Meistä

Visio paremmista unista parempaan hintaan

Hyvän unen lähettiläät

Paremmat Unet aloitti toimintansa Tanskassa vuonna 2013. Martin Byskov, Jonas Byskov ja Anders Henningsen perustivat yhtiön sillä he näkivät, että markkinoilla oli tarve sänkykaupalle, jossa asiakkaat voivat kokeilla sänkyä kotonaan kaupan sijaan. Tästä syystä he haluavat tarjota kaikille pohjoismaalaisille hyvää unta. Yhtiö on yksi Tanskan ja Norjan markkinoiden suurimmista toimijoista.

Tuotteitamme voi ostaa vain netistä. Tämä antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita huokeaan nettihintaan. Me säästämme kauppojen ja showroomien kustannuksista ja näin tekevät myös asiakkaamme.

Osta, kokeile ja ihastu

Tuotteemme valmistetaan Tanskassa ja Belgiassa. Designin takana on Paremmat Unet Tanskassa. Varastomme sijaitsee Tanskassa ja toimitamme tuotteitamme kaikkiin Pohjoismaihin. Paremmat Unet on tarjonnut Pohjoismaissa parempaa unta jo yli 50 000 asiakkaalle. Yhtiö toimii vain netissä ja toimintaperiaatteena on tarjota laadukkaita ja muokattavissa olevia komponentteja. Kaikkiin sänkyihin voi valita jäykkyyden oman painon mukaan ja patjan jäykkyyttä voi vaihtaa 100 päivän ajan, jos patja tuntuu liian kovalta tai pehmeältä. Sängyistä löytyy myös kattava valikoima erilaisia sijauspatjoja. Tarjoamme sängyille 100 päivän kokeiluajan. Tällä tavoin voimme taata, että asiakkaamme saavat sellaisen sängyn kun etsivät ja tarvitsevat.

Hej, hejsan ja hei meidän pohjoismaiselta tiimiltämme

Alapuolelta löydät meidän upean tiimimme, joka työskentelee lujasti sen eteen, että sinä nukkuisit paremmin!

Löydä meidät sosiaalisesta mediasta

Yhteystiedot

Bättre Nätter Finland Oy hallinnollinen osoite c/o Rantalainen Oy Myyrmäenraitti 2, Vantaa

Y-tunnus :3019174-1 Sähköposti: asiakaspalvelu@paremmatunet.fi Puhelinnumero 0248091233 Asiakaspalvelu palvelee suomeksi arkisin klo 09:30 - 17:30

  • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
  • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
  • Levering til hoveddørIlmainen toimitus