Jupiter - Musta

Ale
Toimitusaika 16-24 arkipäivää
Jäykkyys Lue lisää
Sängynpääty Lue lisää
+
 • 100 päivän kokeiluaika  Lue lisää

  100 päivän kokeiluaika

  Kun ostat meiltä, sinulla on aina 100 päivän kokeiluaika sängylle. HUOM! Koskee joustinpatjoja, jenkkisänkyjä, moottorisänkyjä, runkosänkyjä ja vuodesohvia!

  Tottuminen uuteen sänkyyn kestää viikkoja. Tästä syystä voit kokeilla sänkyäsi 100 päivän ajan kotonasi normaalisti - ilman paperia tai muovia.

  Jos et nuku hyvin sängyssäsi ennen kokeiluajan loppumista, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Vaihtaa patjan jäykkyyttä ilmaiseksi - jos patjasi on liian pehmeä tai kova, voit vaihtaa patjan maksutta. HUOM! Vuodesohvien jäykkyyttä ei voi vaihtaa.
  2. Palauta sänky ja saat rahasi takaisin.

  Voit lukea lisää 100 päivän kokeiluajasta täällä.

 • 30 päivän avoin kauppa Lue lisää

  30 päivän avoin kauppa

  Asiakkaana sinulla on aina 30 päivän avoin kauppa avaamattomille tuotteille siitä päivästä kun olet vastaanottanut tilauksen. Jotta voit saada maksuttoman palautuksen, tulee tuotteen olla avaamaton ja vahingoittumaton.

  Tuotteet, jotka on valmistettu tilajaan erityisiä toiveita mukaan tai ovat muotoutuneet käyttäjän muotoihin, eivät ole palautettavissa.

 • Ilmainen toimitus Lue lisää

  Ilmainen toimitus

  Tilauksen yhteydessä saat ilmaisen toimituksen.

  Jos asut saaressa johon ei pääse sillalla, maksat kuljetuksesta itse. Suurempien tuotteiden, kuten sänkyjen ja vuodesohvien kohdalla, kuljetusfirma ottaa sinuun yhteyttä kun he ovat saaneet tuotteen meiltä. Saat ilmaisen toimituksen mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen (koskee sänkyjä ja vuodehvia). Pienemmät tuotteet kuten sijauspatjat ja peitot toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

 • Henkilökohtaista neuvonantoa Lue lisää

  Henkilökohtaista neuvonantoa

  Paremmat Unet on ainoastaan nettikauppa, mutta opastamme sinua mielellämme. Olemme valmiita auttamaan jos sinulla on kysymyksiä meille, tuotteistamme tai jostain muusta.

  Ota yhteyttä

  Puhelinnumeromme on 0248091233 ja voit olla yhteydessä meihin joka päivä klo 9-24. Suomenkielinen asiakaspalvelu on auki arkipäivisin klo 9-17. Iltaisin klo 17-24 ja viikonloppuisin klo 10-24 on mahdollista saada asiakaspalvelua englanniksi.

  Jos mieluummin käytät sähköpostia, voit käyttää tätä yhteydenottolomaketta tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@paremmatunet.fi

  Voit olla meihin yhteydessä myös chatissa. Löydät sen tämän sivun alalaidasta.

Jupiter : Tervetullut hinta ja mukavuus

Jupiter : Tervetullut hinta ja mukavuus

Jupiter on ideaali sinulle, joka nautit hyvin tehdyistä kaupoista. Jupiterissa saat hyvälaatuisen sängyn edulliseen hintaan. Sänky on kehitetty ja valmistettu tanskassa, ammattinukkujien valvonnan alla. Optimaalista unta silmällä pitäen olemme jakaneet joustinpatjan viiten mukavuusvyöhykkeeseen. Kaikki tämä on tehty, jotta sinä saat laadukasta unta.

Hengittävä sijauspatja

Hengittävä sijauspatja

Sijauspatja om sängyn ylin ja käytetyin kerros. On tärkeää valita laadukas sijauspatja - patja viimeistelee nukkumiskokemuksen ja takaa, että nukut hyvin koko yön. Jupiteriin olemme valinneet lateksisen sijauspatjan, joka on 6cm korkea. Lateksi on erittäin hengittävä ja tästä syystä auttaa kehoasi ylläpitämään optimaalisen lämmön koko yön.
Runkopatja, joka tukee kehoasi

Runkopatja, joka tukee kehoasi

Runkopatjalla on oleellinen osa sängyn mukavuutta. On siis tärkeää, että se on laadukas. Jupiterissa runkopatjassa on viisi mukavuusvyöhykettä. Jokainen vyöhyke tukee kehoa ja tekee unestasi parempaa. Runkopatjan ja sijauspatjan upealle yhteistyöllä Jupiter takaa laadukkaan yöunen vuosiksi eteenpäin.
Vahva puukehys

Vahva puukehys

Suurin osa runkopatjan mukavuudesta kestävyydestä on puukehyksen käsissä, joka ympyröi patjan. Tästä syystä Jupiterin puukehys on masiivimäntyä ja 8cm korkea, joka viimeistelee upean designin.
Joutsenmerkki - sinun terveydelle

Joutsenmerkki - sinun terveydelle

Paremmat Unet on sinun takuusi hyvästä sängystä. Kaikki meidän sijauspatjat ovat joutsenmerkittyjä. Hyvä yöuni vaikuttaa jokaiseen päivään, siksi joutsenmerkillä on merkitys sinulle ja meille.

Usein kysytyt kysymykset Jupiteriin liittyen

Onko sinulla kysymyksiä? Olemme koonneet vastauksemme usein kysyttyihin kysymyksiin Jupiter sänkyyn liittyen. Jos sinulla on muita kysymyksiä, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. On turvallista ostaa Paremmat Unet sänkykaupasta.

 • Jupiterissa on Vital-sijauspatja. Sijauspatja on tehty lateksista.

 • Sijauspatjan päällisen voi pestä 60 asteessa.

 • Jousia on joustinpatjassa 220 per m2.

 • Suosittelemme jäykkyyttä painosi perusteella. Jos mietit kahden eri jäykkyyden välillä, ota huomioon myös henkilökohtaiset mieltymyksesi. Jos pidät kovemmasta sängystä, valitse jäykempi jäykkyys, ja jos pidät pehmeästä sängystä, valitse alempi jäykkyys.

Meidän englanninkielinen asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin klo 10:00-00:00 ja viikonloppuisin klo 10:00-00:00.

asiakaspalvelu@paremmatunet.fi 0248091233
100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

Teemme sängyn ostamisen netistä turvalliseksi. Kun ostat sängyn meiltä, voit kokeilla sitä 100 päivän ajan. Toisin sanoen, sinun makuuhuoneesi on meidän showroom. Jos et nuku hyvin, voit vaihtaa jäykkyyttä ilmaiseksi tai palauttaa sängyn ja saat rahasi takaisin.

Yksityiskohdat tuotteesta Jupiter

 • Koko
  Koko 140x200 cm.
 • Korkeus
  Korkeus Yhteensä: 50 cm.
Korkeus 50 cm (19 cm jalat, 26 cm patja, 5 cm sijauspatja)
Jalkojen kiinnikkeet Toimitetaan
Liukueste Ilman liukuestettä
Jousityyppi Pocket
Kollien määrä 3 kpl
Takuu 15 vuoden takuu kehikolle ja jousille
Mukavuusvyöhykkeet 5 vyöhykettä
Joustinpatjan pehmuste Comfort-vaahtomuovi
Kehys 8cm Puukehys
Toimitusaika 16-24 arkipäivää
Malli Runkopatja 140x200

Onko runkopatja oikea valinta sinulle?

Runkopatjamme on nopea valinta upeisiin uniin ja levättyihin aamuihin. Vastaanotat kokonaisen sängyn, jotta voit nauttia mukavuudesta samantien.

Vahva pohja

Vahva pohja

Erittäin vahva puukehys patjan ympärillä takaa perustavanlaatuisesti unesi.

Oikea tunne

Oikea tunne

Kaksi patjakerrosta, pocket-jouset ja mukavuusvyöhykkeet antavat tukea ja mukavuutta.

Merkki

Merkki

Sänky on OEKO-TEX - sertifioitu ja kemikaalivapaa.

Näin toimitus tapahtuu

Tilaus vastaanotettu
1

Tilaus vastaanotettu

Tuote pakataan varastollamme Tanskassa, jonka jälkeen se lähetetään Suomeen. Saat ilmaisen toimituksen kaikille tuotteillemme. Tuote toimitetaan mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen. HUOM! Pienemmät tuotteet, kuten sijauspatjat ja peitot, toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

Kuljetusyhtiöllä
2

Kuljetusyhtiöllä

Heti kun tuote on paikallisen kuljetusyhtiön varastossa, ottavat he sinuun yhteyttä sopiakseen toimituspäivän ja arvioidun kellonajan.

Sovi toimitus
3

Sovi toimitus

Toimituspäivänä kuljettaja soittaa n. tuntia ennen toimitusta. Tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen.

 • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
 • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
 • Levering til hoveddørIlmainen toimitus