100 päivän kokeiluaika

Nuku upeasti tai palauta tuote. 

Ostaessasi Paremmat Unet sänkykaupasta, on sinulla 100 päivää aikaa kokeilla onko tuote oikea sinulle. Jos tuote ei vastaa odotuksia, voi tuotteen palauttaa. HUOM! Ei koske mittatilaustuotteita!

100 päivän aikana voit vaihtaa ilmaiseksi patjan jäykkyysastetta. Tämä koskee runkopatjaa ja joustinpatjaa. Vaihto ei koske sijauspatjoja. Jos haluat palauttaa tuotteen kokonaisuudessaan, saat rahasi takaisin, mutta joudut maksamaan 200 euroa käsittelymaksun. 

Ilmainen patjan jäykkyyden vaihto/uusi patja

- Jos patja on liian pehmeä tai kova, voit vaihtaa patjan maksutta. Emme kuitenkaan ota alkuperäistä patjaa uuden tuonnin yhteydessä.

- Jäykkyysastetta on mahdollista vaihtaa joustinpatjoissa, vaahtomuovipatjoissa, jenkkisängyissä, moottorisängyissä ja runkosängyissä

- Standarditoimitus on mahdollisimman lähelle taloa/ovea

Vaihda patjan jäykkyyttä täällä.

Muistutamme, että jos vaihdat ‘erittäin jäykän’ patjan toiseen jäykkyyteen, emme maksa tuotteiden hinnan erotusta takaisin. Jos taas haluat vaihtaa patjasi erittäin jäykkään, joudut maksamaan ekstraa.

Patjan vaihdon yhteydessä emme ota vanhaa patjaa vastaan.

Sängyn palautus ja rahojen palautus

- Haemme sängyn osoitteestasi, jos haluat palauttaa tuotteen. Saat rahasi takaisin, mutta pidätämme 200 euroa käsittelymaksun summasta.

- Palautus ja rahojen palautus koskee vain jenkkisänkyjä, moottorisänkyjä ja runkosänkyjä

- Palautetut tuotteet tulee pakata alkuperäiseen pakkauskääreeseen

- Jotta saat rahasi takaisin, olet voinut käyttää sänkyä normaalisti ilman muovia, mutta sänkyä on tullut suojata lialta ja pölyltä - odotamme, että sängyssä on käytetty tästä syystä lakanaa

Mene palautus sivulle tästä.

Pidätämme oikeuden yksilöllisiin muutoksiin. Voit lukea lisää yleisistä ehdoista.

Ennen palautusta tai vaihtoa, suosittelemme, että nukut sängyssä vähintään 14 päivää, jotta kehosi on kerennyt tottua uuteen sänkyyn.