Anatomic Natural - Vaaleanharmaa

4 699,00 €

As low as 4 699,00 €

Toimitusaika 16-24 arkipäivää Lue lisää

Toimitusaika

Varastomme sijaitsee Tanskassa. Paikallinen kuljetusyhtiö ottaa teihin yhteyttä kun tilauksenn saapuneet heidän varastoon. Sovitte yhdessä kuljetusyhtiön kanssa toimitusajankohdan. Jos toivot myöhäisempää toimitusajankohtaa, ole yhteydessä meihin sähköpostitse asiakaspalvelu@paremmatunet.fi. HUOM! Pienemmät tuotteet kuten sijauspatjat ja peitot toimitetaan lähimpään postitoimistoon mistä ne noudetaan.
Customize Anatomic Natural - Vaaleanharmaa
Lisää toivelistaan
Toimitusaika 16-24 arkipäivää Lue lisää

Toimitusaika

Varastomme sijaitsee Tanskassa. Paikallinen kuljetusyhtiö ottaa teihin yhteyttä kun tilauksenn saapuneet heidän varastoon. Sovitte yhdessä kuljetusyhtiön kanssa toimitusajankohdan. Jos toivot myöhäisempää toimitusajankohtaa, ole yhteydessä meihin sähköpostitse asiakaspalvelu@paremmatunet.fi. HUOM! Pienemmät tuotteet kuten sijauspatjat ja peitot toimitetaan lähimpään postitoimistoon mistä ne noudetaan.
 • 100 päivän kokeiluaika  Lue lisää

  100 päivän kokeiluaika

  Kun ostat meiltä, sinulla on aina 100 päivän kokeiluaika sängylle. HUOM! Koskee joustinpatjoja. jenkkisänkyjä, moottorisänkyjä ja runkosänkyjä!

  Tottuminen uuteen sänkyyn kestää viikkoja. Tästä syystä voit kokeilla sänkyäsi 100 päivän ajan kotonasi normaalisti - ilman paperia tai muovia.

  Jos et nuku hyvin sängyssäsi ennen kokeiluajan loppumista, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Vaihtaa jäykkyyttä ilmaiseksi - jos patjasi on liian pehmeä tai kova, voit vaihtaa patjan maksutta.
  2. Palauta sänky ja saa rahat takaisin - voit palauttaa sänkysi, saat rahasi takaisin, 200 euron käsittelymaksua lukuunottamatta.

 • 30 päivän avoin kauppa Lue lisää

  30 päivän avoin kauppa

  Asiakkaana sinulla on aina 30 päivän avoin kauppa avaamattomille tuotteille siitä päivästä kun olet vastaanottanut tilauksen. Jotta voit saada maksuttoman palautuksen, tulee tuotteen olla avaamaton ja vahingoittumaton.

  Tuotteet, jotka on valmistettu tilajaan erityisiä toiveita mukaan tai ovat muotoutuneet käyttäjän muotoihin eivät ole palautettavissa.

 • Ilmainen toimitus Lue lisää

  Ilmainen toimitus

  Tilauksen yhteydessä saat ilmaisen toimituksen.

  Jos asut saaressa johon ei pääse sillalla, maksat kuljetuksesta itse. Suurempien tuotteiden, kuten sänkyjen ja vuodesohvien kohdalla, kuljetusfirma ottaa sinuun yhteyttä kun he ovat saaneet tuotteen meiltä. Saat ilmaisen toimituksen mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen (koskee sänkyjä ja vuodehvia). Pienemmät tuotteet kuten sijauspatjat ja peitot toimitetaan lähimpään postitoimistoon.

 • Henkilökohtaista neuvonantoa Lue lisää

  Henkilökohtaista neuvonantoa

  Paremmat Unet on ainoastaan nettikauppa, mutta opastamme sinua mielellämme. Olemme valmiita auttamaan jos sinulla on kysymyksiä meille, tuotteistamme tai jostain muusta.

  Ota yhteyttä

  Puhelinnumeromme on 0248091233 ja voit olla yhteydessä meihin joka päivä klo 9-24. Suomenkielinen asiakaspalvelu on auki arkipäivisin klo 9-17. Iltaisin klo 17-24 ja viikonloppuisin klo 10-24 on mahdollista saada asiakaspalvelua englanniksi.

  Jos mieluummin käytät sähköpostia, voit käyttää tätä yhteydenottolomaketta tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@paremmatunet.fi

  Voit olla meihin yhteydessä myös chatissa. Löydät sen tämän sivun alalaidasta.

Tanskalainen design
100 päivän kokeiluaika
Joutsenmerkitty sijauspatja
Ergonominen jousisto
Mayan Pulse 100% Luonnonlateksia

Anatomic Natural: Luksusluokan unta

Jos kelpuutat vain parhaan, kannattaa sinun valita Anatomic Natural. Sänky on monien vuosien kokemuksen ja lukemattomien työtuntien tulos. Ymmärrys ihmiskehosta, tietämyksemme luonnollisista materiaaleista ja ainutlaatuiset tuotantomenetelmät – nämä kaikki kulminoituvat tähän sänkyyn. Mukavuudessa on kyse paljosta muustakin kuin vain pehmeydestä, ja Anatomic Natural on tästä erinomainen esimerkki: olemme varmoja, että saat paremmat unet tässä sängyssä.

Ylellinen sijauspatja

Anatomic Naturalilla on vain yksi tavoite: tehdä nukkumiskokemuksestasi taivaallinen. Sängyn sijauspatjassa 100% luonnonlateksista valmistettu ydin, joka tekee patjasta tukevan sekä allergiaystävällisen, sillä pölypunkit ja bakteerit viihtyvät lateksissa huonosti. Lateksi on valmistettu SonoCore-menetelmällä, joka tekee sen pinnasta tasaisen ja avoimen, ja näin ollen parantaa patjan kestävyyttä ja hengittävyyttä. Kun asetut nukkumaan Anatomic Naturaliin, voit kokea olevasi kuin seitsemännessä taivaassa joka yö.
Ylellinen sijauspatja
Luksusluokan joustinpatja

Luksusluokan joustinpatja

Unelmoitko joustinpatjasta, joka ottaisi huomioon kaikki kehosi painopisteet? Sinun ei tarvitse etsiä kauempaa, sillä Anatomic Natural tekee tämän ja enemmän. Joustinpatjassa on patentoitu Anatomic Pocket® -jousitus. Tämä tarkoittaa, että patjassa on jousia hulppeat 500 per neliömetri, ja neljän eri jäykkyystason jouset on aseteltu ainutlaatuiseen kuvioon. Näin kehosi eri kohdat saavat parhaan mahdollisen tuen nukkuessasi – emme tyydy vähempään, kun on kyse parhaasta sängystämme.

Runkopatja unten mailta

Nykyään monet sängyt tarjoavat laatua ja mukavuutta, joiden kanssa on vaikea kilpailla. Siitä huolimatta olemme ottaneet haasteen vastaan, ja päivittäneet ja parantaneet Anatomic Naturalin runkopatjaa entuudestaan. Olemme hioneet tuotantomenetelmiämme ja laittaneet uusiksi runkopatjan rakenteen. Normaalin vaahtomuovitäytteen sijaan myös Anatomic Naturalin runkopatjasta löytyy Anatomic Pocket® -jouset, jotka sekä lisäävät sängyn mukavuutta että pidentävät sen käyttöikää. Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä, patjaa ympäröi 24 senttimetriä korkea puukehys, joka sekä suojaa patjaa että täydentää sängyn upean muotoilun.
Runkopatja unten mailta

Sulje silmät hyvällä omallatunnolla

Mayan Pulse on markkinoiden ympäristöystävällisin sijauspatja. Luonnonlateksi kerätään Hevea Brasiliensis puusta, joka on maailman tärkein uusiutuva luonnonvara. Puulla on suvereeni fotosynteesi yhdessä muiden alueella olevien puiden kanssa. Puun harvestointi aika on noin 400 päivää, puu poistaa suuria määriä CO2.

350

kg CO2 poistuu ilmakehästä uutettaessa yhden 180x200 kokoisen Mayan Pulse sijauspatjan

30

vuotta voi kumipuuta Hevea Brasiliensista käyttää kestävästi

Joutsenmerkki - sinun terveydellesi

Paremmat Unet on sinun takuusi hyvästä sängystä. Tähän sänkyyn olemme valinneet Joutsenmerkityn sijauspatjan. Hyvä ja terveellinen uni vaikuttaa jokaiseen päivääsi, siksi Joutsenmerkillä on väliä – sinulle ja meille.
Joutsenmerkki - sinun terveydellesi

Usein kysytyt kysymykset Anatomic Diamantiin liittyen

Onko sinulla kysymyksiä? Olemme koonneet vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin Anatomic Diamant sänkyyn liittyen. Jos sinulla on muita kysymyksiä, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Kysy isoa, kysy pientä ja kysy mielellään paljon kerralla. On turvallista ostaa Paremmat Unet sänkykaupasta.

Voit olla meihin yhteydessä joka päivä klo 9-24 sähköpostitse, puhelimitse tai chatin kautta. HUOM! Suomenkielinen asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 9-17. Muina aikoina voit asioida kanssamme englanniksi.

asiakaspalvelu@paremmatunet.fi 0248091233
 • Meillä ei ole kauppaa, mutta sinun makuuhuoneesi on showroom. Kun ostat sängyn meiltä, voit kokeilla sitä 100 päivän ajan. Jos et nuku hyvin, voit vaihtaa jäykkyyttä ilmaiseksi tai palauttaa sängyn pientä käsittelymaksua vastaan.

 • Voit maksaa osamaksulla. Meillä on käytössä kaksi osamaksu mahdollisuutta, Collector ja Jousto. Voit valita näiden vaihtoehtojen väliltä. Voit maksaa laskuna tai osamaksulla.

 • Kyllä, voit ostaa sängyn huoletta meiltä. Olemme unen asiantuntijoita ja meidän omat kokemuksemme näyttävät, että fyysisiin kauppoihin palautetaan tuotteita enemmän kuin nettikauppoihin. Ymmärrämme kuitenkin, että voi olla vaikeaa olla täysin varma kun ostaa netistä. Tästä syystä tarjoamme 100 päivän kokeiluajan sinulle kotona. Jos et nuku hyvin sängyssäsi, voit vaihtaa patjan jäykkyyttä 100 päivän ajan ilmaiseksi tai voit palauttaa sängyn 200 euron käsittelymaksua vastaan. Katso mitä muut ajattelevat heidän sängyistään Trustpilossa.

 • Kyllä voit. Yritämme ottaa toiveesi huomioon, mutta emme voi luvata sen onnistumista. Tilauksen yhteydessä voit esittää toiveesi kommenttikenttään. Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@paremmatunet.fi, niin lisäämme toiveesi tilaukseesi.

100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

Teemme sängyn ostamisen netistä turvalliseksi. Kun ostat sängyn meiltä, voit kokeilla sitä 100 päivän ajan. Toisin sanoen, sinun makuuhuoneesi on meidän showroom. Jos et nuku hyvin, voit vaihtaa jäykkyyttä ilmaiseksi tai palauttaa sängyn pientä käsittelymaksua vastaan.
100 päivän kokeiluaika - sinun turvaksesi

Yksityiskohdat tuotteesta Anatomic Natural

 • Koko 180x210 cm
 • Korkeus Yhteensä: 64 cm
Enemmän tietoa
Kolli 7 kpl
Liukueste Liukuesteellä
Jalkojen kiinnikkeet Toimitetaan
Toimitusaika 16-24 arkipäivää
Korkeus 64cm (10cm + 24cm + 22cm + 8cm)
Jouset Anatomic Pocket®
Mukavuusvyöhykkeet 7 vyöhykettä
Päällinen 40mm Pulse
Kehys 14cm Puukehys
Takuu 25 vuoden takuu kehikolle ja jousille
Malli Jenkkisängyt 180x210

Onko jenkkisänky oikea valinta sinulle?

Meidän jenkkisänkymme on varma valinta upeisiin uniin ja levänneisiin aamuihin. Saat hyväksi todettua mukavuutta ja hieman enemmän.

Ylimääräinen patjakerros

Kolme patjakerrosta antavat erinomaista mukavuutta, pidentävät sängyn käyttöikää ja lisäävät korkeutta.

Oikeanlainen tuki

Anatomic Pocket® -jouset ja mukavuusvyöhykkeet antavat optimaalista tukea joka yö.

ÖKO-TEX® 100 -standardi

Sängylla on ÖKO-TEX® 100 -merkintä eikä se täten sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja.

Näin toimitus tapahtuu

1

Tilaus vastaanotettu

Tuote pakataan meidän varastossamme Tanskassa, jonka jälkeen se lähetetään Suomeen. Meillä on ilmainen kuljetus koko maahan. Saat ilmaisen toimituksen mahdollisimman lähelle taloa/ovea ja tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen. HUOM! Pienemmät tuotteet kuten sijauspatjat ja peitot toimitetaan lähimpään postitoimistoon.

2

Kuljetusyhtiöllä

Heti kun tuote on paikallisen kuljetusyhtiön varastossa, kuljetusyhtiö on sinuun yhteyttä sopiakseen toimituspäivän ja arvioidun kellonajan.

3

Sovi toimitus

Toimituspäivänä kuljettaja soittaa tuntia ennen tuontia. Tuotteet luovutetaan jakeluauton välittömään läheisyyteen.