Haven Natural - Harmaa

4 498,00 €

As low as 4 498,00 €

Toimitusaika 8-15 arkipäivää Lue lisää

Toimitusaika

Varastomme sijaitsee Tanskassa. Paikallinen kuljetusyhtiö ottaa teihin yhteyttä kun tilauksenn saapuneet heidän varastoon. Sovitte yhdessä kuljetusyhtiön kanssa toimitusajankohdan. Jos toivot myöhäisempää toimitusajankohtaa, ole yhteydessä meihin sähköpostitse asiakaspalvelu@paremmatunet.fi. HUOM! Pienemmät tuotteet kuten sijauspatjat ja peitot toimitetaan lähimpään postitoimistoon mistä ne noudetaan.
Customize Haven Natural - Harmaa
Lisää toivelistaan
Toimitusaika 8-15 arkipäivää Lue lisää

Toimitusaika

Varastomme sijaitsee Tanskassa. Paikallinen kuljetusyhtiö ottaa teihin yhteyttä kun tilauksenn saapuneet heidän varastoon. Sovitte yhdessä kuljetusyhtiön kanssa toimitusajankohdan. Jos toivot myöhäisempää toimitusajankohtaa, ole yhteydessä meihin sähköpostitse asiakaspalvelu@paremmatunet.fi. HUOM! Pienemmät tuotteet kuten sijauspatjat ja peitot toimitetaan lähimpään postitoimistoon mistä ne noudetaan.
 • 100 päivän kokeiluaika  Lue lisää

  100 päivän kokeiluaika

  Kun ostat meiltä, sinulla on aina 100 päivän kokeiluaika sängylle. HUOM! Koskee joustinpatjoja. jenkkisänkyjä, moottorisänkyjä ja runkosänkyjä!

  Tottuminen uuteen sänkyyn kestää viikkoja. Tästä syystä voit kokeilla sänkyäsi 100 päivän ajan kotonasi normaalisti - ilman paperia tai muovia.

  Jos et nuku hyvin sängyssäsi ennen kokeiluajan loppumista, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Vaihtaa jäykkyyttä ilmaiseksi - jos patjasi on liian pehmeä tai kova, voit vaihtaa patjan maksutta.
  2. Palauta sänky ja saa rahat takaisin - voit palauttaa sänkysi, saat rahasi takaisin, 200 euron käsittelymaksua lukuunottamatta.

 • 30 päivän avoin kauppa Lue lisää

  30 päivän avoin kauppa

  Asiakkaana sinulla on aina 30 päivän avoin kauppa avaamattomille tuotteille siitä päivästä kun olet vastaanottanut tilauksen. Jotta voit saada maksuttoman palautuksen, tulee tuotteen olla avaamaton ja vahingoittumaton.

  Tuotteet, jotka on valmistettu tilajaan erityisiä toiveita mukaan tai ovat muotoutuneet käyttäjän muotoihin eivät ole palautettavissa.

 • Ilmainen toimitus Lue lisää

  Ilmainen toimitus

  Tilauksen yhteydessä saat ilmaisen toimituksen.

  Jos asut saaressa johon ei pääse sillalla, maksat kuljetuksesta itse. Suurempien tuotteiden, kuten sänkyjen ja vuodesohvien kohdalla, kuljetusfirma ottaa sinuun yhteyttä kun he ovat saaneet tuotteen meiltä. Saat ilmaisen toimituksen mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen (koskee sänkyjä ja vuodehvia). Pienemmät tuotteet kuten sijauspatjat ja peitot toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

 • Henkilökohtaista neuvonantoa Lue lisää

  Henkilökohtaista neuvonantoa

  Paremmat Unet on ainoastaan nettikauppa, mutta opastamme sinua mielellämme. Olemme valmiita auttamaan jos sinulla on kysymyksiä meille, tuotteistamme tai jostain muusta.

  Ota yhteyttä

  Puhelinnumeromme on 0248091233 ja voit olla yhteydessä meihin joka päivä klo 9-24. Suomenkielinen asiakaspalvelu on auki arkipäivisin klo 9-17. Iltaisin klo 17-24 ja viikonloppuisin klo 10-24 on mahdollista saada asiakaspalvelua englanniksi.

  Jos mieluummin käytät sähköpostia, voit käyttää tätä yhteydenottolomaketta tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@paremmatunet.fi

  Voit olla meihin yhteydessä myös chatissa. Löydät sen tämän sivun alalaidasta.

Tanskalainen design
100 päivän kokeiluaika
Joutsenmerkitty sijauspatja
100 päivän patjan vaihto-oikeus
7 bedre™ -vyöhykkeet

Haven Natural: Menolippu unten maille

Haven Natural on uusimpia mallejamme, ja rakennettu hyväksi havaitsemistamme ja kestävistä komponenteista. Saat moottorisängyn, jossa ylivoimainen mukavuus ja ympäristöystävällisyys ovat keskiössä. Tämä näkyy niin ajattomassa, klassisessa muotoilussa kuin sängyssä käytetyissä materiaaleissa – eikä vähiten kestävässä moottorissa. Haven Natural on hyvä valinta jokaiseen moderniin kotiin.

Terveellinen ja ympäristöystävällinen sijauspatja

Nukkuminen on yksi luonnollisimpia ihmiskehon toimintoja. Miksi et siis tekisi tätä niin luonnollisessa ympäristössä kuin mahdollista? Haven Naturalin sijauspatja on Joutsenmerkitty ja siinä on 100% luonnonlateksista valmistettu ydin. Se tekee patjasta allergiaystävällisen, kestävän ja erittäin mukavan. Lateksiydin on valmistettu ainutlaatuisella SonoCore-menetelmällä, joka takaa lateksin pinnan tasaisuuden ja kestävyyden. Sijauspatja antaa viimeisen silauksen sängyllesi ja unellesi.
Terveellinen ja ympäristöystävällinen sijauspatja
Tukeva joustinpatja

Tukeva joustinpatja

Joustinpatja on jenkkisängyn tärkein mukavuuskerros – siksi olemme valinneet Haven Naturalin joustinpatjaan 7 bedre™ -mukavuusvyöhykkeiseen jaetut pocket-jouset, jotka tukevat kehosi eri kohtia niiden vaatimalla tavalla. Jousia ympäröi 30 millimetriä paksu Mayan Pulse -lateksikerros, joka on Joutsenmerkitty sekä erittäin hengittävä ja joustava. Se lisää mukavuuttasi ja sängyn käyttöikää, joten Haven Natural on uskollinen kumppanisi monien vuosien ajan.

Vakaa säätömekanismi

Laadukas moottorisänky vaatii luotettavan ja tehokkaan moottorin – tämän vuoksi olemme valinneet Haven Naturaliin tanskalaisen Linakin huippumoottorin. Moottori on hiljainen ja auttaa sinua löytämään oikean asennon saumattomasti. 20 senttimetriä korkea, ruotsalaisesta männystä valmistettu puukehys ympäröi sänkyä ja viimeistelee sängyn muotoilun. Haven Natural tarjoaa sinulle ihanteelliset olosuhteet sulkea silmäsi ja antautua unen vietäväksi.
Vakaa säätömekanismi

Sulje silmät hyvällä omallatunnolla

Mayan Pulse on markkinoiden ympäristöystävällisin sijauspatja. Luonnonlateksi kerätään Hevea Brasiliensis puusta, joka on maailman tärkein uusiutuva luonnonvara. Puulla on suvereeni fotosynteesi yhdessä muiden alueella olevien puiden kanssa. Puun harvestointi aika on noin 400 päivää, puu poistaa suuria määriä CO2.

350

kg CO2 poistuu ilmakehästä uutettaessa yhden 180x200 kokoisen Mayan Pulse sijauspatjan

30

vuotta voi kumipuuta Hevea Brasiliensista käyttää kestävästi

Joutsenmerkki – sinun terveydellesi

Joutsenmerkki – sinun terveydellesi

Paremmat Unet on sinun takuusi hyvästä sängystä. Tässä sängyssä Joutsenmerkki on myönnetty sijauspatjalle sekä pehmusteelle, joka ympäröi joustinpatjan jousia. Hyvä ja terveellinen uni vaikuttaa jokaiseen päivääsi, siksi Joutsenmerkillä on väliä – sinulle ja meille.

Usein kysytyt kysymykset Haven Naturaliin liittyen

Onko sinulla kysymyksiä? Olemme koonneet vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin Haven Natural -sänkyyn liittyen. Jos sinulla on muita kysymyksiä, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Kysy isoa, kysy pientä ja kysy mielellään paljon kerralla. Paremmat Unet -sänkykaupasta ostaminen on turvallista.

Suomenkielinen asiakaspalvelumme on auki arkipäivisin klo 9-17. Arkipäivisin klo 17-24 ja viikonloppuisin klo 10-24 on mahdollista saada palvelua englanniksi.

asiakaspalvelu@paremmatunet.fi 0248091233
 • Meillä ei ole kauppaa, mutta sinun makuuhuoneesi on showroomimme. Kun ostat sängyn meiltä, voit kokeilla sitä 100 päivän ajan. Jos et nuku hyvin, voit vaihtaa jäykkyyttä ilmaiseksi tai palauttaa sängyn pientä käsittelymaksua vastaan.

 • Kyllä. Meillä on käytössä kaksi osamaksumahdollisuutta, Collector ja Jousto. Voit valita näiden vaihtoehtojen väliltä. Voit maksaa laskulla tai osamaksulla.

 • Kyllä, voit ostaa sängyn huoletta meiltä. Olemme unen asiantuntijoita ja meidän omat kokemuksemme näyttävät, että fyysisiin kauppoihin palautetaan tuotteita enemmän kuin nettikauppoihin. Ymmärrämme kuitenkin, että voi olla vaikeaa olla täysin varma kun ostaa netistä. Tästä syystä tarjoamme 100 päivän kokeiluajan sinulle kotona. Jos et nuku hyvin sängyssäsi, voit vaihtaa patjan jäykkyyttä 100 päivän ajan ilmaiseksi tai voit palauttaa koko sängyn 200 euron käsittelymaksua vastaan.

 • Kyllä voit. Yritämme ottaa toiveesi huomioon, mutta emme voi luvata sen onnistumista. Tilauksen yhteydessä voit esittää toiveesi kommenttikenttään. Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@paremmatunet.fi, niin lisäämme toiveesi tilaukseesi.

100 päivän kokeiluaika – sinun turvaksesi

Teemme sängyn ostamisen netistä turvalliseksi. Kun ostat sängyn meiltä, voit kokeilla sitä 100 päivän ajan. Toisin sanoen, sinun makuuhuoneesi on meidän showroom. Jos et nuku hyvin, voit vaihtaa jäykkyyttä ilmaiseksi tai palauttaa sängyn pientä käsittelymaksua vastaan.
100 päivän kokeiluaika – sinun turvaksesi

Yksityiskohdat tuotteesta Haven Natural

 • Koko 160x200 cm.
 • Korkeus Yhteensä: 66 cm.
Enemmän tietoa
Liukueste Liukuesteellä
Jalkojen kiinnikkeet Esiasennettu
Säädettävyys Ylä- ja jalkopää
Patjan liukueste Jalkopään ja sivujen liukueste sisältyy
Kaukosäädin HB10 Langaton
Korkeus 66 cm (19 cm jalat, 20 cm pohja, 19 cm patja, 8 cm sijauspatja)
Verhoilukangas Valmistettu yli sadasta kierrätysmuovipullosta
Jousityyppi Pocket
Mukavuusvyöhykkeet 7 bedre™ -vyöhykkeet
Joustinpatjan pehmuste 30 mm Mayan Pulse -lateksi
Kehys 20cm Puukehys
Takuu 25 vuoden takuu kehikolle ja jousille
Moottorin takuu 5 vuoden takuu
Toimitusaika 8-15 arkipäivää
Kollien määrä 8 kpl
Malli Moottorisanky 160x200
Moottori Linak TD5 Standard

Onko moottorisänky oikea valinta sinulle?

Meidän moottorisängyt on tie upeisiin uniin ja levättyihin aamuihin. Saat hyväksi todettua mukavuutta ja mahdollisuuden asettua sänkyyn miten toivot.

Maailmanluokan moottori

Moottorin on kehittänyt markkinoiden johtava valmistaja.

Oikeanlainen mukavuus

Useat asentovaihtoehdot, pocket-jouset ja mukavuusvyöhykkeet mahdollistavat yksilöllisen tuen.

ÖKO-TEX® 100 -standardi

Sängylla on ÖKO-TEX® 100 -merkintä eikä se täten sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja.

Näin toimitus tapahtuu

1

Tilaus vastaanotettu

Tuote pakataan varastollamme Tanskassa, jonka jälkeen se lähetetään Suomeen. Saat ilmaisen toimituksen kaikille tuotteillemme. Tuote toimitetaan mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen. HUOM! Pienemmät tuotteet, kuten sijauspatjat ja peitot, toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

2

Kuljetusyhtiöllä

Heti kun tuote on paikallisen kuljetusyhtiön varastossa, ottavat he sinuun yhteyttä sopiakseen toimituspäivän ja arvioidun kellonajan.

3

Sovi toimitus

Toimituspäivänä kuljettaja soittaa n. tuntia ennen toimitusta. Tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen.