Meistä

Kolme kaverusta, joilla on visio saada ihmiset nukkumaan paremmin

Olipa kerran…

Näin alkavat monet hyvät seikkailut, ja niin alkoi myös meidän tarinamme. Sillä kerran oli kolme kaverusta, jotka asuivat pienessä kylässä. Kaksi heistä oli veljeksiä ja kolmas heidän hyvä, yhteinen ystävänsä. 

Eräänä päivänä he keksivät yhdessä tehtävän — vision johdattamana. Saada meidät kaikki nukkumaan paremmin. Paremmissa sängyissä. Parempaan hintaan. 

Ja kuinka hyvä uni muuttaa kaiken. 

Raketin lailla alkanut matka starttasi vuonna 2013 ja kaikessa vaatimattomuudessaan meidän on sanottava, että se on onnistunut melko hyvin. 

Me Paremmat Unet -verkkokaupassa olemme päättäneet tehdä asiat toisin — mutta hyvällä tapaa. Me nimittäin myymme tuotteitamme ainoastaan verkkokaupassamme. Yksinkertaisesti siksi, että hyvin valitun sängyn ei tarvitse olla fyysisesti testattu sänky.

Kun säästämme showroomien ja liiketilojen osalta, säästävät myös asiakkaamme. Tämä tarkoittaa, että voimme myydä korkealaatuisia tuotteita alempaan hintaan. Yli 100 000 nukkujaa ovat jo hyötyneet siitä, ja olemme onnellisia joka kerta, kun voimme auttaa ihmisiä matkalla parempaan uneen.

Me asetamme unet etusijalle, mutta emme nukkuneet oppitunneilla

Vaikka meillä ei olekaan fyysistä liiketilaa, jossa voisit kokeilla sänkyjämme, se ei tarkoita, että sinun olisi tehtävä kompromisseja pätevien neuvojen ja hyvän ohjauksen suhteen. 

Ei, päinvastoin. 

Joka ainoa päivä työskentelemme päämäärätietoisesti, jotta meillä olisi alan paras palvelu. Siksi olemme myös valmiina auttamaan sinua 14 tuntia vuorokaudessa. Joka päivä. (Suomenkielinen asiakaspalvelu on auki arkisin kello 09:30-17:30, mutta saat palvelua myös englanniksi joka päivä klo 10-24.)

Tavoitteemme on tarjota paremmat unet kaikkialla Pohjoismaissa. Teemme tämän pitämällä lupauksemme ja tiedämme, että tuotteemme ovat hyödyksi sinulle. Koska on erittäin tärkeää löytää juuri sänky, joka sopii sinulle ja sinun tarpeisiisi.

Hej, hei ja hejsan skandinaaviselta tiimiltämme

Paremmat Unet -verkkokaupan toimisto sijaitsee Tanskassa, mutta meillä on työntekijöitä kaikkialta Pohjoismaista. Me uskomme, että tiimihenki ja ryhmätyö tarjoavat paremman työympäristön ja paremmat työntekijät. Ja siten myös parempia päiviä.

Siitä on hyötyä lopulta kaikille — sekä itsellemme että myös asiakkaillemme.

Tämän sanottuamme haluamme esitellä hämmästyttävän ja toimeliaan tiimimme, joka mahdollistaa tämän kaiken.

Löydä meidät sosiaalisesta mediasta

Yhteystiedot

Bättre Nätter Finland Oy hallinnollinen osoite c/o Rantalainen Oy Myyrmäenraitti 2, Vantaa

Y-tunnus :3019174-1 Sähköposti: asiakaspalvelu@paremmatunet.fi Puhelinnumero 0248091233 Asiakaspalvelu palvelee suomeksi arkisin klo 09:30 - 17:30

  • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
  • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
  • Levering til hoveddørIlmainen toimitus