Atlas - Antracit

Toimitusaika 16-24 arkipäivää
Jäykkyys Lue lisää
Jäykkyys Lue lisää
Sängynpääty Lue lisää
+
 • 100 päivän kokeiluaika  Lue lisää

  100 päivän kokeiluaika

  Kun ostat meiltä, sinulla on aina 100 päivän kokeiluaika sängylle. HUOM! Koskee joustinpatjoja, jenkkisänkyjä, moottorisänkyjä, runkosänkyjä ja vuodesohvia!

  Tottuminen uuteen sänkyyn kestää viikkoja. Tästä syystä voit kokeilla sänkyäsi 100 päivän ajan kotonasi normaalisti - ilman paperia tai muovia.

  Jos et nuku hyvin sängyssäsi ennen kokeiluajan loppumista, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Vaihtaa patjan jäykkyyttä ilmaiseksi - jos patjasi on liian pehmeä tai kova, voit vaihtaa patjan maksutta. HUOM! Vuodesohvien jäykkyyttä ei voi vaihtaa.
  2. Palauta sänky ja saat rahasi takaisin.

  Voit lukea lisää 100 päivän kokeiluajasta täällä.

 • 30 päivän avoin kauppa Lue lisää

  30 päivän avoin kauppa

  Asiakkaana sinulla on aina 30 päivän avoin kauppa avaamattomille tuotteille siitä päivästä kun olet vastaanottanut tilauksen. Jotta voit saada maksuttoman palautuksen, tulee tuotteen olla avaamaton ja vahingoittumaton.

  Tuotteet, jotka on valmistettu tilajaan erityisiä toiveita mukaan tai ovat muotoutuneet käyttäjän muotoihin, eivät ole palautettavissa.

 • Ilmainen toimitus Lue lisää

  Ilmainen toimitus

  Tilauksen yhteydessä saat ilmaisen toimituksen.

  Jos asut saaressa johon ei pääse sillalla, maksat kuljetuksesta itse. Suurempien tuotteiden, kuten sänkyjen ja vuodesohvien kohdalla, kuljetusfirma ottaa sinuun yhteyttä kun he ovat saaneet tuotteen meiltä. Saat ilmaisen toimituksen mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen (koskee sänkyjä ja vuodehvia). Pienemmät tuotteet kuten sijauspatjat ja peitot toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

 • Henkilökohtaista neuvonantoa Lue lisää

  Henkilökohtaista neuvonantoa

  Paremmat Unet on ainoastaan nettikauppa, mutta opastamme sinua mielellämme. Olemme valmiita auttamaan jos sinulla on kysymyksiä meille, tuotteistamme tai jostain muusta.

  Ota yhteyttä

  Puhelinnumeromme on 0248091233 ja voit olla yhteydessä meihin joka päivä klo 9-24. Suomenkielinen asiakaspalvelu on auki arkipäivisin klo 9-17. Iltaisin klo 17-24 ja viikonloppuisin klo 10-24 on mahdollista saada asiakaspalvelua englanniksi.

  Jos mieluummin käytät sähköpostia, voit käyttää tätä yhteydenottolomaketta tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@paremmatunet.fi

  Voit olla meihin yhteydessä myös chatissa. Löydät sen tämän sivun alalaidasta.

Atlas: Erinomainen hinta ja parempi laatu

Atlas: Erinomainen hinta ja parempi laatu

Atlas on kaikille unikeoille, jotka arvostavat hyvää kaupantekoa. Nouset sitten aikaisin aamulla tai menet myöhään illalla sänkyyn, on Atlas hyvä investointi - sekä lompakollesi että unellesi. Sänky on kehitetty ja valmistettu Tanskassa. Sängyn modernit pocket-jouset sekä viisi mukavuusvyöhykettä takaavat, että nukut hyvin koko yön.

Sijauspatja, joka osallistuu hyvän unen ylläpitoon

Sijauspatja, joka osallistuu hyvän unen ylläpitoon

Sijauspatja on sängyn käytetyin osa. Se on ylin mukavuustaso ja siksi on tärkeää priorisoida laatuun. Atlasiin olemme valinneet lateksisen sijauspatjan, joka on neljä senttimetriä korkea. Lateksi on erittäin hengittävä ja tästä syystä auttaa kehoasi ylläpitämään optimaalisen lämmön.
Upea runkopatja

Upea runkopatja

Runkopatjalla on oleellinen osa sängyn mukavuutta. Patja sisältää pocket- jousia, jotka yhdessä sängyn muiden komponenttejen kanssa takaavat eheän ja tukevan unen. Patjaa ympyröi tukeva puukehys, joka on valmistettu ruotsalaisesta massiivimännystä. Nukkuessasi Atlasissa saat optimaalista tukea kehollesi ja pehmeää mukavuutta, jotka auttavat sinua paremapaan uneen.
Puukehys, joka on luotettava

Puukehys, joka on luotettava

Jotta runkopatja säilyy hyvänä vuodesta toiseen ja antaa optimaalista tukea, on tärkeää, että laadukas design yltää sängyn jokaiseen komponenttiin. Tästä syystä olemme valinneet Atlasiin 8cm korkean puukehyksen, joka on valmistettu ruotsalaisesta massiivimännystä. Saat mukana myös liukuesteet, joka takaa vakaan nukkumisen vuosiksi eteenpäin.
Joutsenmerkki - sinun terveydellesi

Joutsenmerkki - sinun terveydellesi

Paremmat Unet on sinun takuusi hyvästä sängystä. Kaikki meidän sijauspatjat ovat joutsenmerkittyjä. Hyvä yöuni vaikuttaa jokaiseen päivään, siksi joutsenmerkillä on merkitys sinulle ja meille.

Usein kysytyt kysymykset Atlasiin liittyen

Onko sinulla kysymyksiä? Olemme koonneet vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin Atlas sänkyyn liittyen. Jos sinulla on muita kysymyksiä, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Kysy isoa, kysy pientä ja kysy mielellään paljon kerralla. On turvallista ostaa Paremmat Unet sänkykaupasta.

 • Runkopatjan verhoilukangas ei ole irrotettava. Voit puhdistaa sen kostealla liinalla tai huonekaluille tarkoitetulla puhdistusaineella.

 • Sängyssä on Vital-sijauspatja. Sijauspatjan ydin on tehty lateksista ja päällinen on vaahtomuovia.

 • Suosittelemme jäykkyyttä painosi perusteella. Jos mietit kahden eri jäykkyyden välillä, ota huomioon myös henkilökohtaiset mieltymyksesi. Jos pidät kovemmasta sängystä, valitse jäykempi jäykkyys, ja jos pidät pehmeästä sängystä, valitse alempi jäykkyys.

 • Erona malleissa ovat sängyn jalat. Atlas Wood -mallissa ne ovat puiset ja Atlas-mallissa metalliset.

Meidän englanninkielinen asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin klo 10:00-00:00 ja viikonloppuisin klo 10:00-00:00

asiakaspalvelu@paremmatunet.fi 0248091233
100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

Teemme sängyn ostamisen netistä turvalliseksi. Kun ostat sängyn meiltä, voit kokeilla sitä 100 päivän ajan. Toisin sanoen, sinun makuuhuoneesi on meidän showroom. Jos et nuku hyvin, voit vaihtaa jäykkyyttä ilmaiseksi tai palauttaa sängyn.

Yksityiskohdat tuotteesta Atlas

 • Koko
  Koko 160x200 cm.
 • Korkeus
  Korkeus Yhteensä: 50 cm.
Korkeus 50 cm (19 cm jalat, 26 cm patja, 5 cm sijauspatja)
Jalkojen kiinnikkeet Toimitetaan
Liukueste Ilman liukuestettä
Jousityyppi Pocket
Kollien määrä 5 kpl
Takuu 15 vuoden takuu kehikolle ja jousille
Mukavuusvyöhykkeet 5 vyöhykettä
Joustinpatjan pehmuste Comfort-vaahtomuovi
Kehys 8cm Puukehys
Toimitusaika 16-24 arkipäivää
Malli Runkopatja 160x200

Onko runkopatja oikea valinta sinulle?

Runkopatjamme on nopea valinta upeisiin uniin ja levättyihin aamuihin. Vastaanotat kokonaisen sängyn, jotta voit nauttia mukavuudesta samantien.

Vahva pohja

Vahva pohja

Erittäin vahva puukehys patjan ympärillä takaa perustavanlaatuisesti unesi

Oikea tunne

Oikea tunne

Kaksi patjakerrosta, pocket-jouset ja mukavuusvyöhykkeet antavat tukea ja mukavuutta

Merkki

Merkki

Sänky on OEKO-TEX - sertifioitu ja kemikaalivapaa.

Näin toimitus tapahtuu

Tilaus vastaanotettu
1

Tilaus vastaanotettu

Tuote pakataan varastollamme Tanskassa, jonka jälkeen se lähetetään Suomeen. Saat ilmaisen toimituksen kaikille tuotteillemme. Tuote toimitetaan mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen. HUOM! Pienemmät tuotteet, kuten sijauspatjat ja peitot, toimitetaan lähimpään paketinnoutopisteeseen.

Kuljetusyhtiöllä
2

Kuljetusyhtiöllä

Heti kun tuote on paikallisen kuljetusyhtiön varastossa, ottavat he sinuun yhteyttä sopiakseen toimituspäivän ja arvioidun kellonajan.

Sovi toimitus
3

Sovi toimitus

Toimituspäivänä kuljettaja soittaa n. tuntia ennen toimitusta. Tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen.

 • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
 • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
 • Levering til hoveddørIlmainen toimitus