Sänkykampanja

Löydät parhaat tarjoukset sängyistämme tältä sivulta. Kaikki tämän sivun tuotteet ovat koossa 180x200 (parisänky), mutta ne löytyvät myös muissa koissa tarjoushinnoilla.

Huomaa, että tämän sivun tuotteilla ei ole päättymispäivää. Tarjoukset on määrän perustuvia, joten tuotteita on tehty tietty määrä tarjoushintaan. Kun tuote on loppuunmyyty tarjoushintaan, poistuu tarjous sivuiltamme.

Sänkykaupalla Paremmat Unet ei ole fyysistä kauppaa jossa voit kokeilla sänkyjä. Meidän tuotteitamme voi tilata vain netistä. Voit kuitenkin kokeilla sänkyä 100 päivän ajan. Voit siis rauhassa kokeilla sänkyä ja tarvittaessa vaihtaa patja jäykkyyttä ilmaiseksi 100 päivän ajan tai palauttaa sängyn. Palautuksen yhteydessä saat rahasi takaisin 200 euron käsittelymaksua lukuunottamatta. Ennen uuden patjan tilausta, pyydämme, että kokeilet sänkyä 14 päivän ajan, jotta kehosi tottuu uuteen sänkyyn.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä, voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostin tai chatin kautta. Autamme sinua mielellämme löytämään oikean sängyn.