Mayan - Halkaistu

 • 180x210 Mayan Green Topmadras med H-split
 • 100% Naturprodukt med organisk Latex.
 • Tencelbetrækket er fremstillet af FSC certificerede Træfibre.
 • Eneste 100% organiske CO2 neutrale latex der findes.
 • FSC + Rainforest Alliance + Oeko-tex Certificeret.
Toimitusaika 8-15 arkipäivää
 • 30 päivän avoin kauppa Lue lisää

  30 päivän avoin kauppa

  Asiakkaana sinulla on aina 30 päivän avoin kauppa avaamattomille tuotteille siitä päivästä kun olet vastaanottanut tilauksen. Jotta voit saada maksuttoman palautuksen, tulee tuotteen olla avaamaton ja vahingoittumaton.

  Tuotteet, jotka on valmistettu tilajaan erityisiä toiveita mukaan tai ovat muotoutuneet käyttäjän muotoihin, eivät ole palautettavissa.

 • Ilmainen toimitus Lue lisää

  Ilmainen toimitus

  Tilauksen yhteydessä saat ilmaisen toimituksen.

  Jos asut saaressa johon ei pääse sillalla, maksat kuljetuksesta itse. Suurempien tuotteiden, kuten sänkyjen ja vuodesohvien kohdalla, kuljetusfirma ottaa sinuun yhteyttä kun he ovat saaneet tuotteen meiltä. Saat ilmaisen toimituksen mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen (koskee sänkyjä ja vuodehvia). Pienemmät tuotteet kuten sijauspatjat ja peitot toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

 • Henkilökohtaista neuvonantoa Lue lisää

  Henkilökohtaista neuvonantoa

  Paremmat Unet on ainoastaan nettikauppa, mutta opastamme sinua mielellämme. Olemme valmiita auttamaan jos sinulla on kysymyksiä meille, tuotteistamme tai jostain muusta.

  Ota yhteyttä

  Puhelinnumeromme on 0248091233 ja voit olla yhteydessä meihin joka päivä klo 9-24. Suomenkielinen asiakaspalvelu on auki arkipäivisin klo 9-17. Iltaisin klo 17-24 ja viikonloppuisin klo 10-24 on mahdollista saada asiakaspalvelua englanniksi.

  Jos mieluummin käytät sähköpostia, voit käyttää tätä yhteydenottolomaketta tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@paremmatunet.fi

  Voit olla meihin yhteydessä myös chatissa. Löydät sen tämän sivun alalaidasta.

Vastuullinen valinta kohti parempia unia

Vastuullinen valinta kohti parempia unia

Kun kehitämme sijauspatjan, on tärkeää, että se antaa oikeanlaista tukea ja on mukautuva. Pehmeyden ja jäykkyyden tulee olla tasapainossa, jotta sinulla on turvallista nukkua. Nämä ominaisuudet löytyy Mayan - sijauspatjasta ja materiaali on hieman extra upeaa. Patjan ydin koostuu 100% luonnollisesta lateksista, joka on uutettu Hevea Brasiliensis puusta. Luonnollinen lateksi antaa patjalle sen ilmavuuden ja on myös ympäristö - ja allergiaystävällinen.
Luonnollinen ja vihreä valinta

Luonnollinen ja vihreä valinta

Sijauspatjan materiaalilla on suuri merkitys nukkujalle. Tästä syystä olemme valinneet Mayan - sijauspatjaan luonnonlateksista valmistetun ytimen, joka tarjoaa aitoa ja syvää laatu unta - unta, joka mahdollistaa hyvin levänneen unen. Lateksi ytimen ympäriltä löytyy Tencel - päällinen, joka on valmistettu FSC - sertifioidusta puukuidusta. Tämä takaa optimaalisen kosteuden poiston ja auttaa pitämään huolta ympäristöstä sekä lämpötilasta, joka on sinulle ja syvälle unellesi.
Joutsenmerkki - sinun terveydellesi

Joutsenmerkki - sinun terveydellesi

Paremmat Unet on sinun takuusi hyvästä sängystä. Tämä sijauspatja on Joutsenmerkitty. Hyvä yöuni vaikuttaa jokaiseen päivään, siksi Joutsenmerkillä on merkitys sinulle ja meille.
Mayan – luonnollinen valinta

Mayan – luonnollinen valinta

Mayan takaa 100% luonnollisen tuotteen. Jos tuotteella on meidän Mayan - merkki, on lateksi otettu talteen luonnollisesti brasilialaisesta kumipuusta. Tuloksena on yhtenäinen patja, joka on samalla allergiaystävällinen ja terveellinen nukkua.

Usein kysytyt kysymykset Mayaniin liittyen

Onko sinulla kysymyksiä? Olemme koonneet vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin Mayan-sijauspatjaan liittyen. Jos sinulla on muita kysymyksiä, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Kysy isoa, kysy pientä ja kysy mielellään paljon kerralla. On turvallista ostaa Paremmat Unet -sänkykaupasta.

 • Kyllä. Meillä on käytössä kaksi osamaksumahdollisuutta, Collector ja Jousto. Voit valita näiden vaihtoehtojen väliltä. Voit maksaa laskulla tai osamaksulla.

 • Kyllä voit. Yritämme ottaa toiveesi huomioon, mutta emme voi luvata sen onnistumista. Tilauksen yhteydessä voit esittää toiveesi kommenttikenttään. Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@paremmatunet.fi, niin lisäämme toiveesi tilaukseesi.

Meidän englanninkielinen asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin klo 10:00-00:00 ja viikonloppuisin klo 10:00-00:00.

asiakaspalvelu@paremmatunet.fi 0248091233

Yksityiskohdat tuotteesta Mayan - Halkaistu

 • Koko
  Koko 180x210 cm.
 • Paino
  Paino 32 kg
Toimitusaika 8-15 arkipäivää
Korkeus ca. 8cm
Ydin Latex
Ytimen korkeus 6 cm
Takuu 5 vuoden takuu
Malli Halkaistu 180x210
Split_type H-split
Pesuohjeet 60 °C asteessa

Näin toimitus tapahtuu

Tilaus vastaanotettu
1

Tilaus vastaanotettu

Tuote pakataan varastollamme Tanskassa, jonka jälkeen se lähetetään Suomeen. Saat ilmaisen toimituksen kaikille tuotteillemme. Tuote toimitetaan mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen. HUOM! Pienemmät tuotteet, kuten sijauspatjat ja peitot, toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

Kuljetusyhtiöllä
2

Kuljetusyhtiöllä

Heti kun tuote on paikallisen kuljetusyhtiön varastossa, ottavat he sinuun yhteyttä sopiakseen toimituspäivän ja arvioidun kellonajan.

Sovi toimitus
3

Sovi toimitus

Toimituspäivänä kuljettaja soittaa n. tuntia ennen toimitusta. Tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen.

 • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
 • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
 • Levering til hoveddørIlmainen toimitus