Jupiter - Musta

Toimitusaika 12-20 arkipäivää
Jäykkyys Lue lisää
Jäykkyys Lue lisää
Sängynpääty Lue lisää
+
 • 100 päivän kokeiluaika  Lue lisää

  100 päivän kokeiluaika

  Kun ostat meiltä, sinulla on aina 100 päivän kokeiluaika sängylle. HUOM! Koskee joustinpatjoja, jenkkisänkyjä, moottorisänkyjä, runkosänkyjä ja vuodesohvia!

  Tottuminen uuteen sänkyyn kestää viikkoja. Tästä syystä voit kokeilla sänkyäsi 100 päivän ajan kotonasi normaalisti - ilman paperia tai muovia.

  Jos et nuku hyvin sängyssäsi ennen kokeiluajan loppumista, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Vaihtaa patjan jäykkyyttä ilmaiseksi - jos patjasi on liian pehmeä tai kova, voit vaihtaa patjan maksutta. HUOM! Vuodesohvien jäykkyyttä ei voi vaihtaa.
  2. Palauta sänky ja saat rahasi takaisin.

  Voit lukea lisää 100 päivän kokeiluajasta täällä.

 • 30 päivän avoin kauppa Lue lisää

  30 päivän avoin kauppa

  Asiakkaana sinulla on aina 30 päivän avoin kauppa avaamattomille tuotteille siitä päivästä kun olet vastaanottanut tilauksen. Jotta voit saada maksuttoman palautuksen, tulee tuotteen olla avaamaton ja vahingoittumaton.

  Tuotteet, jotka on valmistettu tilajaan erityisiä toiveita mukaan tai ovat muotoutuneet käyttäjän muotoihin, eivät ole palautettavissa.

 • Ilmainen toimitus Lue lisää

  Ilmainen toimitus

  Tilauksen yhteydessä saat ilmaisen toimituksen.

  Jos asut saaressa johon ei pääse sillalla, maksat kuljetuksesta itse. Suurempien tuotteiden, kuten sänkyjen ja vuodesohvien kohdalla, kuljetusfirma ottaa sinuun yhteyttä kun he ovat saaneet tuotteen meiltä. Saat ilmaisen toimituksen mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen (koskee sänkyjä ja vuodehvia). Pienemmät tuotteet kuten sijauspatjat ja peitot toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

 • Henkilökohtaista neuvonantoa Lue lisää

  Henkilökohtaista neuvonantoa

  Paremmat Unet on ainoastaan nettikauppa, mutta opastamme sinua mielellämme. Olemme valmiita auttamaan jos sinulla on kysymyksiä meille, tuotteistamme tai jostain muusta.

  Ota yhteyttä

  Puhelinnumeromme on 0248091233 ja voit olla yhteydessä meihin joka päivä klo 9-24. Suomenkielinen asiakaspalvelu on auki arkipäivisin klo 9-17. Iltaisin klo 17-24 ja viikonloppuisin klo 10-24 on mahdollista saada asiakaspalvelua englanniksi.

  Jos mieluummin käytät sähköpostia, voit käyttää tätä yhteydenottolomaketta tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@paremmatunet.fi

  Voit olla meihin yhteydessä myös chatissa. Löydät sen tämän sivun alalaidasta.

Jupiter: Erinomaista mukavuutta hyvään hintaan

Jupiter on ideaali sinulle, joka arvostat hyvää hinta-laatusuhdetta; Jupiterissa saat laadukkaan sängyn edulliseen hintaan. Sänky on suunniteltu ja valmistettu Tanskassa, ammattinukkujien valvovan silmän alla. Helpottaaksesi matkaasi unten maille, olemme jakaneet sängyn joustinpatjan viiteen mukavuusvyöhykkeeseen. Kaikki tämä, jotta nukkuisit paremmin.

Hengittävä sijauspatja

Hengittävä sijauspatja

Sijauspatja on lähinnä kehoasi, kun nukut. Tämän vuoksi on tärkeää panostaa laadukkaaseen sijauspatjaan. Jupiterin sijauspatjassa on neljän senttimetrin paksuinen lateksiyhdin; tämä tekee patjasta erittäin mukavan, hengittävän sekä kestävän. Jos valitset Jupiter-sängyn, saat raikkaan ja tukevan sängyn vuosiksi eteenpäin.
Yksilöllistä tukea antava joustinpatja

Yksilöllistä tukea antava joustinpatja

Joustinpatja on jenkkisängyn keskimmäinen patjakerros, ja sillä on suurin vaikutus siihen, miten mukavalta sänky tuntuu. Tässä joustinpatjassa on viisi mukavuusvyöhykettä, jotka huomioivat kehon muodot ja painopisteet juuri oikealla tavalla. Näin koko vartalosi saa tarvitsemansa tuen läpi yön.
Tukeva runkopatja

Tukeva runkopatja

Runkopatja luo perustan sängyn mukavuudelle. Jupiter Woodin runkopatjassa on vaahtomuoviydin, jota ympäröi vankka puukehys. Runkopatja yhdessä muiden patjokerrosten kanssa mahdollistavat vakaan ja tukevan alustan unellesi.
Joutsenmerkki - sinun terveydelle

Joutsenmerkki - sinun terveydelle

Paremmat Unet on sinun takuusi hyvästä sängystä. Kaikki meidän sijauspatjat ovat joutsenmerkittyjä. Hyvä yöuni vaikuttaa jokaiseen päivään, siksi joutsenmerkillä on merkitys sinulle ja meille.

Usein kysytyt kysymykset Jupiteriin liittyen

Onko sinulla kysymyksiä? Olemme koonneet vastauksemme usein kysyttyihin kysymyksiin Jupiter sänkyyn liittyen. Jos sinulla on muita kysymyksiä, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Kysy isoa, kysy pientä ja kysy mielellään paljon kerralla. On turvallista ostaa Paremmat Unet sänkykaupasta..

 • Jupiterissa on Vital-sijauspatja. Sijauspatja on tehty lateksista.

 • Sijauspatjan päällisen voi pestä 60 asteessa.

 • Jousia on joustinpatjassa 220 per m2.

 • Suosittelemme jäykkyyttä painosi perusteella. Jos mietit kahden eri jäykkyyden välillä, ota huomioon myös henkilökohtaiset mieltymyksesi. Jos pidät kovemmasta sängystä, valitse jäykempi jäykkyys, ja jos pidät pehmeästä sängystä, valitse alempi jäykkyys.

Voit olla meihin yhteydessä joka päivä klo 9-24 sähköpostitse, puhelimitse tai chatin kautta. HUOM! Suomenkielinen asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 9-17. Muina aikoina voit asioida kanssamme englanniksi.

asiakaspalvelu@paremmatunet.fi 0248091233
100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

Teemme sängyn ostamisen netistä turvalliseksi. Kun ostat sängyn meiltä, voit kokeilla sitä 100 päivän ajan. Toisin sanoen, sinun makuuhuoneesi on meidän showroom. Jos et nuku hyvin, voit vaihtaa jäykkyyttä ilmaiseksi tai palauttaa sängyn.

Yksityiskohdat tuotteesta Jupiter

 • Koko 180x200 cm.
 • Korkeus Yhteensä: 53 cm.
Kollien määrä 7 kpl
Liukueste Ilman liukuestettä
Jalkojen kiinnikkeet Toimitetaan
Toimitusaika 12-20 arkipäivää
Korkeus 53 cm (10 cm jalat 20 cm pohja, 18 cm patja, 5 cm sijauspatja)
Jousityyppi Pocket
Mukavuusvyöhykkeet 5 vyöhykettä
Joustinpatjan pehmuste Comfort-vaahtomuovi
Kehys 8cm Puukehys
Takuu 15 vuoden takuu kehikolle ja jousille
Malli Jenkkisänky 180x200

Onko jenkkisänky oikea valinta sinulle?

Meidän jenkkisänkymme on varma valinta upeisiin uniin ja levänneisiin aamuihin. Saat hyväksi todettua mukavuutta ja hieman lisää.

Ylimääräinen patjakerros

Kolme patjakerrosta tuovat erinomaista mukavuutta, pitkää käyttöikää ja hieman extra korkeutta.

Oikeanlainen tuki

Pocket-jouset ja mukavuusmyöhykkeet antavat optimaalista tukea joka yö.

ÖKO-TEX® 100 -standardi

Sängylla on ÖKO-TEX® 100 -standardi eikä se täten sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja.

Näin toimitus tapahtuu

1

Tilaus vastaanotettu

Tuote pakataan varastollamme Tanskassa, jonka jälkeen se lähetetään Suomeen. Saat ilmaisen toimituksen kaikille tuotteillemme. Tuote toimitetaan mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen. HUOM! Pienemmät tuotteet, kuten sijauspatjat ja peitot, toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

2

Kuljetusyhtiöllä

Heti kun tuote on paikallisen kuljetusyhtiön varastossa, ottavat he sinuun yhteyttä sopiakseen toimituspäivän ja arvioidun kellonajan.

3

Sovi toimitus

Toimituspäivänä kuljettaja soittaa n. tuntia ennen toimitusta. Tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen.

 • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
 • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
 • Levering til hoveddørIlmainen toimitus