100 päivän kokeiluaika

Nuku paremmin tai palauta tuote.

100 päivän kokeiluaika koskee kaikkia tuotteita paitsi mittatilaustuotteita.

100 päivän kokeiluaika tarkoittaa, että sinulla on mahdollisuus kokeilla tuotetta normaalikäytössä ja palauttaa tuote ilmaiseksi tai vaihtaa patjan jäykkyyttä alla mainituin ehdoin 100 päivän aikana siitä lukien, kun vastaanotit tuotteen. Jäykkyyden vaihtaminen ei ole kaikissa tilanteissa ilmaista. Vuodesohvan patjan jäykkyyttä ei ole mahdollista vaihtaa.

Jäykkyyden vaihtaminen

Jos patja on liian pehmeä tai liian kova, voit vaihtaa patjan jäykkyyttä. Jos vaihdat ”erittäin jäykän” patjan pehmeämpään jäykkyyteen, vaihto on sinulle veloitukseton, emmekä myöskään maksa tuotteiden hinnan erotusta takaisin.

Voit vaihtaa jäykkyyttä näillä ehdoilla vain kerran. Jäykkyyttä on mahdollista vaihtaa jenkkisängyissä, moottorisängyissä, runkosängyissä ja joustinpatjoissa.

Jäykkyyttä vaihtaessasi uuden patjan toimitukseen sovelletaan Sopimusehdoissa mainittuja toimitusehtoja. Emme ota vaihdon yhteydessä vanhaa patjaa mukaan.

Vaihda patjan jäykkyyttä täällä.

Sängyn palautus ja rahojen palautus

100 päivän kokeiluaika tarkoittaa myös, että voit halutessasi palauttaa ostamasi jenkkisängyn, moottorisängyn, joustinpatjan, vuodesohvan ja runkosängyn. Tällöin haemme tuotteen kotoasi ja saat rahasi takaisin.

Palautettavat tuotteet tulee pakata alkuperäisiin pakkausmateriaaleihin.

Saadaksesi täyden hinnanpalautuksen, sinulla on velvollisuus käyttää tuotetta normaalia huolellisuutta noudattaen. Patja on suojattava lakanalla, sillä tämä estää lian ja pölyn kerääntymisen patjaan. Voit saada täyden palautuksen rahoillesi, vaikka olisit käyttänyt patjaa normaalisti ilman muovia.

Huomaa, että palautuksen yhteydessä arvioimme jokaisen tuotteen erikseen. Jos arvioimme, että sänkyä ei voi lahjoittaa hyväntekeväisyysjärjestöille, joiden kanssa teemme yhteistyötä, teemme vähennyksen hinnanpalautukseen. Tuotteen arvon menetys siis vähennetään sinulle takaisin maksettavasta summasta.

Jos tilaat tuotteen ja palautat sen 100 päivän kokeiluajan aikana, sinulla ei ole toista kertaa oikeutta 100 päivän kokeiluaikaan saman tuoteryhmän tuotteen osalta. Jos esimerkiksi, palautat sängyn, ei sinulla ole 100 päivän kokeiluaikaa minkään sängyn osalta.

Jos haluat palauttaa jonkin pienemmistä tuotteistamme - kuten peiton tai pussilakanan - saat palautustarran heti, kun olet täyttänyt palautuslomakkeen.

Mene Palautus-sivulle tästä.

Pidätämme oikeuden yksilöllisiin muutoksiin. Voit lukea lisää Sopimusehdoista.

Ennen palautusta tai vaihtoa, suosittelemme, että nukut sängyssä vähintään 14 päivää, jotta kehosi ehtisi tottua uuteen sänkyyn.

  • 100 dages prøve100 päivän kokeiluaika
  • Prisgaranti30 päivän avoin kauppa
  • Levering til hoveddørIlmainen toimitus