Betterlinen - Paketti

Toimitusaika 4-10 arkipäivää
2 Pussilakanaa
4 Tyynyliinaa
2 muotoon ommeltua aluslakanaa
 • 30 päivän avoin kauppa Lue lisää

  30 päivän avoin kauppa

  Asiakkaana sinulla on aina 30 päivän avoin kauppa avaamattomille tuotteille siitä päivästä kun olet vastaanottanut tilauksen. Jotta voit saada maksuttoman palautuksen, tulee tuotteen olla avaamaton ja vahingoittumaton.

  Tuotteet, jotka on valmistettu tilajaan erityisiä toiveita mukaan tai ovat muotoutuneet käyttäjän muotoihin, eivät ole palautettavissa.

 • Ilmainen toimitus Lue lisää

  Ilmainen toimitus

  Tilauksen yhteydessä saat ilmaisen toimituksen.

  Jos asut saaressa johon ei pääse sillalla, maksat kuljetuksesta itse. Suurempien tuotteiden, kuten sänkyjen ja vuodesohvien kohdalla, kuljetusfirma ottaa sinuun yhteyttä kun he ovat saaneet tuotteen meiltä. Saat ilmaisen toimituksen mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen (koskee sänkyjä ja vuodehvia). Pienemmät tuotteet kuten sijauspatjat ja peitot toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

 • Henkilökohtaista neuvonantoa Lue lisää

  Henkilökohtaista neuvonantoa

  Paremmat Unet on ainoastaan nettikauppa, mutta opastamme sinua mielellämme. Olemme valmiita auttamaan jos sinulla on kysymyksiä meille, tuotteistamme tai jostain muusta.

  Ota yhteyttä

  Puhelinnumeromme on 0248091233 ja voit olla yhteydessä meihin joka päivä klo 9-24. Suomenkielinen asiakaspalvelu on auki arkipäivisin klo 9-17. Iltaisin klo 17-24 ja viikonloppuisin klo 10-24 on mahdollista saada asiakaspalvelua englanniksi.

  Jos mieluummin käytät sähköpostia, voit käyttää tätä yhteydenottolomaketta tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@paremmatunet.fi

  Voit olla meihin yhteydessä myös chatissa. Löydät sen tämän sivun alalaidasta.

Betterlinen — pehmeyden ytimessä

Betterlinen — pehmeyden ytimessä

Nauti uudesta uudesta energiasta ja taivaallisen pehmeästä sängystä Betterlinen vuodevaatteilla. Betterlinen-vuodevaatteet on tuotettu kestävästi vahvimmasta puuvillasta, joka tuntuu miellyttävän pehmeältä iholla. Materiaali on laadukasta puuvillasatiinia ja lankaluku upeat 500 lankaa per neliötuuma. Tämä tarkoittaa, että Betterlinen-vuodevaatteet ovat todella kestäviä ja säilyttävät muotonsa pesu pesun jälkeen.

Laatua ja pehmeyttä samassa paketissa

Laatua ja pehmeyttä samassa paketissa

Vuodevaatteet ovat paljon enemmän kuin vain kangas, jonka sisälle peitto ja tyyny laitetaan. Vuodevaatteet ovat aistikokemus — rauhallisuutta, itsensä hemmottelua, turvallisuutta ja nukkumaan antautumista. Visiomme oli valmistaa mukavimmat OEKO TEX -sertifioidut vuodevaatteet. Tavoittelimme taivasta ja laskeuduimme pehmeimmälle vuodevaatepilvelle. Betterlinen-vuodevaatteet antavat makuuhuoneelle raikkaan tuulahduksen raikkailla väreillään, jotka ovat sekä huomaamattomia että huomiota herättäviä.
Miksi valita Betterlinen?

Miksi valita Betterlinen?

Paketti sisältää 2 pussilakanaa, 4 tyynylinaa ja 2 muotoonommeltua aluslakanaa. Lankatiheys 500 lankaa per neliötuuma. Pitkät puuvillalangat takaavat vahvan ja kestävän designin. Ekslusiivinen yksikerroksinen lanka. 100% pehmeä ja halattava. OEKO-TEX-sertifioitu.

Yksityiskohdat tuotteesta Betterlinen - Paketti

Toimitusaika 4-10 arkipäivää
Lankojen määrä 500 lankaa per neliötuuma
Kudonta Satiini
Valmistaja Betterlinen

Näin toimitus tapahtuu

Tilaus vastaanotettu
1

Tilaus vastaanotettu

Tuote pakataan varastollamme Tanskassa, jonka jälkeen se lähetetään Suomeen. Saat ilmaisen toimituksen kaikille tuotteillemme. Tuote toimitetaan mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen. HUOM! Pienemmät tuotteet, kuten sijauspatjat ja peitot, toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

Kuljetusyhtiöllä
2

Kuljetusyhtiöllä

Heti kun tuote on paikallisen kuljetusyhtiön varastossa, ottavat he sinuun yhteyttä sopiakseen toimituspäivän ja arvioidun kellonajan.

Sovi toimitus
3

Sovi toimitus

Toimituspäivänä kuljettaja soittaa n. tuntia ennen toimitusta. Tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen.

 • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
 • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
 • Levering til hoveddørIlmainen toimitus