Tammikuu ale Paremmat Unet sänkykaupassa

Aloitamme tammikuun alen Paremmat Unet sänkykaupassa. Tämä tarkoittaa, että voit säästää jopa 44% valituista sängyistä - sillä hyvä uni muuttaa kaiken.

Paremmat Unet on Tanskan suurin nettisänkykauppa ja me tarjoamme 100 päivän kokeiluajan sängyillemme, voit kokeilla sänkyä ja vaihtaa jäykkyyttä ilmaiseksi 100 päivän ajan tai palauttaa sängyn pientä käsittelymaksua vastaan. Lyhyesti sanottuna, voit ostaa meiltä huoletta, tietysti myös meidän tammikuu alesta.

Toimimme ainoastaan netissä eli sinun ei tarvitse seisoa jonossa muiden kanssa saadaksesi tammikuun ale tuotteita. Voit istua kotona ja shoppailla rennosti. Ainut minkä tarvitset on meidän kotisivumme ja voit laittaa helposti toivomasi tuotteet ostoskoriin.

Kun olet valinnut ja maksanut, pakkaamme sänkysi ja toimitamme sen sinulle mahdollisimman nopeasti. On helppo toteuttaa toive paremmista unista, kun meidän villit tarjoukset pääsevät ilmoille - me takaamme upeaa mukavuutta ja parannuksen uneesi.

Muista, että tammikuun ale tuotteita on rajallinen määrä, joten suosittelemme, että et vitkastele unelmiesi sängyn ostossa.

Osta jenkkisänkysi tammikuun ale hinnoin

Löydät tammikuun alessa laajan valikoiman jenkkisänkyjä monissa eri kokoissa. Tuotteita on kuitenkin rajoitettu määrä. Myymme jenkkisänkyjä eri koissa, joten voit löytää sinun tarpeitasi vastaavan sängyn edulliseen hintaan. Löydät tarjouksia koissa 140x200, 160x200, 180x200, 180x210 ja 210x210.

Jenkkisänky koostuu kolmesta patjakerroksesta, jotka varmistavat, että saat oikeanlaista tukea ja levänneen yöunen. Voit itse valita patjan jäykkyyden, jotta se sopii sinun painollesi. Jos valitset koon 160x200 tai leveämmän, voit valita molemmille puolille eri jäykkyydet - suuri etu jos sinä painat enemmän tai vähemmän kuin kumppanisi.

Osta moottorisänkysi tammikuun ale hinnoin

Meillä Paremmat Unet sänkykaupassa on suuren valikoiman moottorisänkyjä. Kun ostat uuden sänkysi meiltä, saat laatutuotteen edulliseen hintaan, ja tammikuun ale hinnat ei ole poikkeus. Päinvastoin. Laskimme hintojamme pohjalle ja meillä on monia tarjouksia rivissä sinua varten. Myymme moottorisänkyjä kaikissa eri koossa, joten voit löytää sinun tarpeitasi vastaavan sängyn edulliseen hintaan. Löydät tarjouksia koissa 80x200, 90x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200 ja 180x210.

Me Paremmat Unet sänkykaupassa olemme huomanneet moottorisänkyjen nousevan kysynnän ja ymmärrämme miksi. Moottorisänky on erityisen käytännöllinen ja mukava. Sinulla on mahdollisuus säätää pää ja jalkopäätä, jotta se sopii sinun tarpeillesi. Voit itse valita patjan jäykkyyden, jotta se sopii sinun painollesi.

Me autamme sinua valitsemaan unelmiesi sängyn

Vaikka Paremmat Unet toimii vain netissä, ei se tarkoita, että emme auta sinua. Meidän asiakaspalvelijamme auttavat sinua valitsemaan sängyn juuri sinun tarpeille. Voit kirjoittaa chatissa, lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@paremmatunet.fi, soittaa numeroon 0248091233

100 päivän kokeiluaika

Meillä ei ole fyysistä kauppaa, missä voit kokeilla sänkyä. Toimimme ainoastaa netissä, mutta se ei tarkoita, että et voi testata sänkyä ja sen sopivuutta sinulle. Me Paremmat Unet sänkykaupassa tarjoamme 100 päivän kokeiluajan sängylle. Tällä tavoin voit kokeilla rauhassa sopiiko sänky sinulle, kuinka asetut siihen ja saat realistisen kuvan makuuasennosta, samalla tavalla kun kokeilisit sänkyä fyysisesssä kaupassa vaatteet päällä.

100 päivän aikana voit vaihtaa ilmaiseksi patjan jäykkyyttä. Voit myös palauttaa tuotteen, jolloin saat rahasi takaisin, mutta pidätämme summasta 200 euron käsittelymaksun. Voit tilata vaihdon tai palautuksen meidän sivustoltamme.

Ennen palautusta tai vaihtamista suosittelemme, että nukut sängyssä ainakin 14 päivän ajan, sillä keholla kestää tottua uuteen sänkyyn.