liittyen

Onko sinulla kysymyksiä? Olemme koonneet vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin Haven Mayan -sänkyyn liittyen. Jos sinulla on muita kysymyksiä, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. On turvallista ostaa Paremmat Unet -sänkykaupasta.

 • Moottorin painorajoitus on 130 kg.

 • 160cm ja sitä leveämpiin sänkyihin kuuluu 2 kaukosäädintä. 140cm ja sitä kapeampiin sänkyihin kuuluu yksi kaukosäädin.

 • Molemmissa kerroksissa jousia on 220 per m2. Mukavuusvyöhykejaottelu on vain ylemmässä jousikerroksessa.

 • Sängyn moottori on Linak TD4 Standard.

Suomenkielinen asiakaspalvelumme on auki arkipäivisin klo 9:30-17:30.

asiakaspalvelu@paremmatunet.fi 0248091233
100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

Teemme sängyn ostamisen netistä turvalliseksi. Kun ostat sängyn meiltä, voit kokeilla sitä 100 päivän ajan. Toisin sanoen, sinun makuuhuoneesi on meidän showroom. Jos et nuku hyvin, voit vaihtaa jäykkyyttä ilmaiseksi tai palauttaa sängyn ja saat rahasi takaisin.

Yksityiskohdat tuotteesta Nova Mayan

 • Koko
  Koko 180x200 cm.
 • Korkeus
  Korkeus Yhteensä: 61 cm.
Liukueste Liukuesteellä
Jalkojen kiinnikkeet Esiasennettu
Säädettävyys Ylä- ja jalkopää
Kaukosäädin HB10 Langaton
Korkeus 61 cm (10 cm jalat 26 cm pohja, 18 cm patja, 7 cm sijauspatja)
Jousityyppi Pocket
Mukavuusvyöhykkeet 7 bedre™ -vyöhykkeet
Joustinpatjan pehmuste 25 mm Lateksi
Kehys 8cm Puukehys
Takuu 25 vuoden takuu kehikolle ja jousille
Moottorin takuu 5 vuoden takuu
Toimitusaika 8-15 arkipäivää
Kollien määrä 4 kpl
Malli Moottorisängyt 180x200
Moottori Linak TD4 std.

Onko moottorisänky oikea valinta sinulle?

Meidän moottorisänkymme ovat tie upeisiin uniin ja levättyihin aamuihin. Saat hyväksi todettua mukavuutta ja mahdollisuuden asettua sänkyyn miten toivot.

Maailmanluokan moottori

Maailmanluokan moottori

Moottorin on kehittänyt markkinoiden johtava valmistaja.

Oikeanlainen mukavuus

Oikeanlainen mukavuus

Useat asentovaihtoehdot, pocket-jouset ja mukavuusvyöhykkeet mahdollistavat yksilöllisen tuen.

ÖKO-TEX® 100 -standardi

ÖKO-TEX® 100 -standardi

Sängylla on ÖKO-TEX® 100 -merkintä eikä se täten sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja.

Näin toimitus tapahtuu

Tilaus vastaanotettu
1

Tilaus vastaanotettu

Tuote pakataan varastollamme Tanskassa, jonka jälkeen se lähetetään Suomeen. Saat ilmaisen toimituksen kaikille tuotteillemme. Tuote toimitetaan mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen. HUOM! Pienemmät tuotteet, kuten sijauspatjat ja peitot, toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

Kuljetusyhtiöllä
2

Kuljetusyhtiöllä

Heti kun tuote on paikallisen kuljetusyhtiön varastossa, ottavat he sinuun yhteyttä sopiakseen toimituspäivän ja arvioidun kellonajan.

Sovi toimitus
3

Sovi toimitus

Toimituspäivänä kuljettaja soittaa n. tuntia ennen toimitusta. Tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen.

 • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
 • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
 • Levering til hoveddørIlmainen toimitus