Meidän tiimi

Visio paremmista unista parempaan hintaan

Olipa kerran…

Näin alkaa kaikki hyvät tarinat ja niin alkaa myös meidän. Olipa kerran kolme ystävää, kaksi veljestä ja yksi visio. Visio myydä parempaa unta ja luksusta arkeen, järkevään hintaan. Näin olemme tehneet vuodesta 2013 asti ja meidän mielestä, häpeilemättä voimme sanoa, että onnistumme siinä joka päivä.

Tuotteitamme voi ostaa vain netistä. Tämä antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita huokeaan nettihintaan. Me säästämme kauppojen ja showroomien kustannuksista ja näin tekevät myös asiakkaamme, jo 50.000 asiakasta on hyötyneet tästä.

Työ tekee unesta hyvää ja me nukumme erittäin hyvin

Työskentelemme joka päivä raudanlujasti, että meillä olisi markkinoiden parasta asiakaspalvelua, jotta voisimme tuoda parempia öitä pohjoismaihin. Vaikka meillä ei ole fyysisiä kauppoja, ei se tarkoita, että tekisit myönnytyksiä palvelusta ja ohjauksesta. Päinvastoin.

Me pidämme mitä lupaamme ja tiedämme, että meidän huolenpitomme tekee sinulle hyvää. Lupaamme löytää sängyn, joka sopii sinun tarpeillesi. Haluamme tarjota 100 päivän kokeiluajan, jotta sinä olet varma tuotteesta ja sen sopivuudesta sinulle.

Hej, hejsan ja hei meidän pohjoismaiselta tiimiltä

Paremmat Unet on tanskalainen yhtiö ja toimimme kaikissa pohjoismaissa. Jotta emme kuulostaisi ylimielisiltä, esittelemme mielellämme meidän upean tiimimme.

Löydä meidät sosiaalisesta mediasta

Yhteystiedot

Bättre Nätter Finland Oy c/o Rantalainen Oy Myyrmäenraitti 2, Vantaa

Y-tunnus :3019174-1 Sähköposti: asiakaspalvelu@paremmatunet.fi Puhelinnumero 0248091233 Asiakaspalvelu palvelee suomeksi ma-pe klo 09.00 - 17.00