Atlas Wood - Antracit

Toimitusaika 16-24 arkipäivää
Jäykkyys Lue lisää
 • 100 päivän kokeiluaika  Lue lisää

  100 päivän kokeiluaika

  Kun ostat meiltä, sinulla on aina 100 päivän kokeiluaika sängylle. HUOM! Koskee joustinpatjoja, jenkkisänkyjä, moottorisänkyjä, runkosänkyjä ja vuodesohvia!

  Tottuminen uuteen sänkyyn kestää viikkoja. Tästä syystä voit kokeilla sänkyäsi 100 päivän ajan kotonasi normaalisti - ilman paperia tai muovia.

  Jos et nuku hyvin sängyssäsi ennen kokeiluajan loppumista, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Vaihtaa patjan jäykkyyttä ilmaiseksi - jos patjasi on liian pehmeä tai kova, voit vaihtaa patjan maksutta. HUOM! Vuodesohvien jäykkyyttä ei voi vaihtaa.
  2. Palauta sänky ja saat rahasi takaisin.

  Voit lukea lisää 100 päivän kokeiluajasta täällä.

 • 30 päivän avoin kauppa Lue lisää

  30 päivän avoin kauppa

  Asiakkaana sinulla on aina 30 päivän avoin kauppa avaamattomille tuotteille siitä päivästä kun olet vastaanottanut tilauksen. Jotta voit saada maksuttoman palautuksen, tulee tuotteen olla avaamaton ja vahingoittumaton.

  Tuotteet, jotka on valmistettu tilajaan erityisiä toiveita mukaan tai ovat muotoutuneet käyttäjän muotoihin, eivät ole palautettavissa.

 • Ilmainen toimitus Lue lisää

  Ilmainen toimitus

  Tilauksen yhteydessä saat ilmaisen toimituksen.

  Jos asut saaressa johon ei pääse sillalla, maksat kuljetuksesta itse. Suurempien tuotteiden, kuten sänkyjen ja vuodesohvien kohdalla, kuljetusfirma ottaa sinuun yhteyttä kun he ovat saaneet tuotteen meiltä. Saat ilmaisen toimituksen mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen (koskee sänkyjä ja vuodehvia). Pienemmät tuotteet kuten sijauspatjat ja peitot toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

 • Henkilökohtaista neuvonantoa Lue lisää

  Henkilökohtaista neuvonantoa

  Paremmat Unet on ainoastaan nettikauppa, mutta opastamme sinua mielellämme. Olemme valmiita auttamaan jos sinulla on kysymyksiä meille, tuotteistamme tai jostain muusta.

  Ota yhteyttä

  Puhelinnumeromme on 0248091233 ja voit olla yhteydessä meihin joka päivä klo 9-24. Suomenkielinen asiakaspalvelu on auki arkipäivisin klo 9-17. Iltaisin klo 17-24 ja viikonloppuisin klo 10-24 on mahdollista saada asiakaspalvelua englanniksi.

  Jos mieluummin käytät sähköpostia, voit käyttää tätä yhteydenottolomaketta tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@paremmatunet.fi

  Voit olla meihin yhteydessä myös chatissa. Löydät sen tämän sivun alalaidasta.

Atlas Wood: Erinomainen hinta ja mukavuus

Atlas Wood: Erinomainen hinta ja mukavuus

Kukaan ei toimi hyvin ilman unta. Harvat toimivat kunnolla huonolla unella. Tästä syystä on hyvä priorisoida laatu sänkyyn. Saat laatua Atlas Woodissa - kilpailukykyisellä hinnalla. Sängyn on sekä kehittänyt että valmistanut Tanskassa hyvin levännyt henkilöstö. Perustuen kehon painopisteisiin kun makaamme pituussuunnassa, on sänky jaettu viiteen mukavuusvyöhykkeeseen. Matka unten maille on entistä lyhyempi.

Upea sijauspatja

Upea sijauspatja

Sijauspatjalla on monta tärkeää ominaisuutta : se suojaa runkopatjaa lialta ja kosteudelta, pidentää sängyn yleistä käyttöikää ja varmistaa, että kerros, joka on lähinnä ihoa, on pehmeä ja mukava. Siksi on tärkeää antaa sijauspatjalle huomiota. Atlas Woodista löytyy kuusi senttimetriä korkea lateksi ydin. Lateksin solun rakenne on hengittävä ja auttaa ylläpitämään optimaalista lämpötilaa. Jos valitset Atlas Woodin, saat tukevan ja mukavan sijauspatjan.
Kutsuva runkopatja

Kutsuva runkopatja

Runkopatja on sängyn tärkein mukavuustaso. Siksi on välttämätöntä, että siinä on hyvä nukkua. Atlas Woodin runkopatja sisältää pocket-jousia, jotka on jaettu viiteen mukavuusvyöhykkeeseen. Vyöhykkeet takaavat vakaan ja tuetun olon.
Vahva puukehys

Vahva puukehys

Pidentääksesi sängyn käyttöikää ja ylläpitääksesi hyvää mukavuutta, on tarpeellista, että sängyssä on vahva puukehys. Atlas Woodiin olemme valinneet 20cm korkean puukehyksen, joka on ruotsalaista massiivimäntyä. Atlas Woodista saat oikean suunnan hyvään yöuneen, joka auttaa sinua selviytymään arjen askareista ja yrittämään parhaasi päivän hereillä olevista tunneista - moniksi vuosiksi eteenpäin.
Joutsenmerkki - sinun terveydelle

Joutsenmerkki - sinun terveydelle

Paremmat Unet on sinun takuusi hyvästä sängystä. Kaikki meidän sijauspatjat ovat joutsenmerkittyjä. Hyvä yöuni vaikuttaa jokaiseen päivään, siksi joutsenmerkillä on merkitys sinulle ja meille.

Usein kysytyt kysymykset Atlas Woodiin liittyen

Onko sinulla kysymyksiä? Olemme koonneet vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin Atlas Wood sänkyyn liittyen. Jos sinulla on muita kysymyksiä, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Kysy isoa, kysy pientä ja kysy mielellään paljon kerralla. On turvallista ostaa Paremmat Unet sänkykaupasta.

 • Runkopatjan verhoilukangas ei ole irrotettava. Voit puhdistaa sen kostealla liinalla tai huonekaluille tarkoitetulla puhdistusaineella.

 • Sängyssä on Vital-sijauspatja. Sijauspatjan ydin on tehty lateksista ja päällinen on vaahtomuovia.

 • Suosittelemme jäykkyyttä painosi perusteella. Jos mietit kahden eri jäykkyyden välillä, ota huomioon myös henkilökohtaiset mieltymyksesi. Jos pidät kovemmasta sängystä, valitse jäykempi jäykkyys, ja jos pidät pehmeästä sängystä, valitse alempi jäykkyys.

 • Erona malleissa ovat sängyn jalat. Atlas Wood -mallissa ne ovat puiset ja Atlas-mallissa metalliset.

Voit olla meihin yhteydessä joka päivä klo 9-23 sähköpostitse, puhelimitse tai chatin kautta.

asiakaspalvelu@paremmatunet.fi 0248091233
100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

Teemme sängyn ostamisen netistä turvalliseksi. Kun ostat sängyn meiltä, voit kokeilla sitä 100 päivän ajan. Toisin sanoen, sinun makuuhuoneesi on meidän showroom. Jos et nuku hyvin, voit vaihtaa jäykkyyttä ilmaiseksi tai palauttaa sängyn.

Yksityiskohdat tuotteesta Atlas Wood

 • Koko
  Koko 90x200 cm.
 • Korkeus
  Korkeus Yhteensä: 50 cm.
Korkeus 50 cm (19 cm jalat, 26 cm patja, 5 cm sijauspatja)
Jalkojen kiinnikkeet Toimitetaan
Liukueste Ilman liukuestettä
Jousityyppi Pocket
Kollien määrä 2 kpl
Takuu 15 vuoden takuu kehikolle ja jousille
Mukavuusvyöhykkeet 5 vyöhykettä
Joustinpatjan pehmuste Comfort-vaahtomuovi
Kehys 20cm Puukehys
Toimitusaika 16-24 arkipäivää
Malli Runkopatja 90x200

Onko runkopatja oikea valinta sinulle?

Runkopatjamme on nopea valinta upeisiin uniin ja levättyihin aamuihin. Vastaanotat kokonaisen sängyn, jotta voit nauttia mukavuudesta samantien.

Vahva pohja

Vahva pohja

Erittäin vahva puukehys patjan ympärillä takaa perustavanlaatuisesti unesi.

Oikea tunne

Oikea tunne

Kaksi patjakerrosta, pocket-jouset ja mukavuusvyöhykkeet antavat tukea ja mukavuutta.

Merkki

Merkki

Sänky on OEKO-TEX - sertifioitu ja kemikaalivapaa.

Näin toimitus tapahtuu

Tilaus vastaanotettu
1

Tilaus vastaanotettu

Tuote pakataan varastollamme Tanskassa, jonka jälkeen se lähetetään Suomeen. Saat ilmaisen toimituksen kaikille tuotteillemme. Tuote toimitetaan mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen. HUOM! Pienemmät tuotteet, kuten sijauspatjat ja peitot, toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

Kuljetusyhtiöllä
2

Kuljetusyhtiöllä

Heti kun tuote on paikallisen kuljetusyhtiön varastossa, ottavat he sinuun yhteyttä sopiakseen toimituspäivän ja arvioidun kellonajan.

Sovi toimitus
3

Sovi toimitus

Toimituspäivänä kuljettaja soittaa n. tuntia ennen toimitusta. Tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen.

 • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
 • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
 • Levering til hoveddørIlmainen toimitus