Mittatilauspatjat

View as Grid List

7 tuotetta

per page
View as Grid List

7 tuotetta

per page

Mittatilauspatjat

Voit saada patjojamme henkilökohtaisilla mitoilla. Prosessi on helppo, valitset haluamasi tuotteen, pituuden ja leveyden ja tämän jälkeen saat hinnan- näin olet valmis tilata tuotteen.  

Mittatilausrunkopatja

Jos tarvitset mittojen mukaan tehdyn runkopatjan, Paremmat Unet on oikea paikka. Meillä voit helposti laskea hinnan sinun mittojesi mukaan tehdylle runkopatjalle. Me olemme tehneet helppoa ja nopeaa saada mittojen mukaan tehty runkopatja. Me tiedämme, että hyvä runkopatjasänky voi tehdä ihmeitä sinun yöunellesi ja siksi hyvä runkopatja tulisi olla helposti saatavissa, riippumatta siitä missä sinä nukut.

Runkopatja on meidän käytännöllisin sänkymme. Toimitamme runkopatjan kotiisi ja sen jälkeen sinun tarvitsee vain kiinnittää mukana tulevat jalat runkopatjan puukehikkoon. Sen jälkeen sinulla on valmis sänky, jota voi välittömästi alkaa käyttämään. Hyvä runkopatjasänky on helpoin keino saada hyvä uni, tätä suosittelemme lämpimästi. Erityisesti nyt, kun voit saada runkopatjan juuri sinun toivomassasi koossa. Sinun tarvitsee vain valita toivomasi koko ja sen jälkeen me laskemme hinnan välittömästi.

Meidän mittatilausrunkopatjoissamme on pocket-jousia. Monet tavalliset sängyt eivät ota huomioon sinun makuuasentoasi ja sinun henkilökohtaisia tarpeitasi, siksi kehosi altistuu tarpeettomalle paineelle. Huomaat tämän, kun heräät yöllä etsimään parempaa asentoa sängyssä. Runkopatjojemme pocket-jouset sopeutuvat sinun painosi ja yksilöllisten tarpeidesi mukaan, ja siten ne minimoivat sen ärsytyksen, jonka voit tuntea öisin. Tämän seurauksena saat syvemmän, rauhallisemman ja paremman yöunen. Runkopatjasänkyjen mittatilauskategoriasta löydät suositut runkopatjamme Comfort ja Dreams. Molemmat runkopatjat ovat erittäin mukavia ja niissä on tuplajousitus, seitsemän mukavuusaluetta ja ylellinen kirjekuoriommel.

Jos sinulla on kysymyksiä meidän mittatilaus-runkopatjoista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Voit tehdä sen chatissa tällä sivulla, puhelimitse tai sähköpostitse.

Mittatilausjoustinpatja

Koskaan ei ole ollut helpompaa tilata mittojen mukaan tehty joustinpatja!

Tiedämme, että usein on tarvetta erikoismittojen mukaan tehdyille sängyille. Jos tarvitset joustinpatjan, joka ei ole standardikokoinen, olet tullut oikeaan paikkaan. Hyvä joustinpatja tekee ihmeitä sinun yöunellesi, ja sen pitäisi meidän mielestämme olla helposti kaikkien saatavilla. Jos aiot käyttää mittatilaus joustinpatjaa kesämökillä, asunnossa tai kotona, voit saada sen täältä. Sinun tarvitsee vain valita toivomasi mitat, minkä jälkeen saat heti hinnan. Sinun ei tarvitse odottaa ja niin sen kuuluukin olla meidän mielestämme.

Meidän mittatilaus joustinpatjamme ovat kaikki varustettu pocket-jousilla. Pocket-jousi on jousi, jonka kantokyky vaikuttaa sinun kehoosi ja makuuasentoosi siten, että lanneselkäsi, hartiasi ja niskasi altistuu vähimmälle mahdolliselle paineelle. Tämä tarkoittaa, että hyvällä joustinpatjalla saat rauhallisemman, syvemmän ja paremman yöunen. Meidän joustinpatjamme tunnetaan niiden joustavuudesta, mikä antaa sinulle mahdollisuuden käyttää patjaa monissa eri sängyissä. Erityisesti nyt, kun joustinpatjan voi saada mittojen mukaan tehtynä.

Perustavanlaatuinen tavoitteemme on tarjota maan parasta asiakaspalvelua, joten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä meidän mittatilaus joustinpatjoistamme. Mittatilaus kategoriasta löydät meidän parhaimmat joustinpatjamme; Comfort ja Dreams. Joustinpatjat on varustettu mukavilla jousilla ja ensiluokkaisella täytteellä, jotka yhdessä tekevät yöunestasi huomattavasti parempaa. Erinomaisen mukavuuden lisäksi saat nykyaikaisen muotoilun, sillä meidän Comfort- ja Dreams-joustinpatjoissamme on kirjekuoriommel, mikä antaa eksklusiivisen ulkonäön. Kirjekuoriommel tekee sen, että patjan keskellä on pehmeämpää kangasta ja reunoissa vahvempaa kangasta, mikä tekee joustinpatjasta huomattavasti kestävämmän.

Jos sinulla on kysymyksiä meidän joustinpatjoistamme, ota meihin ihmeessä yhteyttä. Voit tehdä sen chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse.

Mittatilaus joustinpatjan toimitusaika on 32-42 arkipäivää

Mittatilaussijauspatja

Jos tarvitset uuden sijauspatjan esimerkiksi kesämökille, veneeseen tai asuntovaunuun, olet tullut oikeaan paikkaan. Saat helposti mittatilaussijauspatjan hinnan laskettua. Me olemme nimittäin tehneet siitä helppoa ja nopeaa tilata mittatilaus patjoja. Me tiedämme, että hyvä sijauspatja tekee ihmeitä sinun yöunelle ja siksi hyvä sijauspatja tulisi olla helposti saatavissa riippumatta siitä, missä nukut.

Hyvä sijauspatja on tärkeä ainesosa hyvälle yöunelle. Jos sinulla on sijauspatja ylimpänä sängyssäsi, tulee se pidentämään sängyn elinikää huomattavasti. Sijauspatja kuluu käytössä sängyn sijasta, ja sängyn jouset altistuvat vähemmälle paineelle, kuin jos makaisit suoraan patjalla. Sijauspatja tulee näin antamaan sinulle paremman mukavuuden ja nukkumisympäristön.

Jos nukut runkopatjalla tai joustinpatjalla, ei voi välttyä siltä, että ajan myötä patjaan tulee kosteutta ja ihosoluja. Sijauspatjan patjansuojuksen voi helposti pestä, ja jos sijauspatjassasi on lateksinen ydin, voi senkin pestä. Se tarkoittaa, että valitsemalla sijauspatjan voi saada puhtaamman sängyn ja raikkaamman nukkumisympäristön. Paremmat Unet haluamme hyvän unen kaikkien saataville, ja siksi sinä voit saada sijauspatjan juuri siinä koossa, joka sopii sinun tilanteesi.

Memory Foam vai Lateksi?

Mittatilaus kategoriasta löydät monia meidän parhaimpia sijauspatjojamme. Me myymme sekä mittojen mukaan tilattavia Memory Foam- että Lateksi-sijauspatjoja, jotta sinulla on laaja valikoima mistä valita. Molemmat patjat tukevat erinomaisesti ja ovat mukavia, mutta ne ovat kuitenkin hyvin erilaisia. Mikä patja on sinulle paras, riippuu suurimmaksi osaksi sinun omista mieltymyksistä.

Sijauspatja, jonka ydin on Memory Foamia, käyttää sinun ruumiinlämpöä muotoutumiseen. Ne kohdat, joihin paino keskittyy, muuttuvat lämpimiksi, jolloin patja antaa periksi ja keventää kehosi kohdistuvaa painetta. Se tarkoittaa, että sinun niskaasi, hartioitasi ja lanneselkääsi kevennetään yön aikana. Se antaa sinulle rauhallisemman yöunen. Memory Foam pitää sinun lämpöäsi sisällään koko yön, mikä tarkoittaa valitettavasti sitä, että patjalla on taipumus tulla aika lämpimäksi. Jos sinulla on usein hyvin kuuma öisin, suosittelemme, että valitset jonkun meidän lateksisista sijauspatjoistamme.

Latex-sijauspatjan etuna on erityisesti se, että nämä patjat sopivat kaikille painoluokille. 

Ihmisille, jotka painavat 90 kg löytyy yksi jäykkyys-aste ja toinen jäykkyys-aste löytyy 75 kiloisille henkilöille. Lateksi on elastinen materiaali, joka sopeutuu sinun makuuasentosi ja painosi mukaan. Se on lisäksi hyvin hengittävä materiaali, mikä pitää sänkysi puhtaana ja raikkaana monien vuosien ajan. Jos sinulla on kysymyksiä meidän mittatilaus sijauspatjoistamme, olet enemmän kuin tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Voit tehdä sen chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse. Me autamme sinua mielellämme.

Paremmat Unet tarjoaa aina

tuotteita, jotka on kehitetty parempiin uniin ja valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka sopivat kaikille kehoille. Meille Paremmat Unet ei ole pelkästään nimi, vaan myös lupaus asiakkaillemme.

 • 100 päivän kokeiluaika

  Kokeile sänkyä kotona 100 päivän ajan. Jos et rakasta sänkyäsi, saat rahat takaisin*. Ei sen vaikeampaa. *Lue lisää täältä.

 • Suunniteltu Tanskassa

  Kaikki sänkymme on kehittänyt suunnittelutiimimme Tanskassa. Tuotantoa on tarkkaan valituissa tehtaissa Tanskassa ja Belgiassa.

 • Nuku hyvin ja vihreästi

  Kestävä kehitys ja luonnolliset materiaalit ovat meille tärkeitä. Siksi sänkymme ovat hyviä – sekä sinulle että luonnolle.

 • Ilmainen patjan jäykkyyden vaihto

  Voit vaihtaa patjan jäykkyyttä 100 päivän ajan vastaanottamisesta.

 • Mahtava asiakaspalvelu

  Kysymyksiä tai mietteitä? Hankaluuksia valita tuote? Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua joka arkipäivä.

 • Ilmainen toimitus

  Toimitamme ilmaiseksi kotiosoitteeseesi. Lue lisää ilmaisesta toimituksesta täältä.

 • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
 • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
 • Levering til hoveddørIlmainen toimitus