Atlas Wood - Antracit

Toimitusaika 12-20 arkipäivää
Jäykkyys Lue lisää
 • 100 päivän kokeiluaika  Lue lisää

  100 päivän kokeiluaika

  Kun ostat meiltä, sinulla on aina 100 päivän kokeiluaika sängylle. HUOM! Koskee joustinpatjoja, jenkkisänkyjä, moottorisänkyjä, runkosänkyjä ja vuodesohvia!

  Tottuminen uuteen sänkyyn kestää viikkoja. Tästä syystä voit kokeilla sänkyäsi 100 päivän ajan kotonasi normaalisti - ilman paperia tai muovia.

  Jos et nuku hyvin sängyssäsi ennen kokeiluajan loppumista, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Vaihtaa patjan jäykkyyttä ilmaiseksi - jos patjasi on liian pehmeä tai kova, voit vaihtaa patjan maksutta. HUOM! Vuodesohvien jäykkyyttä ei voi vaihtaa.
  2. Palauta sänky ja saat rahasi takaisin.

  Voit lukea lisää 100 päivän kokeiluajasta täällä.

 • 30 päivän avoin kauppa Lue lisää

  30 päivän avoin kauppa

  Asiakkaana sinulla on aina 30 päivän avoin kauppa avaamattomille tuotteille siitä päivästä kun olet vastaanottanut tilauksen. Jotta voit saada maksuttoman palautuksen, tulee tuotteen olla avaamaton ja vahingoittumaton.

  Tuotteet, jotka on valmistettu tilajaan erityisiä toiveita mukaan tai ovat muotoutuneet käyttäjän muotoihin, eivät ole palautettavissa.

 • Ilmainen toimitus Lue lisää

  Ilmainen toimitus

  Tilauksen yhteydessä saat ilmaisen toimituksen.

  Jos asut saaressa johon ei pääse sillalla, maksat kuljetuksesta itse. Suurempien tuotteiden, kuten sänkyjen ja vuodesohvien kohdalla, kuljetusfirma ottaa sinuun yhteyttä kun he ovat saaneet tuotteen meiltä. Saat ilmaisen toimituksen mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen (koskee sänkyjä ja vuodehvia). Pienemmät tuotteet kuten sijauspatjat ja peitot toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

 • Henkilökohtaista neuvonantoa Lue lisää

  Henkilökohtaista neuvonantoa

  Paremmat Unet on ainoastaan nettikauppa, mutta opastamme sinua mielellämme. Olemme valmiita auttamaan jos sinulla on kysymyksiä meille, tuotteistamme tai jostain muusta.

  Ota yhteyttä

  Puhelinnumeromme on 0248091233 ja voit olla yhteydessä meihin joka päivä klo 9-24. Suomenkielinen asiakaspalvelu on auki arkipäivisin klo 9-17. Iltaisin klo 17-24 ja viikonloppuisin klo 10-24 on mahdollista saada asiakaspalvelua englanniksi.

  Jos mieluummin käytät sähköpostia, voit käyttää tätä yhteydenottolomaketta tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@paremmatunet.fi

  Voit olla meihin yhteydessä myös chatissa. Löydät sen tämän sivun alalaidasta.

Atlas Wood: Erinomainen hinta ja parempi laatu

Atlas Wood: Erinomainen hinta ja parempi laatu

Kukaan ei toimi hyvin ilman unta. Harvat toimivat kunnolla huonolla unella. Tästä syystä on hyvä priorisoida laatusänkyyn. Saat laatua Atlas Woodissa - kilpailukykyisellä hinnalla. Säätökomponentit työskentelevät tehokkaasti ja tie unten maille ei koskaan ole ollut lähempänä.

Upea sijauspatja

Upea sijauspatja

Sijauspatjalla on monta tärkeää ominaisuutta : se suojaa runkopatjaa lialta ja kosteudelta, pidentää sängyn yleistä käyttöikää ja varmistaa, että kerros, joka on lähinnä ihoa, on pehmeä ja mukava. Siksi on tärkeää antaa sijauspatjalle huomiota. Atlas Woodista löytyy kuusi senttimetriä korkea lateksi ydin. Lateksin solun rakenne on hengittävä ja auttaa ylläpitämään optimaalista lämpötilaa.
Joustinpatja, joka tukee erinomaisesti

Joustinpatja, joka tukee erinomaisesti

Suurin osa sängyn mukavuudesta tulee joustinpatjasta. Siksi on tärkeää, että joustinpatja on laadukas ja tukee oikealla tavalla. Olemme valinneet pocket-jousia, jotka ovat sekä kestäviä että antavat tukea. Jouset on jaettu viiteen mukavuusvyöhykkeeseen, jotta sinä saat parempaa tukea. Anna luomiesi painua alas Atlas Woodissa, sillä saat taatusti upean yön.
Tehokas moottori

Tehokas moottori

Saadaksesi mahdollisimman hyvän moottorisängyn, on tärkeää, että kaikki komponentit ovat laadukkaita. Tästä syystä olemme valinneet sänkyyn tanskalaisen Linakin moottorin. Heillä on monen vuoden kokemus hiljaisten ja tehokkaiden moottoreiden valmistajana. Saat varmasti hyvät säätökomponentit nosto ja laskuominaisuuksilla. Säätökomponenttia ja patjaa ympyröi 12cm korkea mänty puukehys. Kun nukut Altas Woodissa, saat takuuvarmasti sängyn vahvalla perustalla, joka antaa hyvät olosuhteet hyvälle yöunelle moniksi vuosiksi eteenpäin.
Joutsenmerkki - sinun terveydelle

Joutsenmerkki - sinun terveydelle

Paremmat Unet on sinun takuusi hyvästä sängystä. Kaikki meidän sijauspatjat ovat joutsenmerkittyjä. Hyvä yöuni vaikuttaa jokaiseen päivään, siksi joutsenmerkillä on merkitys sinulle ja meille.

Usein kysytyt kysymykset Atlas Woodiin liittyen

Onko sinulla kysymyksiä? Olemme koonneet vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin Atlas Wood sänkyyn liittyen. Jos sinulla on muita kysymyksiä, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Kysy isoa, kysy pientä ja kysy mielellään paljon kerralla. On turvallista ostaa Paremmat Unet sänkykaupasta.

 • Moottorin painorajoitus on 130 kg.

 • 160cm ja sitä leveämpiin sänkyihin kuuluu 2 kaukosäädintä. 140cm ja sitä kapeampiin sänkyihin kuuluu yksi kaukosäädin.

 • Sängyn moottori on Linak TD4 Standard.

 • Sängyn yläpään kallistuskulma on enimmillään 62 astetta ja jalkopään 45 astetta.

Suomenkielinen asiakaspalvelumme on auki arkipäivisin klo 9:30-17:30. Arkipäivisin klo 17:30-24 ja viikonloppuisin klo 10-24 on mahdollista saada palvelua englanniksi.

asiakaspalvelu@paremmatunet.fi 0248091233
100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

Teemme sängyn ostamisen netistä turvalliseksi. Kun ostat sängyn meiltä, voit kokeilla sitä 100 päivän ajan. Toisin sanoen, sinun makuuhuoneesi on meidän showroom. Jos et nuku hyvin, voit vaihtaa jäykkyyttä ilmaiseksi tai palauttaa sängyn.

Yksityiskohdat tuotteesta Atlas Wood

 • Koko
  Koko 80x200 cm.
 • Korkeus
  Korkeus Yhteensä: 52 cm.
Liukueste Ilman liukuestettä
Jalkojen kiinnikkeet Toimitetaan
Säädettävyys Ylä- ja jalkopää
Patjan liukueste Jalkopään liukueste sisältyy
Kaukosäädin HB12 Langaton
Korkeus 52 cm (19 cm jalat 10 cm pohja, 18 cm patja, 5 cm sijauspatja)
Jousityyppi Pocket
Mukavuusvyöhykkeet 5 vyöhykettä
Joustinpatjan pehmuste Comfort-vaahtomuovi
Kehys 10cm Puukehys
Takuu 15 vuoden takuu kehikolle ja jousille
Moottorin takuu 5 vuoden takuu
Toimitusaika 12-20 arkipäivää
Kollien määrä 4 kpl
Malli Moottorisängyt 80x200
Moottori Linak TD4 std.
Downloads että Atlas Wood
Linak app TD4.pdf

Onko moottorisänky oikea valinta sinulle??

Meidän moottorisängyt on tie upeisiin uniin ja levättyihin aamuihin. Saat hyväksi todettua mukavuutta ja mahdollisuuden asettua sänkyyn miten toivot.

Maailmanluokan moottori

Maailmanluokan moottori

Moottorin on kehittänyt markkinoiden johtava valmistaja.

Oikeanlainen mukavuus

Oikeanlainen mukavuus

Useat asentovaihtoehdot, pocket-jouset ja mukavuusvyöhykkeet antavat mahdollisuuden yksilölliseen tukeen.

Merkki

Merkki

Sänky on OEKO-TEX - sertifioitu ja kemikaalivapaa.

Näin toimitus tapahtuu

Tilaus vastaanotettu
1

Tilaus vastaanotettu

Tuote pakataan varastollamme Tanskassa, jonka jälkeen se lähetetään Suomeen. Saat ilmaisen toimituksen kaikille tuotteillemme. Tuote toimitetaan mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen. HUOM! Pienemmät tuotteet, kuten sijauspatjat ja peitot, toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

Kuljetusyhtiöllä
2

Kuljetusyhtiöllä

Heti kun tuote on paikallisen kuljetusyhtiön varastossa, ottavat he sinuun yhteyttä sopiakseen toimituspäivän ja arvioidun kellonajan.

Sovi toimitus
3

Sovi toimitus

Toimituspäivänä kuljettaja soittaa n. tuntia ennen toimitusta. Tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen.

 • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
 • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
 • Levering til hoveddørIlmainen toimitus