Mittatilauspatjat

7 tuotetta

 1. Comfort Memory K40
  Comfort Memory K40
  480,00 €
  Toimitusaika 28-40 arkipäivää
 2. Comfort Latex K30
  Comfort Latex K30
  480,00 €
  Toimitusaika 40-50 arkipäivää
 3. Dreams Latex K50
  Dreams Latex K50
  540,00 €
  Toimitusaika 40-50 arkipäivää
 4. Springcomfort - Mittatilaus
  Springcomfort - Mittatilaus
  660,00 €
  Toimitusaika 40-50 arkipäivää
 5. Comfort - Mittatilaus
  Comfort - Mittatilaus
  810,00 €
  Toimitusaika 24-36 arkipäivää
 6. Springdreams - Mittatilaus
  Springdreams - Mittatilaus
  830,00 €
  Toimitusaika 40-50 arkipäivää
 7. Boxdreams - Mittatilauspatja
  Boxdreams - Mittatilauspatja
  1 130,00 €
  Toimitusaika 24-36 arkipäivää

7 tuotetta

Mittatilauspatjat

Saat patjojamme myös yksilöllisillä mitoilla. Prosessi on helppo: valitset haluamasi tuotteen, pituuden ja leveyden - ja tämän jälkeen saat hinnan - näin olet valmis tilaamaan tuotteen.  

Mittatilausrunkopatja

Jos tarvitset mittojen mukaan tehdyn runkopatjan, Paremmat Unet on oikea paikka. Voit helposti laskea hinnan haluamasi mittojen mukaan tehdylle runkopatjalle. Tiedämme, että hyvä runkopatjasänky voi tehdä ihmeitä yöunellesi ja siksi hyvän runkopatjan tulisi olla helposti saatavissa, riippumatta siitä missä nukut.

Runkopatja on käytännöllisin sänkymme. Toimitamme runkopatjan kotiisi ja sen jälkeen sinun tarvitsee vain kiinnittää mukana tulevat jalat runkopatjan puukehikkoon. Sen jälkeen sinulla on valmis sänky, jota voi alkaa käyttämään välittömästi. Hyvä runkopatjasänky takaa hyvän unen, siksi suosittelemme tätä lämpimästi. Erityisesti nyt, kun voit saada runkopatjan juuri toivomassasi koossa. Sinun tarvitsee vain valita toivomasi koko ja saat hinnan näkyviin samantien.

Mittatilausrunkopatjoissamme on pocket-jousia. Monet tavalliset sängyt eivät ota huomioon makuuasentoasi ja henkilökohtaisia tarpeitasi, minkä vuoksi voi kehosi altistua tarpeettomalle paineelle. Huomaat sen, kun heräät yöllä etsimään parempaa asentoa sängyssä. Runkopatjojemme pocket-jouset sopeutuvat painosi ja yksilöllisten tarpeidesi mukaan, ja siten minimoivat sen ärsytyksen, jonka voit tuntea öisin. Tämän seurauksena saat syvemmän, rauhallisemman ja paremman yöunen. Runkopatjasänkyjen mittatilauskategoriasta löydät suositut runkopatjamme; Comfort ja Dreams -mallit. Molemmat runkopatjat ovat erittäin mukavia ja niissä on tuplajousitus, seitsemän mukavuusaluetta ja ylellinen kirjekuoriommel.

Jos sinulla on kysymyksiä mittatilausrunkopatjoista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Voit tehdä sen chatissa tällä sivulla, puhelimitse tai sähköpostitse.

Mittatilausjoustinpatja

Koskaan ei ole ollut helpompaa tilata mittojen mukaan tehty joustinpatja!

Jos tarvitset joustinpatjan, joka ei ole standardikokoinen, olet tullut oikeaan paikkaan. Hyvä joustinpatja tekee ihmeitä yöunellesi, ja sen pitäisi meidän mielestämme olla helposti kaikkien saatavilla. Sinun tarvitsee vain valita toivomasi mitat, minkä jälkeen saat heti hinnan näkyviin.

Mittatilausjoustinpatjamme on varustettu pocket-jousilla. Pocket-jousi on jousi, jonka kantokyky vaikuttaa kehoosi ja makuuasentoosi siten, että lannealue, selkäsi, hartiasi ja niskasi altistuvat vähimmälle mahdolliselle paineelle. Hyvällä joustinpatjalla saat rauhallisemman, syvemmän ja paremman yöunen. Meidän joustinpatjamme tunnetaan niiden joustavuudesta, mikä antaa sinulle mahdollisuuden käyttää patjaa monissa eri sängyissä.

Tavoitteemme on tarjota parasta asiakaspalvelua, joten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä mittatilausjoustinpatjoistamme. Mittatilauskategoriasta löydät parhaimmat joustinpatjamme; Comfort ja Dreams -mallit. Joustinpatjat on varustettu mukavilla jousilla ja ensiluokkaisella täytteellä, jotka yhdessä tekevät yöunestasi huomattavasti parempaa. Erinomaisen mukavuuden lisäksi saat nykyaikaisen muotoilun, sillä Comfort- ja Dreams -joustinpatjoissamme on kirjekuoriommel, mikä antaa eksklusiivisen ulkonäön. Kirjekuoriommel tekee sen, että patjan keskellä on pehmeämpää kangasta ja reunoissa vahvempaa kangasta, mikä tekee joustinpatjasta huomattavasti kestävämmän.

Jos sinulla on kysymyksiä joustinpatjoistamme, ota meihin yhteyttä. Voit tehdä sen chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse.

Mittatilausjoustinpatjan toimitusaika on 32-42 arkipäivää.

Mittatilaussijauspatja

Jos tarvitset uuden sijauspatjan esimerkiksi kesämökille, veneeseen tai asuntovaunuun, olet tullut oikeaan paikkaan. Saat helposti mittatilaussijauspatjan hinnan laskettua. Tiedämme, että hyvä sijauspatja tekee ihmeitä yöunelle ja siksi hyvä sijauspatja tulisi olla helposti saatavissa riippumatta siitä, missä nukut.

Hyvä sijauspatja on tärkeä ainesosa hyvälle yöunelle. Jos sinulla on sijauspatja sängyssäsi, tulee se pidentämään sängyn elinikää huomattavasti. Sijauspatja kuluu käytössä sängyn sijasta, ja sängyn jouset altistuvat vähemmälle paineelle, kuin jos makaisit suoraan joustinpatjalla. Sijauspatja tulee näin antamaan sinulle paremman mukavuuden ja nukkumisympäristön.

Jos nukut runkopatjalla tai joustinpatjalla, ei voi välttyä siltä, että ajan myötä patjaan tulee kosteutta ja ihosoluja. Sijauspatjan patjansuojuksen voi helposti pestä, ja jos sijauspatjassasi on lateksinen ydin, voi senkin pestä. Valitsemalla sijauspatjan voi saada puhtaamman sängyn ja raikkaamman nukkumisympäristön. Haluamme hyvän unen kaikkien saataville, ja siksi voit saada sijauspatjan juuri siinä koossa, joka sopii sinun tilanteeseesi.

Memoryfoam vai lateksi?

Mittatilauskategoriasta löydät monia parhaimpia sijauspatjojamme. Myymme sekä mittojen mukaan tilattavia memoryfoam että lateksisia sijauspatjoja. Molemmat patjat tukevat erinomaisesti ja ovat mukavia, mutta ne ovat kuitenkin hyvin erilaisia. Mikä patja on sinulle paras, riippuu suurimmaksi osaksi omista mieltymyksistäsi.

Sijauspatja, jonka ydin on memoryfoamia, käyttää ruumiinlämpöäsi muotoutumiseen. Ne kohdat, joihin paino keskittyy, muuttuvat lämpimiksi, jolloin patja antaa periksi ja keventää kehosi kohdistuvaa painetta. Se tarkoittaa, että niskaasi, hartioitasi, lannealuetta ja selkääsi kevennetään yön aikana. Se antaa sinulle rauhallisemman yöunen. Memoryfoam pitää kehosi tuottamaa lämpöä sisällään koko yön, mikä tarkoittaa valitettavasti sitä, että patjalla on taipumus tulla aika lämpimäksi. Jos sinulla on usein hyvin kuuma öisin, suosittelemme, että valitset jonkun lateksisista sijauspatjoistamme.

Lateksisen sijauspatjan etuna on erityisesti se, että nämä patjat sopivat kaikille painoluokille. 

Lateksi on elastinen materiaali, joka sopeutuu makuuasentosi ja painosi mukaan. Se on lisäksi hyvin hengittävä materiaali, mikä pitää sänkysi puhtaana ja raikkaana monien vuosien ajan. Jos sinulla on kysymyksiä mittatilaussijauspatjoistamme, olet enemmän kuin tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Voit tehdä sen chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse. Me autamme sinua mielellämme.

Paremmat Unet tarjoaa aina

tuotteita, jotka on kehitetty parempiin uniin ja valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka sopivat kaikille kehoille. Meille Paremmat Unet ei ole pelkästään nimi, vaan myös lupaus asiakkaillemme.

 • 100 päivän kokeiluaika

  Kokeile sänkyä kotona 100 päivän ajan. Jos et rakasta sänkyäsi, saat rahat takaisin*. Ei sen vaikeampaa. *Lue lisää täältä.

 • Suunniteltu Tanskassa

  Kaikki sänkymme on kehittänyt suunnittelutiimimme Tanskassa. Tuotantoa on tarkkaan valituissa tehtaissa Tanskassa ja Belgiassa.

 • Nuku hyvin ja vihreästi

  Kestävä kehitys ja luonnolliset materiaalit ovat meille tärkeitä. Siksi sänkymme ovat hyviä – sekä sinulle että luonnolle.

 • Ilmainen patjan jäykkyyden vaihto

  Voit vaihtaa patjan jäykkyyttä 100 päivän ajan vastaanottamisesta.

 • Mahtava asiakaspalvelu

  Kysymyksiä tai mietteitä? Hankaluuksia valita tuote? Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua joka arkipäivä.

 • Ilmainen toimitus

  Toimitamme ilmaiseksi kotiosoitteeseesi. Lue lisää ilmaisesta toimituksesta täältä.

 • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
 • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
 • Levering til hoveddørIlmainen toimitus